Home » , , » Μια ερώτηση στην αστική δικαιοσύνη σχετικά με τις εξελίξεις στο ναζιστικό μόρφωμα

Μια ερώτηση στην αστική δικαιοσύνη σχετικά με τις εξελίξεις στο ναζιστικό μόρφωμα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014 | 7:53 μ.μ.

Με την σημερινή προφυλάκιση του Η. Κασιδιάρη μετά τη συμπληρωματική απολογία που έδωσε για την κατηγορία της διακεκριμένης οπλοκατοχής με σκοπό τη διάθεση σε εγκληματική οργάνωση, έφτασαν στους 9 οι προφυλακισμένοι χρυσαυγίτες δουλευτές.

Σύμφωνα με το «Βήμα» στο σκεπτικό του εντάλματος προφυλάκισής του, το οποίο είναι 24 σελίδες, ο κ. Κασιδιάρης χαρακτηρίζεται ως επικίνδυνος να τελέσει και νέες εγκληματικές πράξεις λόγω του χαρακτήρα του.

Ως χαρακτηριστικά παραδείγματα των βίαιων εκρήξεών του καταγράφονται το τηλεοπτικό επεισόδιο με το χαστούκι στη Λιάνα Κανέλλη, αλλά και το επεισόδιο στην Κρήτη όταν απευθυνόμενος σε επικεφαλής αστυνομικών αρχών είπε χαρακτηριστικά ότι «θα υπάρξουν και νεκροί».

Επίσης στο σκεπτικό της απόφασης καταγράφονται επίσης τα ντοκουμέντα της δικογραφίας όπου απεικονίζεται να πυροβολεί με όπλα, αλλά και να εκπαιδεύει άλλα μέλη της Χ.Α. Οι δικαστές αναφέρονται επίσης, στη στρατιωτική οργάνωση τη Χ.Α, την ιεραρχία, την λεκτική βία που χρησιμοποιούσαν με σκοπό την επιβολή με την βία της ιδεολογίας του και σε τρίτους, αλλά και σε βίαια επεισόδια όπου ήταν πρωταγωνιστής.

Η άποψη μας είναι γνωστή. Δεν αντιμετωπίζεται ο ναζισμός-φασισμός με δικαστικές διώξεις που μάλιστα δεν είναι απαλλαγμένες από πολιτικές σκοπιμότητες. Ουσιαστική απάντηση στους νοσταλγούς του Χίτλερ μόνο το εργατικό, λαϊκό κίνημα μπορεί να δώσει αποδημώντας ιδεολογικοπολιτικά τα ναζιστικό μόρφωμα, απομονώνοντας τους λάτρεις του φασισμού.

Μια ουσιαστική απορία που μας δημιουργείται είναι οι εξής: Ποιο είναι πιο βαρύτατο έγκλημα; Κάποια όπλα που είχε χωρίς άδεια ο Κασιδιάρης ή το αποκαλυπτικό δημοσίευμα που υπέγραφε ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος στο  «Unfollow» (Διαβάστε το εδώ) και αποδείκνυε με ονόματα και στοιχεία την χρηματοδότηση από ξένους και ντόπιους καπιταλιστές του ναζιστικού μορφώματος για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένα συμφέροντα; Και γιατί η αστική δικαιοσύνη έκανε γαργάρα αυτές τις συγκλονίστηκες αποκαλύψεις;




Μοιράσου το :

+ σχόλια + 3 σχόλια

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2014 στις 8:59 μ.μ.

O Kασιδιαρης πριν λιγο καιρο εμφανιζοταν επικεφαλης ταγματος που εδρασε το '11 στην Αθηνα στο κεντρο, σε λεγομενο πογκρομ.
Αν θυμαστε υπηρχαν ντοκουμεντα.

Ανώνυμος
10 Ιουλίου 2014 στις 9:06 μ.μ.

2)
Ναι τωρα το ειδα.
Αποτυπωνεται στο βιντεο παραπανω, το τελευταιο.

Ανώνυμος
11 Ιουλίου 2014 στις 1:30 π.μ.

ετσι που το πανε θα τους κανουν πρωτο κομμα, αυτο να το θυμαστε,

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger