Home » , » Α. Γεωργιάδης: Εξουσιαστική "λογική" στους εργαζόμενους, "κότα" στις καταγγελίες σε βάρος του (Βίντεο)

Α. Γεωργιάδης: Εξουσιαστική "λογική" στους εργαζόμενους, "κότα" στις καταγγελίες σε βάρος του (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014 | 5:35 μ.μ.

Το ότι είναι ένα πολιτικό παχύδερμό χωρίς ίχνος τσίπας πάνω του ο γραφικός τηλέμπορας που παριστάνει τον υπουργό είναι γνωστό.
Το ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα να γλύψει εκεί που μέχρι χτες έφτυνε κι αυτό το έχουμε διαπιστώσει. Οπότε το να τον ακούμε σήμερα στον Σκάι να προσπερνά τις αποδοκιμασίες
των εργαζομένων του νοσοκομείου Ολγα που δέχτηκε χτες με την φράση «εγώ είμαι συνηθισμένος σε τέτοιες αντιδράσεις καρφάκι δε μου καίγεται» δεν μας έκανε καμιά εντύπωση.
Είναι αυτό που λέει η λαϊκή ρήση: «τον φτύνουν κι αυτός λέει ότι ψιχαλίζει».

Και εντάξει μπορεί ο λαλίστατος κ. Γεωργιάδης να αντιμετωπίζει εντελώς απαξιωτικά και με την εξουσιαστική λογική που τον διακρίνει τους εργαζόμενους της υγείας. Γιατί όμως κάνει την «κότα» όταν έρχονται στην επιφάνεια οι παρασκηνιακές δραστηριότητες του; Και το γράφουμε αυτό γιατί παρ’ όλο τις απειλές του ότι έχει καταθέσει μήνυση σε βάρος του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη, κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει γνωστό.

Να θυμίσουμε ένα περασμένο δημοσίευμα μας πολύ χαρακτηριστικό.

Εκθετος ο Α. Γεωργιάδης. Παραδέχεται έμμεσα την μυστική συνάντηση που είχε με φαρμακοβιομήχανο πριν την ψήφιση του επίμαχου νομοσχεδίου για τα φάρμακα.

Πιθανόν να θυμάστε την ανάρτηση που τιτλοφορούσαμε «Οταν ο Α. Γεωργιάδης καταπίνει την γλώσσα του».
Αναφερόμαστε σε κείμενο που υπέγραφε ο Κώστας Βαξεβάνης, στο περιοδικό Ηοτ Doc στο οποίο υπήρχε η συγκλονιστική αποκάλυψη ότι λίγες μέρες πριν ψηφιστεί στην βουλή η επίμαχη τροπολογία για τα φάρμακα, συγκεκριμένα το βράδυ στις 22 Νοέμβρη, ο Αδωνις Γεωργιάδης, έδιωξε την αστυνομική του φρουρά και συνοδευόμενος «από έναν ασπρομάλλη κύριο» είχε συνάντηση με φαρμακοβιομήχανο στα γραφεία όπου στεγάζεται η επιχείρηση του τελευταίου.

Το άρθρο δεν άφηνε υπονοούμενα αλλά το έγραφε καθαρά. Ο Αδωνις Γεωργιάδης «παρκάρει σταθερά δίπλα σε συμφέροντα. Είτε τα προσωπικά του, είτε μιας κάστας ευνοουμένων».

Εμείς τότε είχαμε πάρει θέση δεχόμενοι ότι η αποκάλυψη του Κ.Β είχε βάση με το εξής σκεπτικό:
Αν ο Κώστας Βαξεβάνης δεν έχει «καβάντζα» οπτικοακουστικό υλικό ή επώνυμες μαρτυρίες πώς θα τολμούσε να δημοσιεύσει ένα τέτοιο εγκεφαλικό κατασκεύασμα; Πέρα του ότι θα είχε ένα σφοδρό πλήγμα στο δημοσιογραφικό του γόητρο αν δεν μπορούσε να το τεκμηριώσει, σε μια δικαστική αίθουσα, εκτός του ότι τυχόν πολιτικές βλέψεις του θα γινόταν παρελθόν, θα είχε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αφού μια καταδίκη για «συκοφαντική δυσφήμηση μέσω τύπου» θα του κόστιζε ίσως εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. Και ο Κ. Βαξεβάνης δεν είναι ηλίθιος.

Επρεπε να περάσουν αρκετές μέρες –το Hot Doc που έκανε την αποκάλυψη είχε κυκλοφορήσει στις 6 Δεκέμβρη- και τώρα μαθαίνουμε μέσω twitter ότι ο υπουργός υγείας, αποφάσισε να καταθέσει μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου. Ηταν έκθετος και με τόσα σε βάρος του σχόλια κάπως έπρεπε να αντιδράσει.

Προσέξτε τώρα τον διάλογο Γεωργιάδη – Βαξεβάνη. Ο υπουργός ενώ αρχικά, έσκιζε τα ιμάτια του, ότι δεν υπήρχε καμιά συνάντηση με φαρμακοβιομήχανο, τώρα αναδιπλώνεται, έμμεσα παραδέχεται τα λεγόμενα του Βαξαβάνη, ότι έγινε η συνάντηση και υπάρχει βίντεο που την τεκμηριώνει και κάνει λόγω … για εκβιασμό.

Τώρα τι εκβιασμός μπορεί να γίνει με μια αποκάλυψη που δημοσιεύτηκε μόνο ο Αδωνης μπορεί να το ξέρει. Είναι .. αστροπελέκι το τύπος όπως τον χαρακτηρίζει και ο εκδότης του   Hot Doc.

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger