Home » , » Ξαναπροκαλεί με τις δηλώσεις του ο "μοντελοπνίχτης" δικηγόρος (Βίντεο)

Ξαναπροκαλεί με τις δηλώσεις του ο "μοντελοπνίχτης" δικηγόρος (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2014 | 9:19 μ.μ.

Είναι γνωστό ότι ο Αλέξης Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση του προφυλακισμένου βουλευτή της Χρυσής Αυγής Στάθη Μπούκουρα.
Ο «μοντελοπνίχτης» δικηγόρος καλεσμένος σήμερα στην τηλεοπτική εκπομπή του Ευαγγελάτου δεν είχε κανένα πρόβλημα να υποτιμήσει βάναυσα την νοημοσύνη μας και να παρουσιάσει τον εντολέα του … σαν αρσακειάδα.

Αφού έκανε την «αυτοαγιογραφία» του για το πόσο δημοκράτης και «αριστερός» είναι, μας φλόμωσε στις παπαριές λέγοντας ότι ο πελάτης του «δεν ήταν μέλος ποτέ της χρυσής αυγής» «δεν ήταν ποτέ μέλος των κομματικών οργάνων» και ήταν «μόνο βουλευτής», μας είπε ανάμεσα στα άλλα.

Επειδή τυχαίνει να διατηρούμε ένα αρχείο, «ντύσαμε» τις δηλώσεις Κούγια με τηλεοπτικά ρεπορτάζ που αναφέρονται στην δραστηριότητα του «απλού» χρυσαυγίτη βουλευτή. Το παραθέτουμε και τα συμπεράσματα προκύπτουν μόνα τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι η πρώτη που προκαλεί με τις δηλώσεις του ο Α. Κούγιας. Είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τότε που χαρακτήρισε «θεόσταλτο» τον μπάτσο-δολοφόνου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. «Ο Θεός επέφερε αυτό το αποτέλεσμα» είχε πει για την εν ψυχρώ δολοφονία του 15χρονου, προκαλώντας αλυσιδωτές αποδοκιμασίες σε βάρος του με το σύνθημα «Αυτό-αυτό, αυτό είναι το σωστό... ο Κούγιας να πεθάνει με εξοστρακισμό...» να κυριαρχεί σε διαδηλώσεις.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger