Home » , » Συγκέντρωση έξω απ' τις Φυλακές Κορυδαλλού 31 Δεκεμβρίου 2013

Συγκέντρωση έξω απ' τις Φυλακές Κορυδαλλού 31 Δεκεμβρίου 2013

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014 | 6:06 μ.μ.

Συγκέντρωση έξω απ’ τις φυλακές Κορυδαλλού, πραγματοποίησαν χτες βράδυ εκατοντάδες αλληλέγγυοι στους κρατούμενους αναρχικούς και με κύρια συνθήματα «Ακούστε το καλά ανθρωποφύλακες, κάτω τα χέρια απ’ τους αγωνιστές», «το πάθος για την λευτεριά είναι δυνατότερο απ’ όλα τα κελιά», έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης στους φυλακισμένους συντρόφους τους.

Φωτογραφικό υλικό υπάρχει σ’ αυτήν την ιστοσελίδα,
όπως και το βίντεο που παραθέτουμε, το οποίο ξεκινάει με αυτό το κείμενο: «Οι φωνές μας δε θα πάψουν να υψώνονται και να περνούν μέσα από τους τοίχους και τα κάγκελα της φυλακής, να ενώνονται με τις φωνές αυτών που βρίσκονται στα κολαστήρια του κράτους και αγωνίζονται για την αξιοπρέπεια και την ελευθερία. Θα δυναμώνουν μέχρι αυτοί οι τοίχοι να γκρεμιστούν. Όταν όλος ο κόσμος γιορτάζει, εμείς θυμόμαστε αυτούς που ο κόσμος θέλει να ξεχάσει»

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιανουαρίου 2014 στις 9:36 μ.μ.

Αναρχος
Ουτε ποινικοι ουτε πολιτικοι , φουρνελο και φωτια σε καθε φυλακη.

Υ.γ.Η δραση γινεται για ολους τους φυλακισμενους και οχι μονο για τους φυλακισμενους αγωνιστες-αναρχικους και κυριως ειναι εναντια στο συστημα σωφρονισμου , μεχρι το γκρεμισμα ολων των φυλακων.
Υ.γ.2 Πολυ μεγαλη συγκινηση με μεγαλη ανταποκριση απο τους ξεχασμενους της κοινωνιας φυλακης.

Ανώνυμος
2 Ιανουαρίου 2014 στις 2:49 π.μ.

Για καποιο λογο σε μερικα site εχει ανεβει οτι η συγκεντρωση εγινε για τους αναρχικους κρατουμενους ενω στο κειμενο που μπηκε στο βιντεο λεει ξεκαθαρα '' Όταν όλος ο κόσμος γιορτάζει, εμείς θυμόμαστε αυτούς που ο κόσμος θέλει να ξεχάσει''

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger