Home » , » Ετσι δημιουργούνται οι νεόπλουτοι στην Ελλάδα του "succes story" των Σαμαρά-Βενιζέλου

Ετσι δημιουργούνται οι νεόπλουτοι στην Ελλάδα του "succes story" των Σαμαρά-Βενιζέλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013 | 11:33 μ.μ.

Μια απ τις δεκάδες αν όχι εκατοντάδες περιπτώσεις που υπάρχουν και μας δείχνει πώς δημιουργούνται οι νεόπλουτοι στην Μνημονική Ελλάδα, ξαναέρχεται σήμερα στην επιφάνεια από δημοσίευμα Κυριακάτικης φυλλάδας.  

Τηλεγραφικά η όλη ιστορία   που για μια άλλη φορά φανερώνει τους άρρηκτους δεσμούς της πλουτοκρατίας με το υπαλληλικό αστικό πολιτικό προσωπικό της.

Ο Νεοδημοκράτης Δημήτρης Σιούφας αναλαμβάνει στην πρώτη κυβέρνηση Καραμανλή υφυπουργός Ανάπτυξης έχοντας στον έλεγχο της λειτουργίας των Τραπεζών.  Καταλαβαίνετε, λοιπόν τα αλισβερήσια που θα είχε με τους τραπεζίτες.

Στα δυο παιδιά, δικηγόρους του λοιπόν -στον Γιώργο και Μάριο-  τους δημιουργεί ένα ..μπακιροκοφτείο.
Οι τραπεζίτες, αναθέτουν σ’ αυτή την …βιομηχανία να ασκεί πιέσεις σε όσους/ες δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα εξοντωτικά-τοκογλυφικά δάνεια που έχουν πάρει, και αν δεν ανταποκριθούν στις πιέσεις  προχωρούν σε εντολές προσωποκράτησης, σε υποθηκεύσεις ακινήτων που στο τέλος καταλήγουν σε πλειστηριασμούς.

Οι δουλειές πάνε όσο καλά σ’ αυτή η βιομηχανία εκμετάλλευσης των κοινωνικών αδιεξόδων που έχουν φέρει οι μνημονικές κυβερνήσεις, ώστε σήμερα στεγάζετε σε κτήριο 8.000 τμ, απασχολεί 500 άτομα και η οικογένεια Σιούφα κερδίζει εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger