Home » , , » Απ' το πρόγραμα του ρ/σ μας .. στα όσα διοχετεύουν οι μπάτσοι

Απ' το πρόγραμα του ρ/σ μας .. στα όσα διοχετεύουν οι μπάτσοι

Από giorgis , Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 | 5:41 π.μ.

Του Γ. Γ.

Ξημερώνει Πέμπτη, η ώρα πλησιάζει 6 κι εγώ παρέα με κρασάκι παλεύω να στήσω το πλαίσιο για δυο νέες εκπομπές που έρχονται στον διαδικτυακό μας ραδιοσταθμό. Μια για την τζαζ και μια για την δημοτική μουσική.
Παρεμπιπτόντως χτες μεταδώσαμε μια ωριαία εκπομπή που επιμελήθηκαν και παρουσίασαν οι σύντροφοι απ’ το «δίκτυο Σπάρτακος»,τις εκπομπές του οποίου θα έχουμε σύντομα στις επιλεγμένες εκπομπές για να μπορεί να τις ακούσει κάποιος/α όποια στιγμή θέλει.
Επίσης την Παρασκευή στις 8,30 το βράδυ θα έχουμε ζωντανή σύνδεση με την Κρήτη όπου ο σύντροφος Κωστής Μουδάτσος, -επιμελείται και παρουσιάζει στον ρ/σ μας την εκπομπή «Μεταξύ Ελευθερίας και Αναρχίας»- θα παρουσιάζει την νέα δισκογραφική δουλειά που δημιούργησε «Ορμή και Θύελα» μαζί με τον Νίκο Λιανέρη.

Κάποια στιγμή, λοιπόν, και εγώ σχεδόν είχα ολοκληρώσει το πλάνο για το πώς θα στήσουμε τις δυο νέες εκπομπές, ανάμεσα σε συνοδεία αλκοόλ, και ρεμπέτικων ακουσμάτων, έστριψα καρκινοσωλήνα και μπήκα στον σέρβερ του ρ/σ μας να δω αν υπήρχαν μερακλήδες που θα γούσταραν τις μουσικές μου επιλογές που ακουγόταν.
Εφτά άτομα άκουγαν την «Μολυβιά» του Αγγελόπουλου σε μια υπέροχη οργανική εκτέλεση με κλαρίνο.

Ετσι μου ’ρθε και  ανοίγω το τσατ του ρ/σ μας και σπικάρω απ’ το μικρόφωνο του ότι αν έχει διάθεση κάποιος ακροατής/ια να ρθει στο τσατ να ανταλλάξουμε μια Καλημέρα, αυτές τις νταλγκαδιασμένες ώρες.

Ηρθε ένας τύπος (μπορεί να ήταν και τύπισσα γιατί στο τσατ μπορεί να παρουσιαστεί κάποιος/α όπως θέλει).
Μου παρουσιάστηκε σαν «προβληματισμένος μπάτσος». Μου είπε πολλά και διάφορα. Δεν θέλω να διακινδυνεύσω την αξιοπιστία του μπλοκ μας μεταφέροντας πιθανόν μυθεύματα. (Εκανα και την μαλακία και δεν αντέγραψα  την συνομιλία μας). Πάντως να ξέρετε ότι αν τις επόμενες μέρες συμβεί τρομοκρατική ενέργεια και λίγο πριν τις ευρωεκλογές  συλλάβουν τον Χριστόδουλο Ξηρό και όχι μόνο .. κάτι δεν θα έχει πάει καλά.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger