Home » , » Από τον Παπαδόπουλο στον Παναγιωτόπουλο (Βίντεο)

Από τον Παπαδόπουλο στον Παναγιωτόπουλο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 | 7:04 μ.μ.

Της Τ. Γ.

Παναθηναϊκό στάδιο 1969. Ο τέως εθνοσωτήρας Παπαδόπουλος αρχίζει την αγόρευση του για το σπουδαίο έργο της κυβέρνησης του.
Μαθητές και φοιτητές αντιδρούν με γέλια και χειροκροτήματα φέρνοντας σε αμηχανία τον δικτάτορα και ματαιώνοντας τελικά την εκδήλωση.

Μέγαρο μουσικής 2014. Ο νυν εθνοσωτήρας Παναγιωτόπουλος ξεκινά να μιλά για την ανταγωνιστικότητα φέρνοντας ως παράδειγμα προς μίμηση τις συνθήκες εργασίας σε Κίνα και άλλες ασιατικής χώρες όπου οι εργαζόμενοι βιώνουν την σύγχρονη δουλεία. Μεγάλο μέρος του ακροατηρίου ξεσπά σε έντονα γέλια και χειροκροτήματα.
Έξαλλος ο υπουργός ουρλιάζοντας απαγγέλλει το γνωστό ποίημα περί δημοκρατίας, μοιράζει κατηγορίες σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ και τελικά υποχωρεί αλλόφρων.

 Όμορφες στιγμής μακάρι να συνεχιστούν για να φέρουν και πάλι όμορφα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης

Ο πρωθυπουργός μας και οι συγκυβερνώντες του είναι άτομα βαθιά θρησκευόμενα

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
23 Φεβρουαρίου 2014 στις 10:46 μ.μ.

Με παρεμβάσεις από οχλονήπια και χαζοχαβαλέδες το αποτέλεσμα είναι αρνητικότατο για όποιον παρακολουθεί το βίντεο χωρίς προκατάληψη.

Ο Πάνος ο αρλούμπας σε ένα πράγμα είναι ισχυρός, να κρατάει την ψυχραιμία του και να συνεχίζει να ομιλεί, να χειρονομεί και να μην τα παίζει (τόσα χρόνια στο κουρμπέτι). Δηλαδή, τι νόμιζαν, ότι όπως κάνει καμιά άπειρη δασκάλα σε τάξη με απειθάρχητα κακοαναθρεμμένα μαμόθρεφτα που κάνουν χαβαλέ, θα έφευγε κλαίγοντας? Τα πολιτικά μηδενικά, διότι τετοιοι είναι όσοι οργανώνουν τόσο ασυλλόγιστα παρόμοια γελοία χάπενιγκ, δεν έχουν καν κάνει μια στοιχειώδη πρόβλεψη του τι πρέπει να πράξουν ώστε να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού και να κάνουν πολιτική δουλειά, αλλά κάθονται και τις τρώνε και γίνονται ξεφτίλα από τον παπάρα.

Για τα καρναβάλια ...

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:01 π.μ.

Είδα το συγκεκριμένο, βίντεο και, δυστυχώς, συμφωνώ απόλυτα με το προηγούμενο σχόλιο. Μάλλον βγήκε κερδισμένος ο αρλούμπας.

Ανώνυμος
24 Φεβρουαρίου 2014 στις 12:55 π.μ.

Ο υπουργός έχασε την ψυχραιμία του, κι έφυγε. Το "καθίστε κάτω... ελάτε εδώ να τα πείτε" αυτό δείχνει. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα για ένα αλαζόνα πολιτικό, όπως αυτοί οι κομπλεξικοί υπηρέτες των τοκογλύφων από τη γελοιοποίηση τους μπροστά σε κοινό. Τους χαλάει η «εικόνα», και τους πειράζει πολύ. Όλες οι μορφές αντίστασης είναι καλές και χρήσιμες. Και βέβαια υπάρχουν πάρα πολλοί ακόμα τρόποι να τους αποδοκιμάσουμε. Ας τους χρησιμοποιήσουμε όλους. Συγχαρητήρια σε όσους το έκαναν, όπως ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλους όσους αντιστέκονται με οποιονδήποτε τρόπο. mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger