Home » , , » Εχει απόλυτα δίκιο ο Γ. Στουρνάρας στην εκτίμηση του ότι «Πήγαμε καλύτερα του αναμενομένου το 2013 και πιστεύω απόλυτα ότι το ίδιο θα συμβεί και το 2014». (Βίντεο)

Εχει απόλυτα δίκιο ο Γ. Στουρνάρας στην εκτίμηση του ότι «Πήγαμε καλύτερα του αναμενομένου το 2013 και πιστεύω απόλυτα ότι το ίδιο θα συμβεί και το 2014». (Βίντεο)

Από giorgis , Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014 | 9:18 μ.μ.

Του Γ. Γ.

«Πήγαμε καλύτερα του αναμενομένου το 2013 και πιστεύω απόλυτα ότι το ίδιο θα συμβεί και το 2014».

Γ. Στουρνάρας 

Δεν λέει ψέματα ο υπουργός οικονομικών. Είναι γεγονός ότι η συγκυβέρνηση κοινωνικής καταστροφής Σαμαρά-Βενιζέλου δεν συνάντησε ουσιαστικές αντιδράσεις από τον κόσμος της εργασίας και μπόρεσε να βυθίσει στην φτώχεια και μιζέρια τα λαϊκά στρώματα, να ξεπουλήσει κρατική περιουσία για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των εντολοδόχων της, ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών.

Είναι ταξικό μας καθήκον να διαψεύσουμε τις προσδοκίες Στουρνάρα και των ομοτράπεζων του ότι «το ίδιο θα συμβεί και το 2014». 

Αυτές οι εικόνες που παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε πρέπει να γίνουν παρελθόν. Η μοιρολατρία να μετατραπεί σε οργή, η απόγνωση σε απόφαση για αγώνα, η παθητικότητα σε δυναμική δράση με μορφές πάλης έξω και ενάντια απ’ τις κατευθύνσεις της ξεπουλημένης συνδικαλιστικής γραφειοκρατίας. 

Το 2014 να γίνει έτος ανατροπής μιας απόλυτα διεφθαρμένης βάρβαρα ταξικής πολιτικής.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger