Home » , , » Μέρκελ: Δελτίο τροφίμων για τους Ελληνες"

Μέρκελ: Δελτίο τροφίμων για τους Ελληνες"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 | 7:44 μ.μ.

Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι είναι πιστή η μετάφραση τα όσα ακούμε να λέει η Μέρκελ στην Γερμανική Βουλή για τον ελληνικό λαό, εν όψει της επίσκεψης της στην χώρα μας.

Το βίντεο που μας έστειλε το Σχέδιο Β’ και το οποίο παραθέτουμε είναι στην κυριολεξία συγκλονιστικό. Δεν φτάνει που η Γερμανία έχει κερδίσει δισεκατομμύρια εκμεταλλευόμενη την καπιταλιστική οικονομική κρίση και την βάρβαρη ταξική-μνημονική πολιτική των αστικών ελληνικών κυβερνήσεων, έχει και το θράσος να απαιτεί την πλήρη εξόντωση των λαϊκών στρωμάτων της χώρας μας.

Διαβάστε τι είπε μεταξύ άλλων η ηγέτης της Γερμανίας : «Η Ελλάς αυτή την φορά θα το καταλάβει. Τέρμα κάθε μέρα χάμπουργκέρ και τσιζμπουρκερ. Γιατί δεν θα τα πληρώνουμε εμείς. Είναι φυντάνια που συνέχεια την αράζουν. Κλείσαμε τα εργοστάσια ζάχαρης τους .. οι άνθρωποι θα ζουν όπως σε στρατό .. βυζί που του θηλάζει δεν γινόμαστε .. και οι κοπέλες τους να μην παριστάνουν τις μούσες .. Οι νέοι να τσακιστούνε να δουλέψουν, τέρμα τα ρεμάλια και οι αλήτες . Αυτή είναι η απόφασή μας. Ο άνθρωπος ζει με σάλτσα και ψωμί. Δίαιτα όπως με την Βέρμαχτ. Επίσης δελτίο στα τρόφιμα. Να πάρουν χαμπάρι, εδώ δεν είναι πάρτυ… »


Δεν φανταζόμαστε να τσιμπήσατε; Ευρυματική "μετάφραση" είναι
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 8:09 μ.μ.

Ρε παιδιά είναι όντως αληθινό το βίντεο;Κάποιος που γνωρίζει γερμανικά καλό θα ήταν να παρέμβει.Δυσκολέυομαι να πιστέψω ότι έχουν ειπωθεί τέτοιες φράσεις μέσα στη Βουλή της γερμανίας από τη καγκελάριο

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 8:12 μ.μ.

Επιβεβαιώστε το, διότι ακούγεται χοντράδα. Όχι ότι δεν τα σχεδιάζουν όλα αυτά και ότι δεν τους καίγεται καρφί, αλλά, να, ούτε ο Χίτλερ για τους Πολωνούς δεν είχε εκφραστεί δημόσια κατ' αυτόν τον τρόπο.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 9:24 μ.μ.

Έλεος ρε σύντροφοι! Αυτό το βίντεο είναι σατυρικό. Σιγά μην έλεγε τέτοια πράγματα δημόσια.

Ανώνυμος
10 Απριλίου 2014 στις 10:50 μ.μ.

Είπα και γω.Πάντως σήμερα έχουμε 10 Απρίλη όχι 1.Σε περίπτωση που έχετε χάσει τις μέρες το αναφέρω..

11 Απριλίου 2014 στις 2:24 π.μ.

Ελα ρε παιδιά!!! Μπαμ κάνει το βίντεο ότι είναι ... "προβοκατόρικο" .. αν και εδώ που τα λέμε δεν απέχει και πολύ από τις σκέψεις της Μέρκελ ...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger