Home » , » Ανακοίνωση για τη δίκη της Μαίρης Μαυρή-Βαβαγιάννη

Ανακοίνωση για τη δίκη της Μαίρης Μαυρή-Βαβαγιάννη

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 6 Μαΐου 2014 | 4:44 μ.μ.


Ανακοίνωση για τη δίκη της Μαίρης Μαυρή-Βαβαγιάννη του Δ.Σ. του Συλλόγου Μελών Δ.Ε.Π του Παντείου

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μελών Δ.Ε.Π. του Παντείου Πανεπιστημίου εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στη συνάδελφο Καθηγήτρια Μαίρη  Μαυρή – Βαβαγιάννη του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών για τη δίωξη της η οποία εκδικάζετo τη Δευτέρα 5 Μαΐου στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Η δίκη αναβλήθηκε καθώς ο συνήγορος του ενάγοντος δεν μπορούσε να παραστεί. Δεν παρέστη ούτε ο ενάγων ούτε κανείς από τους μάρτυρές του.

Έτσι η περιπέτεια της συναδέλφου συνεχίζεται για ένα ακόμα χρόνο (νέα δικάσιμος 12/3/15).
Η συνάδελφος τον Οκτώβριο του 2007 κατήγγειλε ως αυτόπτης μάρτυς ότι ομάδα ροπαλοφόρων οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν σοβαρά μεταπτυχιακό φοιτητή μέσα στο χώρο του Πανεπιστημίου, επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο με αριθμούς κυκλοφορίας που αργότερα βρέθηκε ότι ανήκαν στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασσιδιάρη.

Μετά την αθώωσή του «λόγω αμφιβολιών», ο εν λόγω βουλευτής μήνυσε τη συνάδελφο για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμηση, επιχειρώντας έτσι να επιβάλει πάλι το φόβο και τη σιωπή σχετικά με τις εγκληματικές δραστηριότητες της φασιστικής συμμορίας. Η συνάδελφος Μαίρη Μαυρή – Βαβαγιάννη έπραξε το αυτονόητο καθήκον της ως πανεπιστημιακός και ως πολίτης καταγγέλλοντας ότι είδε η ίδια κατά τη δολοφονική επίθεση και αρνούμενη να αποδεχθεί το νόμο της σιωπής που θέλει να επιβάλει στην κοινωνία η νεοναζιστική οργάνωση. Για το λόγο αυτό απαιτούμε να σταματήσει κάθε άδικη και αντιδεοντολογική δίωξη σε βάρος της.

 Το Δ.Σ. του Συλλόγου Μελών Δ.Ε.Π.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger