Home » , » Ρε ρασοφόροι εμπλουτίστε, επιτέλους λίγο τα «θαύματά» σας. Κουραστικοί καταντήσατε.

Ρε ρασοφόροι εμπλουτίστε, επιτέλους λίγο τα «θαύματά» σας. Κουραστικοί καταντήσατε.

Από giorgis , Πέμπτη 21 Αυγούστου 2014 | 4:23 π.μ.

Του Γ. Γ.

Επιτέλους ήρθαν χαρμόσυνα μαντάτα και μάλιστα με μεταφυσική προέλευση. Όπως μας ενημερώνει το πρακτορείο εκκλησιαστικών ειδήσεων romfea.gr «το καντήλι της Παναγίας  κουνιέται συνεχώς μπροστά από την Εικόνα της Μεγαλόχαρης και εμφανίστηκε η σκιά της Παναγίας σύμφωνα με  μαρτυρίες πιστών!».
«Πρόκειται για θαύμα», λοιπόν, «Ο κόσμος εκεί είναι συγκλονισμένος και όσο περνάει η ώρα πλήθος πιστών συρρέει στον Ιερό Ναό της Παναγίας στην Κρεμαστή για να προσκυνήσουν», μας γράφουν  συμπληρώνοντας ότι "Οι καμπάνες χτυπούν χαρμόσυνα και ο εφημέριος του ναού έκανε παράκληση".
Μάστα.

Το μόνο που έχουμε να πούμε είναι η προτροπή στους ρασοφόρους να εμπλουτίσουν λίγο τα «θαύματά» τους. Αμάν πια. Βαρεθήκαμε πια να ακούμε για καντήλια που κουνιόνται, παναγιές που δακρύζουν, «αγιασμένα» κόκκαλα που μοσχομυρίζουν …  κουραστικοί γίνατε ρε παπάδες.. Πες τε μας κάτι φρέσκο. Για κάποιον ας πούμε που του κόπηκε το χέρι και έγινε θαύμα και φύτρωσε καινούργιο. Εκεί να το συζητήσουμε. Τι; Εχουν όριο και τα "θάματα"; Αν είναι έτσι πάσο, και το "αγίασμα" δικό σας.

Με την ευκαιρία να παραθέσουμε ένα απόσπασμα από περασμένη ανάρτησή μας.

Φυσικά πάντα είχαμε τις κάρες «αγίων» που μοσχομύριζαν, τις εικόνες που «δάκρυζαν» τις παναγίες που «μάτωναν».
Και, φυσικά μαγκίτες, μην φανταστείτε ότι είναι καθόλου δύσκολο να δημιουργήσεις ένα τέτοιο θαύμα. Αμα τυχόν κάποιοι σύντροφοι είναι ρέστοι, κάτσε να τους δώσουμε την συνταγή να καβατζάρουν χοντρά μπακίρια, (πλάκα κάνουμε φυσικά).

Πάρτε μια εικόνα, κατά προτίμηση με την φάτσα του Χριστού ή της Παναγιάς που έχουν μεγαλύτερο σουξέ. Το βράδυ βάλε κάτω απ΄ τα μάτια μια υδροσκοπική ουσία. Θα σας συνιστούσαμε χλωριούχο ασβέστιο που είναι δοκιμασμένο σ’ αυτές τις ιστορίες. Αυτό έχει την ιδιότητα να απορροφά την υγρασία της ατμόσφαιρας και να δημιουργούνται σταγονίδια. Σε λίγο, που λέτε, έχει να ρίξει η Παναγιά το δάκρυ κορόμηλο και το ποίμνιο των πιστών σε σας τάματα που θα λύσετε για πάντα τα οικονομικά σας προβλήματα.

Δεν είναι μόνο δικό μας φαινόμενο αυτό. Το «αίμα» και το «δάκρυ» που έχουν ρίξει η καθολικές Παναγίες είναι άλλο πράγμα. Μάλιστα το 1995 στην Ιταλία είχε πιάσει υστερία τον κόσμο όταν τα ΜΜΕ άρχισαν να μεταδίδουν ότι τα αγάλματα της Παναγιάς σε πολλές περιοχές της χώρας το έριξαν μαζικά στο κλάμα. Και επειδή και εκεί ο Χριστός και η Παναγιά χρειάζονται μπακίρια οι ρασοφόροι έτριβαν τα χέρια τους απ’ το μπαγιόκο που παντελώνιαζαν .

Ηταν τότε που τα πήρε στο κρανίο ένας καθηγητής στο τμήμα οργανικής Χημείας στο πανεπιστήμιο της Πάβια, ο Λουίτζι Γκαρλαστέλι και έσκασε το μυστικό. Είπε δηλαδή πως μπορούμε να κάνουμε ένα άγαλμα να το παρουσιάσουμε ότι δακρύζει. Επειδή όμως εδώ δεν έχουμε αγάλματα γ’ αυτό δεν σας λέμε την συνταγή γ’ αυτή την λαμογιά.

 Πάντως το θαύμα που περιμένουμε εμείς δεν θα το κάνουν οι εικόνες αλλά τα όπλα όταν βρεθούν στα χέρια του ταξικού προλεταριάτου. Και τότε δεν θα ματώσουν Παναγιές αλλά οι αιματορουφήχτρες καπιτάλες και οι κολαούζοι τους. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger