Home » , , » Ερώτηση στο νομικό επιτελείο της Χρυσής Αυγής

Ερώτηση στο νομικό επιτελείο της Χρυσής Αυγής

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 | 6:50 π.μ.

Της Α. Π 

 Είναι γνωστό ότι το νομικό επιτελείο της Χρυσής Αυγής που το συντονίζει απ’ το παρασκήνιο ο Τάκης Μιχαλόλιας, αδελφός του προφυλακισμένου φυρερίσκους της Χρυσής Αυγής, καταθέτει με το παραμικρό μηνύσεις σε όποιους/ες θεωρούν ότι τους «εκθέτουν».
 Παραδείγματα δεκάδες, Απ’ την μήνυση που κατέθεσαν κατά του δημιουργού του βραβευμένου ντοκιμαντέρ "The Cleaners" Κωνσταντίνου Γεωργούση για «παραβίαση του απορρήτου της προφορικής συνομιλίας», μέχρι την μήνυση που υπέβαλε πριν λίγους μήνες η Χρυσή Αυγή στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Ι. Μπουτάρη επειδή αποκάλεσε όλους συλλήβδην τους χτυσαυγίτες «φασίστες και αλήτες».

 Μπαίνει όμως ένα σοβαρό ερώτημα. Πώς αυτοί οι τόσο ευαίσθητοι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής προσπέρασαν εντελώς ασχολίαστο το γεγονός ότι η γνωστή δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου ισχυρίστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η οργάνωση της Χ.Α είναι δημιούργημα μυστικών υπηρεσιών;
Θα μπορούσαν να της κάνουν μήνυση και αγωγή διεκδικώντας εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ. 

 Γιατί δεν το έκαναν; Απάντηση υπάρχει; 

Αν δεν την δώσουν -που μάλλον δεν θα το κάνουν, για να αποφύγουν τα χειτότερα- μιας και η δημοσιογράφος επικαλέστηκε ότι τα λεγόμενα της είναι «μετά λόγου γνώσεως». κάτι που σημαίνει ότι έχει στοιχεία που τεκμηριώνουν τους ισχυρισμούς της, θα επιβεβαιώσουν αυτό που όλοι φανταζόμαστε.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger