Home » , » Ερντογκάν, ο Πορθητής του … twitter!

Ερντογκάν, ο Πορθητής του … twitter!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014 | 7:28 μ.μ.

Του Πέτρου Παπακωνσταντίνου – «Επίκαιρα»

Το απόγευμα της Πέμπτης 20 Μαρτίου ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλούσε σε προεκλογική συγκέντρωση του κυβερνώντος κόμματος, ΑΚΡ, στην Προύσα, ενόψει των κρίσιμων τοπικών εκλογών αυτής της Κυριακής. Η κεντρική του εξαγγελία άφησε πολλούς να αναρωτιούνται για την ψυχική του ισορροπία: «Θα ξεριζώσουμε το twitter και όλα αυτά», άστραψε και βρόντηξε ο Ερντογάν, προσθέτοντας ότι δεν δίνει ούτε δεκάρα για τις αναμενόμενες αντιδράσεις της διεθνούς κοινότητας. «Τώρα θα δουν τη δύναμη της Τουρκικής Δημοκρατίας», προειδοποίησε.

Αμ” έπος, αμ” έργον. Την Παρασκευή το πρωί εκατομμύρια χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης έβλεπαν στις οθόνες τους ένα μήνυμα της Κεντρικής Αρχής  Τηλεπικοινωνιών που τους πληροφορούσε ότι η πρόσβαση ήταν αδύνατη λόγω δικαστικής απόφασης για καθολική αναστολή λειτουργίας του twitter στην Τουρκία.

Φυσικά, ο Ερντογάν δεν είχε περισσότερες, πιθανότητες να κερδίσει τη μάχη του με το internet απ” όσες είχε ο Δον Κιχώτης να νικήσει τους ανεμόμυλους. Στους παραβάτες της κυβερνητικής απόφασης, που έσπευσαν να στείλουν επιδεικτικά μηνύματα μέσω… twitter, συγκαταλέγονταν ο δήμαρχος της Άγκυρας, Μελίχ Γκοκτσέκ -μέλος του ΑΚΡ και γνωστός «τουιτερομανής»-, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Μπουλέντ Αρίντς, και ο ίδιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Αμπντουλάχ Γκιουλ. Συνιδρυτής του ΑΚΡ και άσπονδος ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
29 Μαρτίου 2014 στις 11:24 π.μ.

μα καλα εκει δεν εχουν συριζα να τους σωσει

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger