Home » , » Πολιτικάντικη ντρίμπλα Κουβέλη; (Βίντεο)

Πολιτικάντικη ντρίμπλα Κουβέλη; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 30 Μαΐου 2014 | 7:23 μ.μ.

Ολη αυτή η ιστορία περί παραίτησης Κουβέλη από την ηγεσία της ΔΗΜΑΡ –και από την αίσθηση που αποκομίζουμε παρακολουθώντας το βίντεο που παραθέτουμε- δεν αποκλείετε να αποδειχθεί ότι έχουμε να κάνουμε με κινήσεις σκοπιμότητας ενός δευτεροκλασάτου αστού πολιτικάντη.

Ο Κουβέλης δηλαδή, πιθανόν, να αποσκοπεί να μείνει γαντζωμένος στην καρέκλα του και από την άλλη να ξεπεράσει τις όποιες αντιδράσεις –κύρια από την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος του- δημιούργησαν τα ποσοστά νικοτίνης που πήρε το κόμμα του στις ευρωεκλογές.
Κι αυτό γιατί παίζει στο δικό του γήπεδο. Όταν μας λέει ότι θα αποφασίσει η Κεντρική Επιτροπή για το πολιτικό του μέλλον, ο Κουβέλης, είναι σαν να περιμένει τα αποτελέσματα ενός ποδοσφαιρικού αγώνα, με πληρωμένο διαιτητή και στημένη εξέδρα.
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ γνωρίζει πολύ καλά ότι ελέγχει απόλυτα την Κ.Ε. του κόμματος του αφού μόλις στα μέσα Δεκέμβρη, στο δεύτερο συνέδριο τους εκλέχτηκε πρόεδρος από το 81,21% των ψηφισάντων!!

Όπως και να είναι σε λίγες μέρες θα ξέρουμε αν ο Φ. Κουβέλης, εννοεί αν έχει πραγματικά διάθεση να παραιτηθεί ή τα όσα παρακολουθούμε εντάσσονται σε μια διαδικασία προσωπικού σχεδιασμού που έχει στόχο να απαλύνει την προσπάθεια που υπάρχει από ομοϊδεάτες του απαξίωσης του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

31 Μαΐου 2014 στις 9:49 μ.μ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΛΕΙΦΑΔΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ

Φτάνει πια. Ως εδώ το παραμύθι με το δήθεν σοβαρό πολιτικό, τον οποίο θα πρέπει να αντιμετωπίζουμε με σεβασμό και χαμηλούς τόνους...

γράφει ο REPORTO
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7186.html

Ένα ύπουλο ξέρασμα υπήρξε που δε δίστασε να μολύνει την πλαστογραφημένη «αριστερή» του ταυτότητα, για να λειτουργήσει ως φτηνό δεκανίκι προσφέροντας άλλοθι, στην πιο βρώμικη μεταπολεμικά επίθεση που δέχτηκε η χώρα μας και ο λαός της.

Ένας μωροφιλόδοξος είναι που κυκλοφορεί μ ένα μουστάκι κολλημένο στη μούρη του επιδιώκοντας να...
πιαστεί από κάθε τι που θα του εξασφαλίσει δημοσιότητα κι έναν ακριβοπληρωμένο ρόλο στις εξελίξεις. Γιατί όχι???

Μια ξεφωνημένη μαριονέτα από τα ίδια τα στελέχη που τον πλαισίωσαν είναι. Μια πολιτική ανθυπομονάδα είναι, που δεν έχει το θάρρος να σηκώσει στους ώμους ούτε καν το βάρος της προσωπικής του παραίτησης, χαριεντιζόμενος πότε με το φακό και πότε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/05/blog-post_7186.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger