Home » , » Ντοκουμέντα ¨φωτιά"σε βάρος Χρυσαυγιτών (3 Βίντεο)

Ντοκουμέντα ¨φωτιά"σε βάρος Χρυσαυγιτών (3 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 | 9:23 μ.μ.

Στα νέα ντοκουμέντα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας για την εγκληματική δράση του ναζιστικού μορφώματος αναφέρονται τα τρία βίντεο που παραθέτουμε από τις τηλεοράσεις Mega, Alpha και Skay.

Είναι η πρώτη φορά που έρχονται στο φως στοιχεία που «καίνε» κατάφωρα τους χρυσαυγίτες αφού τους παρουσιάζουν όχι απλώς να χαιρετούν ναζιστικά αλλά να εκπαιδεύονται στρατιωτικά κρατώντας όπλα ακόμα και σε μάχες σώμα με σώμα.

Αν και ο βαρύς οπλισμός της οργάνωσης, που τώρα δεν μπορεί κανείς να αρνηθεί ότι υπάρχει, δεν έχει βρεθεί δημοσιογραφικές πληροφορίες που μεταδίδονται κάνουν λόγο ότι τις επόμενες μέρες θα προκύψουν νέα συγκλονιστικά στοιχεία σε βάρος στελεχών της ναζιστικής συμμορίας που θα προέρχονται από την αποκάλυψη τηλεφωνικών συνομιλιών ειδικά του προφυλακισμένου Γιάννη Λαγού.

Σύμφωνα επίσης με πηγές του δικαστικού ρεπορτάζ τα νέα στοιχεία τεκμηριώνουν απόλυτα την κατηγορία που βαραίνει τους ήδη προφυλακισμένους βουλευτές της Χ.Α για σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης.

Επίσης στο βίντεο του Αλφα, παρακολουθούμε το παραλήρημα που έκανε ο υπόδικος Η. Κασιδιάρης σήμερα στην βουλή.

Τώρα πώς γίνεται να υπάρχουν φωτογραφίες στις οποίες κάνουν επίδειξη του οπλισμού τους, από τον Κασιδιάρη μέχρι γυναίκα βουλευτού της Χ.Α και αυτοί να κυκλοφορούν ελεύθεροι, αδυνατούμε να σας δώσουμε απάντηση.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger