Home » , » Η "αυτοκριτική" του ανεκδιήγητου Πορτοσάλτε: έμαθε την Ιστορία λάθος αφού την .. διδάχτηκε από το … ΚΚΕ

Η "αυτοκριτική" του ανεκδιήγητου Πορτοσάλτε: έμαθε την Ιστορία λάθος αφού την .. διδάχτηκε από το … ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 | 2:02 μ.μ.

Το έχουμε ξαναγράψει. Το συγκρότημα των ΜΜΕ που ελέγχει ο εφοπλιστής Αλαφούζος με μπροστάρηδες τους καλαμαράδες και μαρκουτσοφόρους του,  Πάσχο Μανδραβέλη, Μπάμπη Παπαδημητρίου, Αρη Πορτοσάλτε, υπηρετεί δουλικά τα συμφέροντα της ντόπιας αστικής τάξης φτάνοντας στο σημείο να προβοκάρει, συκοφαντεί και να χυδαιολογεί κάθε συλλογικότητα και κάθε ενέργεια που αντιπαρατίθεται στα συμφέροντα των αφεντικών της.
Ο Πορτοσάλτε μάλιστα δεν φτάνει που υπερασπίζεται με κάθε τρόπο την ασκούμενη σήμερα δολοφονική για τα λαϊκά στρώματα, ταξική πολιτική προσπαθεί καθημερινά να επιβεβαιώσει στα αφεντικά του ότι ... αξίζει που τσεπώνει τον πλουσιοπάροχο μισθό του, φτάνοντας στο σημείο να κάνει «αυτοκριτική» γιατί ..έμαθε την Ιστορία λάθος αφού την .. διδάχτηκε από το … ΚΚΕ.

Αντιγράφουμε απ’ τον σημερινό «Ριζοσπάστη»:

Αμετροέπεια και εμπάθεια

Ενα ντοκιμαντέρ για την Αντίσταση στην κατοχή, το Δεκέμβρη του 1944 και τον εμφύλιο, θα παρουσιάσει ο «ΣΚΑΪ». Και το προπαγανδίζει καθημερινά από τις εκπομπές του.
Στο πλαίσιο όμως επαφής με τους ακροατές του, χτες το πρωί δέχτηκε το ερώτημα από φοιτητή που κάνει το διδακτορικό του στις ΗΠΑ, αν στο ντοκιμαντέρ έχει μιλήσει και εκπρόσωπος του ΚΚΕ. Τι ήταν να τον ρωτήσει; Αστραψε και βρόντηξε ο ανεκδιήγητος Πορτοσάλτε. Γιατί; Μα γιατί η Ιστορία δεν είναι υπόθεση των κομμάτων αλλά των επιστημόνων! Γιατί μέχρι σήμερα την Ιστορία την έμαθε ο ίδιος από το ΚΚΕ, γι' αυτό και την έμαθε λάθος, ενώ τώρα που ένα Μέσο Ενημέρωσης σαν αυτό του αφεντικού του παρουσιάζει την Ιστορία από τη σκοπιά των αστών, παρουσιάζεται σωστά και άνοιξαν τα μάτια του! Ετσι πρέπει να ανοίξουν και τα μάτια του κόσμου! Που πρέπει να αφήσει στην άκρη την ιστορία που έγραψε το ΚΚΕ! Και στο τέλος «στόλισε» χυδαία και τον ερωτώντα, μέχρι που του είπε να πάει να πιει κανένα ουισκάκι εκεί στις ΗΠΑ!
Τέτοια αθλιότητα αστικής δημοσιογραφίας. Αλλά, αν έχει δίκιο γιατί τέτοια αμετροέπεια και εμπάθεια; Τι φοβάται; Οτι το ψέμα και η διαστρέβλωση της αστικής ιστοριογραφίας δεν μπορούν να κρυφτούν;
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2014 στις 2:30 μ.μ.

για ενα πράγμα μετανιώνω γιατι πέτυχα μια μερα σε ενα καφέ τον Πάσχο Μανδραβέλη και δεν του σπασα τα μούτρα,μονο τον έβρισα κριμα..δεν πειραζει που θα παει καπου καπως καποτε θα το ξανα συναντήσω και θα διορθωθωσω την "ψηφο" ..

Ανώνυμος
3 Ιανουαρίου 2014 στις 6:50 μ.μ.

μηπως υπαρχει καπου η δηλωση να την ακουσουμε;
στην ηλεοραση εγινε ή στο ραδιοφωνο;

Ανώνυμος
4 Ιανουαρίου 2014 στις 5:49 μ.μ.

στο ραδιόφωνο του σκαι, στην εκπομπή που έχει κάθε μέρα.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger