Home » , » Νέα κατηγορία σε βάρος Κασιδιάρη - Παραλήρημα ρατσισμού και μισαλοδοξίας από Παναγιώταρο (Βίντεο)

Νέα κατηγορία σε βάρος Κασιδιάρη - Παραλήρημα ρατσισμού και μισαλοδοξίας από Παναγιώταρο (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 15 Απριλίου 2014 | 2:48 μ.μ.

Εκλεισε η δικογραφία με την υποκλαπείσα συνομιλία Μπαλτάκου – Κασιδιάτη, με αποτέλεσμα ο Η. Κασιδιάτης να βρίσκεται αντιμέτωπος με ακόμα μια κατηγορία –αν η βουλή άρει την ασυλία του κάτι που θεωρείται βέβαιο- αυτή της κακουργηματικής πράξης της παραβίασης προσωπικών δεδομένων και συγκεκριμένα «της παραβίασης απορρήτου προσωπικής συνομιλίας» όπως αναφέρει  η εισαγγελέας, Καλλιόπη Νταγιάντα στην δικογραφία που έστειλε στον Αρειο Πάγο για να διαβιβαστεί στην βουλή.

Παράλληλα άλλη μια προκλητική εμφάνιση έκανε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Παναγιώταρoς σε τηλεοπτική αυστραλιανή ενημερωτική εκπομπή, όπως παρακολουθούμε και στο βίντεο που παραθέτουμε..
Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο Χίτλερ ήταν «μεγάλη προσωπικότητα», όπως ο Στάλιν, και σχολίασε πως «σε κάθε ιστορική περίοδο υπάρχουν οι άνθρωποι που κάνουν τη βρώμικη δουλειά», χαρακτήρισε την ομοφυλοφυλία αρρώστια . και αρνήθηκε ότι το ναζιστικό μόρφωμα του Μιχαλολιάκου παίρνει το νόμο στα χέρια του., γιατί «αν το είχαμε κάνει θα είχαμε λύσει κάθε πρόβλημα στην Ελλάδα»,

Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger