Home » » «Νταν ή Πιτάς» - Οταν οι χρυσαυγίτες ... διδάσκουν ιστορία

«Νταν ή Πιτάς» - Οταν οι χρυσαυγίτες ... διδάσκουν ιστορία

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014 | 4:57 μ.μ.

Ψιλοχαμός στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες με την φωτογραφία των χρυσαυγιτών της Καλαμάτας που έγινε αφορμή να γραφτούν άπειρα σχόλια για την «πνευματική» συγκρότηση των ναζιστών του Μιχαλολιάκου.

Γιατί, εντάξει, πες ότι σου ξέφυγε και αντί «αθάνατοι», έγραψες «αφάνατοι» σε ένα πανό, Συμβαίνουν αυτά. Ακόμα δηλαδή και αν το αντιλήφθηκαν το θεώρησαν άνευ σημασίας να φωτογραφηθούν με το δημιούργημά τους.
Να υποθέσει κανείς επίσης ότι το απολυτήριο δημοτικού το πήραν με μέσον γ’ αυτό γ’ αυτό γράφουν «πήσω» αντί για «πίσω».

Εκεί όμως που πραγματικά «διδάσκουν ιστορία» είναι όταν δίνουν το «παράγγελμα» «Νταν ή Πιτάς», «εμπνευσμένοι» προφανώς από το «Ή ταν ή επί τας».

Αν δεν ήταν επικίνδυνο, πραγματικά θα ήταν για γέλια το ναζιστικό μόρφωμα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

3 Μαρτίου 2014 στις 5:17 μ.μ.

Είναι φωτοσοπιά! Η αυθεντική υπάρχει στο site της ναζιστικής συμμορίας και είναι αυτή εδώ: http://www.xryshaygh.com/assets/images/news/1_(64).jpg

Ανώνυμος
3 Μαρτίου 2014 στις 9:22 μ.μ.

Μπορεί και να είναι photoshop. Αλλά η "πλάκα" (όσο φυσικά δεν έχουν δύναμη κι εξουσία) υπάρχει. Πχ κάποιος γιατρός που κατηγορείται για τη ρατσιστική ταμπέλα κατά των Εβραίων δήλωσε στα κανάλια. "Μα υπάρχει γιατρός ρατσιστής;" Σωστά. Ο Μένγκελε πχ δεν ήταν γιατρός αλλά κακούργος. Όλοι αυτοί οι SS που έκαναν τα πειράματα σε ανθρώπους δεν ήταν γιατροί αλλά σφαγείς, δήμιοι, ναζίδες.

Η "πλάκα" με τους ναζί είναι ότι, όταν τα πράγματα γίνονται σκούρα εγκαταλείπουν εύκολα τα "πιστεύω" τους κι από φιδάκια μεταμφιέζονται σε άκακα κατοικίδια, πρόβατα, κουτάβια, λαγουδάκια κλπ.
Παράδειγμα θρασυδειλίας και βλακείας: Στην Ουκρανία ο ναζί θα είχε πολύ πλάκα αλλά δυστυχώς κυβερνά (ελέω ΝΑΤΟ - ΕΕ). Ο "υπερπατριώτης" - "υπερμαλάκας" κατόρθωσε σε λίγες μόνο μέρες να διαμελίσει την "πατρίδα" του (που κατά τα άλλα "αγαπούσε" πολύ), να διαλύσει το στρατό της χώρας του και να παρακαλεί φοβισμένος να αρχίσει ο Τρίτος Παγκόσμιος! Φυσικά Ρώσοι κι Αμερικάνοι καπιταλιστές, αφού τα μοίρασαν από πριν (οι Ρώσοι την Κριμαία κι οι Αμερικάνοι, ΔΝΤ – ΕΕ, τον πλούτο της Ουκρανίας) μετά βάλανε το βλάκα ακροδεξιό να τους δώσει αφορμή. Κάθε ομοιότητα με άλλες καταστάσεις, όπως με την Κύπρο το 1974, είναι σκόπιμη. Δυστυχώς πέθαναν άνθρωποι κι ίσως πεθάνουν μερικοί ακόμα πριν ο κόσμος καταλάβει πόσο επικίνδυνοι είναι οι ρατσιστές στην κυβέρνηση. Οι δήθεν "πατριώτες" στην πραγματικότητα παίζουν το παιχνίδι των ξένων αφεντικών. Γιατί όταν καταδιώκεις, δολοφονείς και τρομοκρατείς το μισό πληθυσμό και του απαγορεύεις ως και τη γλώσσα του ξεκινάς πόλεμο... mitsos175.

Ανώνυμος
4 Μαρτίου 2014 στις 2:10 μ.μ.

photoshop μεν ,αστειο δε. Οχι οτι δεν τους εχουμε ικανους για τετοιες ορθογραφιες...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger