Home » , » Ο Κ. Σημίτης δεν έχει το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας επάνω του; Πώς γίνεται να ακούει να του αποδίδουν, καταγγέλλοντας τον ουσιαστικά, ότι όλο αυτό το φαγοπότι με τις μίζες ήταν σε γνώση του και αυτός να κάνει τον Κινέζο;

Ο Κ. Σημίτης δεν έχει το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας επάνω του; Πώς γίνεται να ακούει να του αποδίδουν, καταγγέλλοντας τον ουσιαστικά, ότι όλο αυτό το φαγοπότι με τις μίζες ήταν σε γνώση του και αυτός να κάνει τον Κινέζο;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014 | 3:18 μ.μ.

Για όσους παρακολουθούν όλες τις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικά με το όργιο μίζας που γινόταν με τους πολεμικούς εξοπλισμούς εύκολα διαπιστώνουν ότι η όποια διερεύνησή του γίνεται μέσα σε ασφυκτικά καθορισμένα πλαίσια.

ΜΜΕ, αστική δικαιοσύνη, το πολιτικό σύστημα γενικότερα, θα βγάλει στην «σέντρα» κάποια πρόσωπα, -δεν μπορεί να κάνει και διαφορετικά- απλώς και μόνο για να καλλιεργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχει μηχανισμούς αυτοκάθαρσης και θα «διυλίσει τον κώνωπα, καταπίνοντας την κάμηλο». Και για να γίνουμε σαφέστεροι.

Παρακολουθώντας όλα τα πρωτοσέλιδα των σημερινών εφημερίδων αλλά και το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του Mega --το οποίο παραθέτουμε σε βίντεο- βλέπουμε «ως δια μαγείας» να έχουν εξαφανιστεί οι χθεσινές δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του Σκάι ο υποστράτηγος Κ. Φράγκος ο οποίος είχε πει ότι «Δεν υπάρχει περίπτωση στις μίζες να μην συμμετέχουν πολιτικοί», ρίχνοντας επίσης την βόμβα κατονομάζοντας τον πρώην πρωθυπουργό Κ. Σημίτη ότι ήταν «τροχονόμος στην λεωφόρο της μίζας» όπως γράφαμε σε χθεσινή ανάρτησή μας. Και αυτή η διαπίστωσή μας δεν ήταν αυθαίρετη αλλά πήγαζε από τα λεγόμενα του υποστράτηγου: «Θεωρώ ότι ο πρώην πρωθυπουργός γνώριζε τα πάντα» είχε πει χαρακτηριστικά αναφερόμενος στο πάρτι της μίζας που γινόταν, με τους πολιτικούς εξοπλισμούς.

Παρακολουθούμε, λοιπόν σήμερα, και μετά απ' αυτές τις συγκλονιστικές δηλώσεις, εισαγγελείς και δικαστές να σφυρίζουν αδιάφορα, τα ΜΜΕ να έχουν «θάψει» εντελώς το θέμα --και να επικεντρώνονται στην απολογία του Π. Ευσταθίου αντιπροσώπου της γερμανικής εταιρείας Αtlas Elektronik που «καίει» κάποιους καραβανάδες και στελέχη της γερμανικής εταιρείας που μοίραζε μαύρο χρήμα. Στο απυρόβλητο όλη η πολιτικοί ηγεσία και τα πυρά στρέφονται σε κάποια διεφθαρμένα στελέχη του στρατού.

Ανεξήγητο μας είναι, επίσης, γιατί ιστοσελίδες του αντικαπιταλιστικού χώρου προσπέρασαν εντελώς αδιάφορα τις καταγγελίες ενός "σπλάχνου" του πολιτικού συστήματος, που στρέφονται ξεκάθαρα εναντίον ενός αστού πολιτικού βάζοντας τον στο "κάδρο" με τις μίζες.

Πέρα απ' αυτό όμως υπάρχει και ένα άλλο σοβαρό ζήτημα. Ο Κ. Σημίτης δεν έχει το παραμικρό ίχνος αξιοπρέπειας επάνω του; Για την πολιτική του υστεροφημία έστω. Πώς γίνεται να ακούει να του αποδίδουν, καταγγέλλοντας τον ουσιαστικά, ότι όλο αυτό το φαγοπότι με τις μίζες ήταν σε γνώση του και αυτός να κάνει τον Κινέζο;

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger