Home » , » Χ.Α: Πίστη στον ναζισμό (2 Βίντεο) - Δ. Ψαρράς: ¨Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής" (Βίντεο)

Χ.Α: Πίστη στον ναζισμό (2 Βίντεο) - Δ. Ψαρράς: ¨Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής" (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 | 7:32 μ.μ.

Από τα κεντρικά θέματα των σημερινών τηλεοπτικών ειδήσεων είναι η αποκάλυψη του έκανε ο Δημήτρης Ψαρράς –μέσα από την εφημερίδα των Συντακτών- παρουσιάζοντας μια σειρά φωτογραφικών ντοκουμέντων, τα οποία πιστοποιούν τη σχέση των χρυσαυγιτών με τον ναζισμό.

Δεν ήταν φυσικά απαραίτητο να δούμε τα νέα στοιχεία –οι φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και περιλαμβάνονται στην δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος του ναζιστικού μορφώματος απεικονίζουν Ν. Μιχαλολιάκο και Ν. Παππά να χαιρετούν ναζιστικά και να φορούν ναζιστικές στολές και σβάστικες έχοντας πίσω τους φωτογραφίες του Χίτλερ και το σύμβολο των Ες Ες- για να καταλήξουμε ότι η ηγεσία της Χ.Α αποτελείται από συνειδητοποιημένους ναζιστές.

Μπορεί οι ίδιοι που αποτελούν την ηγεσία της Χ.Α να αποκηρύσσουν τον ναζισμό και τον φασισμό παρουσιαζόμενοι σαν απλοί «εθνικιστές» αλλά τα άτομα του συγκεκριμένου φυράματος έχουν κάνει το ψέμα επιστήμη.



Με την ευκαιρία να προσθέσουμε ένα βίντεο με την συνέντευξη που έχει δώσει στον διαδικτυακό μας ρ/σ ο Δημήτρης Ψαράς, όταν κυκλοφόρησε το βιβλίο του "Η μαύρη βίβλος της Χρυσής Αυγής"

Αναφέραμε τότε στην ανάρτησή μας:

Προϊόν πολύχρονης δημοσιογραφικής έρευνας, από την εποχή του «Ιού της Ελευθεροτυπίας» αλλά και πιο πρόσφατα, το ιδιαίτερα χρήσιμο αυτό βιβλίο περιγράφει την άνοδο του ναζισμού στην Ελλάδα καθώς και τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες που την επέτρεψαν.

Σε μια εξαιρετικού πολιτικού ενδιαφέροντος εκπομπή, ο Δημήτρης Ψαρράς απαντάει στις ερωτήσεις του «Βαθύ Κόκκινο»: Εξηγεί γιατί είναι λάθος να χαρακτηρίζεται απλώς φασιστική η ναζιστική αυτή συμμορία, αναλύει τη φιλοεργοδοτική της στάση καθώς και τη σχέση της με τμήματα του ελληνικού κεφαλαίου.

 Αναφέρεται στις σχέσεις της Χρυσής Αυγής με το κράτος και τους κατασταλτικούς μηχανισμούς, στη σύνδεση που έχει η πολιτική των στρατοπέδων συγκέντρωσης, των πογκρόμ του «Ξένιου Δία» αλλά και του Μνημονίου με την ενίσχυση των ναζιστών. Π

εριγράφει το ρόλο των ΜΜΕ στην ενίσχυση του ναζιστικού ρεύματος και φωτίζει τη διαπλοκή της Χρυσής Αυγής με επιχειρηματικούς ομίλους (Θεοδωρακόπουλος, Ωνάσης, Λάτσης).

 Σχολιάζει τέλος την τετριμμένη «καραμέλα» της θεωρίας των 'δύο άκρων' που κατά κόρον αναπαράγεται καθημερινά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
24 Ιουνίου 2014 στις 10:22 μ.μ.

Όλοι όσοι ψηφίζουν Χρυσή Αυγή είναι ΦΑΣΙΣΤΕΣ! Δεν είναι ότι το κάνουν "από αντίδραση" ή από μαλακία στον εγκέφαλο. Είναι όλοι φασίστες, ας μην φοβόμαστε να το πούμε. Η Ελλάδα είχε 4 χούντες, όλοι αυτοί που την στήριζαν φυσικά και ήταν φασισταριά του κερατά! Ή μήπως όταν "έπεσε" η χούντα όλοι οι φασίστες βασανιστές αστυνομικοί, στρατωτικοί, χίτες και ταγματασφαλίτες, όλοι οι ρουφιάνοι και οι ναζί γίνανε ...0.07%.

Ανώνυμος
26 Ιουνίου 2014 στις 3:44 π.μ.

@ 10:22 μ.μ
΄Οχι. Απλώς αυτό το 0,07% ήταν ας πούμε ο σκληρός πηρύνας. Οι φανατικοί. Οι άλλοι που δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό-μην ξεχνάμε ότι στο δημοψήφισμα για το βασιλιά το 30% ψήφισε ¨"ναι"- τρούπωσαν μέσα σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και δε συμμαζεύεται. ΄Ετσι δημιουργήθηκαν οι τραμπούκοι της ΝΔ κι οι αυριανιστές του ΠΑΣΟΚ. Μετά με το ΛΑΟΣ βρήκαν μια πρώτη έκφραση στις ιδεολογικές τους αναζητήσεις ώσπου ήρθε η μεγάλη αγάπη στη μορφή της ναζιστικής χρυσής αυγής.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger