Home » , » Αστο Ολγα Τρέμη το "αριστερό" σου παρελθόν

Αστο Ολγα Τρέμη το "αριστερό" σου παρελθόν

Από giorgis , Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 | 5:10 π.μ.

Του Γ. Γ. 

Είναι να τα «παίρνεις στην κράνα» -που θα έλεγε και ο πιτσιρικάς μου- να ακούς κάτι συστηματικά δημοσιοκαφρικά φερέφωνα να επικαλούνται σε κάθε ευκαιρία –αλήθεια τι θέλουν να ισχυριστούν μ αυτό;- ότι ένα φεγγάρι πέρασαν από το ΚΚΕ και τον Ριζοσπάστη.

Ναι είναι γεγονός αυτό. Είναι αλήθεια αυτό που επικαλείται η Ολγα Τρέμη σε συνέντευξη
που έδωσε στην ιστοσελίδα iefimerida ότι ξεκίνησε την δημοσιογραφική της καριέρα από τον Ριζοσπάστη.

Πώς όμως βρέθηκε εκεί, όταν η ίδια ήταν ακόμα φοιτήτρια και Κνίτισσα; Πώς γινόταν να ήταν προστατευόμενη του Θανάση Παπαρήγα, να συστεγαζόταν στο ίδιο γραφείο και να ήταν απ' τα πιο αγαπητά άτομα του κομματικού μηχανισμού του ΚΚΕ;

Απαντήσεις έχω, αλλά καμιά διάθεση για «κίτρινο» σχολιασμό. Γι΄αυτό καλύτερα είναι Ολγα να ξεχάσεις αυτή την περίοδο της ζωής σου. Ασχολήσου μ’ αυτό που σου έχουν αναθέσει να κάνεις –γι’ αυτό άλλωστε σε πληρώνουν πλουσιοπάροχα- γιατί υπάρχουν και κάποιοι που σε γνωρίζουν καλύτερα. Όχι μόνο σαν τηλεθεατές.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 9:44 π.μ.

τα πραγματα ειναι απλα. οταν βγαινεις το 1974 απο 40 χρονια παρανομιας 25 χρονια πολιτικης προσφυγιας και χωρις Κ.Ο απο το 1958 και μετα απο τοσα χρονια προσπαθεις να τα φτιαξεις ξανα λογικο ειναι να συμβουνε αυτα ΠΑΝ

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 2:14 μ.μ.

Επίσης ο Πάγκαλος ήταν στο ΚΚΕ, η Δαμανάκη, ο Αλαβάνος, ο Καζάκης... Όλη η σαπίλα που πλέον άλλοι είναι στο ΠΑΣΟΚ και άλλοι στα μικρά ΠΑΣΟΚ. Όλοι λίγο πολύ πέρασαν από το ΚΚΕ. Και ευτυχώς που έφυγαν. Η αναφορά και η ατάκα του "και εγώ κάποτε πέρασα από το ΚΚΕ" σκοπό έχει να πλήξει το ΚΚΕ. Και τώρα πού είσαι μωρή Τρέμη? Έχεις γίνει φερέφωνο του κάθε Αλαφούζου και Βαρδινογιάννη. Συγχαρητήρια! Ωραία δουλειά! Άξιος ο μισθός σου!
Κώστας Χ.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 4:15 μ.μ.

Το τι ήταν στα νιάτα της η Τρέμη κι η κάθε Τρέμη πολύ λίγη σημασία έχει. Το ζήτημα είναι με ποιο κόμμα είσαι όταν κάνεις τις λαδιές σου και τα αλισβερίσια σου. Και όλοι αυτοί που πέρασαν απ' το ΚΚΕ και το ΚΚΕ τους διέγραψε μπράβο στο ΚΚΕ για τη διαγραφή τους. Γιατί μετά είχαν την κατάντια που είχαν. Την ηθική λέω όχι τη χρηματική. ΄Οσοι πάλι πέρασαν απ' το ΚΚΕ και φύγαν μόνοι τους και κατάντησαν έτσι,-γιατί υπάρχουν κι άτομα που έφυγαν απ' το ΚΚΕ για ιδεολογικούς λόγους αλλά δεν ξεπουλήθηκαν- ευτυχώς για το ΚΚΕ που τους ξεφορτώθηκε.
Κι ο Γκέμπελς για ένα φεγγάρι στα νιάτα του πέρασε απ' την αριστερά. Τα εγκλήματα όμως τα έκανε όταν έγινε ναζί. Δεν είναι υπεύθυνη η αριστερά για τα εγκλήματά του.

Ανώνυμος
1 Ιουνίου 2014 στις 6:12 μ.μ.

Δεν εχεις καμια διάθεση για κίτρινο σχολιασμό αλλά και με υπονοούμενα γίνεται αυτός.Τον Θαναση τον Παπαρήγα γιατί τον μπερδεύεις;Φιλικά,

Α.Κ.Α.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger