Home » , » Δίνει ... 500ρικα για να μείνει στην εξουσία!

Δίνει ... 500ρικα για να μείνει στην εξουσία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 23 Μαρτίου 2014 | 8:09 μ.μ.

Ο Σαμαράς προσπαθεί να πάρει τις ψήφους 1.000.000 οικογενειών.

Πηγή: "Πριν"

Σε κατάσταση πανικού έχει περιέλθει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Μετά το νέο ξεπούλημα των πάντων στην τρόικα και την πλήρη αποδόμηση των τελευταίων υπολειμμάτων εργασιακών δικαιωμάτων, κατ' απαίτηση και των ελλήνων επειρηματιών, ο Σαμαράς προσπαθεί να σώσει το πολιτικό του «τομάρι». Αντιλαμβάνεται ότι οι μέρες του στη θέση του πρωθυπουργού είναι μετρημένες, με ορόσημο τις ευρωεκλογές της 25ηςΜαΐου. Αν η βέβαιη ήττα της Ν.Δ προσλάβει διαστάσεις εκλογικής συντριβής και υπολείπεται του ΣΥΡΙΖΑ επτά, οκτώ ή και δέκα εκατοστιαίες μονάδες. ο Σαμαράς και η κυβέρνησή του θα ανατραπούν, με δεδομένη την προϊούσα διάλυση και του ΠΑΣΟΚ, που θα αποτυπωθεί σίγουρα και στο εκλογικό αποτέλεσμα. 

Η ίδρυση του... «απολίτικου» μνημονιακού κεντροαριστερού κόμματος «Ποτάμι» από τον τηλεοπτικό αστέρα Σταύρο Θεοδωράκη αποτέλεσε μοιραίο πλήγμα για το ΠΑΣΟΚ: κυρίως... λαμόγια ψηφοφόροι που του έχουν απομείνει και ψάχνουν απεγνωσμένα να βρουν από κάπου να κρατηθούν για να μην έχουν δικαστικές περιπέτειες μόλις πέσει το «δίδυμο της συμφοράς» Σαμαρά-Βενιζέλου είναι οι πολιτικοποιημένοι ψηφοφόροι που στρέφονται προς το Ποτάμι. Γι' αυτό άλλωστε και ο Σαμαράς μοίρασε θεωρητικά στους Έλληνες μισό δισεκατομμύριο! Δίνοντας κατά μέσον όρο από ένα πεντακοσάρικο σε 1 εκατ. ψηφοφόρους και ευνοώντας σκανδαλωδώς στο μοίρασμα αυτό τους στρατιωτικούς και τους αστυνομικούς, όπως όλες οι «χούντες», κοινοβουλευτικές ή μη, ο Σαμαράς ελπίζει να αποσπάσει εκατοντάδες χιλιάδες ψήφους από τους «ευεργετημένους» και τις οικογένειές τους και παράλληλα να δημιουργή¬σει «πραιτωριανούς» στο στρατό και την αστυνομία.


Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ υπογραμμίζει ότι πρέπει να υπάρξει οξύτατη αντίδραση στο νομοσχέδιο-σκούπα που θα φέρει στη Βουλή η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και το οποίο υλοποιεί την αντεργατική συμφωνία τους με την τρόικα προς όφελος του ελληνικού και του ευρωπαϊκού κεφαλαίου.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ τονίζει επίσης την ανάγκη λαϊκού ξεσηκωμού για μαζική διαδήλωση ενάντια στους υπουργούς Οικονομικών της EE (Εκοφίν) που θα συνεδριάσουν στην Αθήνα 1 και 2 Απρίλη. «Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να προωθήσει τα ακόμα σκληρότερα αντεργατικά μέτρα μετά τις εκλογές, με νέο πακέτο τον Σεπτέμβριο» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή του το NAΡ.

Διαβάστε από την ίδια εφημερίδα: "Ενας Τσίπρας πληρώνει πάντα τα χρέη του"
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger