Home » , » Η Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" σχολιάζει τις δηλώσεις Κουτσούμπα για το Σύμφωνο Συμβίωσης και το δικαίωμα υιοθεσίας για ομοφυλόφιλους

Η Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" σχολιάζει τις δηλώσεις Κουτσούμπα για το Σύμφωνο Συμβίωσης και το δικαίωμα υιοθεσίας για ομοφυλόφιλους

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 | 10:36 π.μ.


Κουτσούμπας: Όχι στο Σύμφωνο Συμβίωσης και στο δικαίωμα υιοθεσίας για ομοφυλόφιλους

Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπας, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ότι το κόμμα είναι αντίθετο τόσο στις ρατσιστικές επιθέσεις ενάντια στους ομοφυλόφιλους όσο και σε νομοθετικές ρυθμίσεις υπέρ τους , πχ σύμφωνο συμβίωσης, δικαίωμα υιοθεσίας .

Σαν προοδευτικοί ξέρουμε ότι οι περισσότεροι γάμοι δεν επιλέγονται σήμερα κυρίως για το «θείο μυστήριο» (άλλωστε σε μεγάλο ποσοστό οι γάμοι είναι πολιτικοί) αλλά για να εξασφαλιστούν τα φορολογικά, συνταξιοδοτικά, φορολογικά, κληρονομικά κ.ά. δικαιώματα και προνόμια που ορίζει ο νόμος στο ζευγάρι και τους απογόνους του.

Πολλά ζευγάρια δε θέλουν να παντρευτούν, θέλουν όμως να εξασφαλίσουν κάποια από τα δικαιώματα που εξασφαλίζει ο γάμος, με μια λιγότερο γραφειοκρατική διαδικασία. Αυτό το κενό καλύπτει το Σύμφωνο Συμβίωσης και υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα όσων ζευγαριών το προτιμούν.

Για τους ομοφυλόφιλους τα πράγματα είναι αρκετά διαφορετικά. Η ρατσιστική Εκκλησία θεωρεί τους γκέι ανώμαλους και τους απαγορεύει το δικαίωμα να παντρευτούν θρησκευτικά. Μαζί με όλες τις υπόλοιπες δυνάμεις της αντίδρασης έχουν αποκλείσει από τους γκέι τη δυνατότητα να παντρεύονται ΚΑΙ πολιτικά.

Σαν υπερασπιστές της ισότητας και των στοιχειωδών ανθρώπινων δικαιωμάτων, υπερασπιζόμαστε το δικαίωμα των γκέι τόσο στον πολιτικό γάμο όσο και (το ελάχιστο γι αυτούς) στο Σύμφωνο Συμβίωσης.

Γνωρίζουμε ότι η καταπίεση έχει ταξική βάση. Οι ομοφυλόφιλοι, όπως και οι μετανάστες , στο σημερινό σύστημα καταπιέζονται στο πλαίσιο του κανιβαλισμού που προωθεί η τάξη των αφεντικών για να διασπάει τις κατώτερες τάξεις και να τις σπρώχνει όλες προς τα κάτω, για να αυξάνει τα κέρδη της. Ταυτόχρονα το γκέι ζευγάρι κλονίζει το αστικό πρότυπο της πυρηνικής οικογένειας (μαμά-μπαμπάς-παιδί) που αποτελεί βασικό θεμέλιο στον καπιταλισμό, βασικό κύτταρο αναπαραγωγής της εργατικής δύναμης. Αυτό το αστικό πρότυπο δεν έχει κανένα λόγο να το υπερασπίζεται η Αριστερά, πόσο μάλλον η κομμουνιστική!

Ο ρατσισμός έρχεται να καλύψει την ανάγκη του καπιταλισμού για περισσότερη εκμετάλλευση. Σαν αντιρατσιστές μπορούμε να ανεχόμαστε να υπάρχουν άνθρωποι δεύτερης κατηγορίας; Αν δεν παλεύουμε ανοιχτά και δημόσια για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, αντιμετωπίζοντάς τους ειλικρινά  σαν φυσιολογικό τμήμα της κοινωνίας που πρέπει να έχει ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, τότε ηθελημένα ή μη ρίχνουμε νερό στο μύλο του ρατσισμού. Σαν αντιφασίστες σήμερα μπορούμε να ρίχνουμε νερό στο μύλο των ναζί της ΧΑ, να ανεχόμαστε να μολύνονται τα μυαλά των ανθρώπων με ομοφοβία, απαντώντας με μισόλογα;  Και μπορούμε έτσι να εμπνεύσουμε, να ενεργοποιήσουμε, να τραβήξουμε στον κοινωνικό-ταξικό αγώνα το υποκείμενο της καταπίεσης, τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους;

Επιλέγουμε ως μέθοδο για την αλλαγή του κόσμου την πάλη για την ενότητα όλων των εργατών, την πάλη να αποκτήσουν κοινή ταξική συνείδηση.Χαιρόμαστε πολύ όταν ακούμε το ΚΚΕ τα τελευταία χρόνια να φωνάζει «Έλληνες και Ξένοι εργάτες ενωμένοι». Γιατί δε «φωνάζει» το ίδιο και για τους γκέι; Σύμφωνα με αρκετές έρευνες, οι γκέι αποτελούν πάνω από το 10% στις κοινωνίες μας, ασχέτως αν πολλοί  από αυτούς ζούνε μια διπλή, καταπιεσμένη, κρυφή ζωή ή δεν το εκφράζουν ποτέ. Στην Ελλάδα αποτελούν λοιπόν μεγαλύτερο ποσοστό της εργατικής τάξης απ’ ότι οι μετανάστες. Μπορούμε να πετύχουμε νίκες, χωρίς να παλέψουμε για τα δικαιώματά τους, χωρίς να ενώσουμε αυτά τα δυο τμήματα της τάξης;

Ξέρουμε ότι οι ανθρώπινες κοινωνίες για εκατομμύρια χρόνια ζούσαν σε συνθήκες «πρωτόγονου κομμουνισμού», συλλογικά, χωρίς εξουσία, ιδιοκτησία και «πρότυπα» οικογένειας. Έρευνες σε διάφορες φυλές που ζούνε «πρωτόγονα» στη σύγχρονη εποχή έδειξαν ότι τα παιδιά όλων ανήκουν  στην κοινότητα, και όχι στο όποιο ετερόφυλο ζευγάρι. Η έννοια της «ατομικής ιδιοκτησίας» παιδιών γι’ αυτούς ήταν αδιανόητη. Είναι δυνατό σήμερα να μιλάμε για «πρότυπα οικογένειας»; Ειδικά όταν ξέρουμε ότι οι περισσότεροι ετερόφυλοι γάμοι καταλήγουν σε διαζύγιο, άλλοι γάμοι συνεχίζουν μέσα στον αλληλοευνουχισμό, το συμβιβασμό και την υποκρισία, όταν ξέρουμε τι άνοδο γνωρίζει σήμερα  η ενδοοικογενειακή βία, η απιστία κλπ;

Και τι ακριβώς εννοούμε όταν λέμε «πρότυπα»; Πώς ακριβώς περνιούνται τα «πρότυπα» στο παιδί; Γιατί σαν επιστήμονες ξέρουμε ότι δεν έχει ανακαλυφθεί το «χρωμόσωμα ομοφυλοφιλίας», ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός δεν κληρονομείται, ότι το 99,99 % των ομοφυλόφιλων παιδιών προέρχεται από ετεροφυλόφιλους γονείς κ.ο.κ.

Υπερασπιζόμαστε πλήρως το δικαίωμα των γκέι ζευγαριών να υιοθετούν παιδιά (αλήθεια, είναι καλύτερο «πρότυπο οικογένειας» το ορφανοτροφείο;)

Η άποψη του ΚΚΕ στο συγκεκριμένο ζήτημα κατά τη γνώμη μας είναι άκρως συντηρητική, κρυπτορατσιστική, αντιεπιστημονική και απαράδεκτη για αριστερό (ή κομμουνιστικό) κόμμα. Αυτή η άποψη πρέπει να αλλάξει τώρα. Ο κόσμος του ΚΚΕ αποτελεί ένα σημαντικό κομμάτι του κινήματος αντίστασης. Κι οι κομμουνιστές πρέπει να εκπαιδεύουνε τον κόσμο τους και την εργατική τάξη ενάντια σε κάθε μορφή καταπίεσης.

Οι μπολσεβίκοι στην οκτωβριανή επανάσταση του 1917 ήταν οι πρώτοι που αναγνώρισαν τα ίσα δικαιώματα στους γκέι και αποποινικοποίησαν την ομοφυλοφιλία. Η σταλινική άρχουσα τάξη, ακριβώς για τους ίδιους λόγους με το δυτικό καπιταλισμό, τη δεκατία του 1930 επαναπροώθησε το μοντέλο της πυρηνικής οικογένειας και ξαναποινικοποίησε το διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Αυτήν την παράδοση κράτησαν μέχρι και σήμερα ρεύματα της Αριστεράς, που θεωρούν την ομοφυλοφιλία «αστική διαστροφή». Αλλά είναι μια τραγική ομοφοβική παράδοση, από την οποία πρέπει η Αριστερά να απαλλαγεί πλήρως και οριστικά.

Κίνηση “Απελάστε το Ρατσισμό”
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 21 σχόλια

31 Αυγούστου 2014 στις 1:18 μ.μ.

Το πρόβλημα των γκέι των φτωχών στρωμάτων είναι ότι δεν παντρεύονται. Μάλιστα. Δηλαδή ΔΕΝ είναι :α. Το ότι δε βρίσκουν το ίδιο εύκολα δουλειά όπως οι ετεροφυλόφιλοιβ. Το ότι οι φανερά θηλυπρεπείς και παρενδυτικοί μπορεί να διωχτούν από το σπίτι, να πέσουν σε χέρια μαστρωπών κλπγ. Το ότι δεν υπάρχει καμία πρωτοβάθμια ψυχολογική στήριξη και σεξ. διαπαιδαγώγηση για γονείς και παιδιά σε σχολεία και νοσοκομείαδ. Το ότι κάθε μέρα ο γκέι άντρας πλασάρεται σαν μια καρικατούρα κακιασμένου σχολιαστή ή χαρούμενου καλλιτέχνη κλπ ενώ η γκέι γυναίκα δεν εμφανίζεται πουθενά, δημιουργώντας μέσα από εξεφτελιστική προπαγάνδα γελοία πρότυπα - συμπεριφορές - ιδεοληψίεςε. Το ότι να δηλώνει ένα παιδί ανοιχτά γκέι θα το κάνει δακτυλοδεικτούμενο με ψυχολογικά προβλήματαστ. Όλα τα υπόλοιπα των φτωχών στρωμάτωνΌλα αυτά βέβαια, θα τα σώσει και θα τα λύσει Ο ΓΑΜΟΣ. Διότι αν παντρευτείς αγαπητέ, σου λύνονται όλα τα προβλήματα. Κοίτα να βρεις έναν πλούσιο, είσαι ωραίος γκέι και μετράς.Όχι ότι όλα αυτά είναι κατευθείαν αντιλήψεις των ανώτερων στρωμάτων, όχι ότι δε λύνουν κανένα πρόβλημα, όχι ότι το παιδί θα αναρωτιέται τι στον πέοντα συμβαίνει με την οικογένειά του και γιατί το δείχνουν όλοι.ΓΑΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ! Για να ζήσουμε όλοι καλά, όλοι το ίδιο, όλοι είμαστε ίσοι, αρκεί ο γάμος.

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2014 στις 1:54 μ.μ.

Έτσι ακριβώς!!!

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2014 στις 6:43 μ.μ.

- "Υπερασπιζόμαστε πλήρως το δικαίωμα των γκέι ζευγαριών να υιοθετούν παιδιά."

Φταίω εγώ να κατηγορήσω εγώ την Κίνηση "Απελάστε το Ρατσισμό" για ρατσισμό κατά των παιδιών; Δηλ. τα παιδιά τί είναι για να έχουμε δικαιώματα επί αυτών; Πράγματα; Πιο συντηρητική θέση για την υιοθεσία δεν έχω ξαναδιαβάσει...
(Η υιοθεσία δεν είναι δικαίωμα του γονιού, αλλά ανάληψη υποχρέωσης εκ μέρους του γονιού απέναντι στο παιδί και στην πολιτεία.)

- "Ο γραμματέας του ΚΚΕ, Δ.Κουτσούμπας, δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΑΝΤ1 ότι το κόμμα είναι αντίθετο τόσο στις ρατσιστικές επιθέσεις ενάντια στους ομοφυλόφιλους όσο και σε νομοθετικές ρυθμίσεις υπέρ τους , πχ σύμφωνο συμβίωσης, δικαίωμα υιοθεσίας ."

Ο γραμματέας του ΚΚΕ δε δήλωσε αυτά. Μες στις άκρες δήλωσε ότι είναι αντίθετο στις ρατσιστικές επιθέσεις, ενώ σε ερώτηση δημοσιογράφου για άλλο θέμα (σύμφωνο συμβίωσης για ομόφυλα ζευγάρια) δήλωσε ότι δεν θα υποστηρίξει μια τέτοια προοπτική γιατί θα ανοίξει το δρόμο για υιοθεσία παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια, με το οποίο δε συμφωνεί το ΚΚΕ.
Δηλ. δεν συνέδεσε το ρατσισμό με την υιοθεσία. Οι δημοσιογράφοι το συνέδεσαν. Απέχει πολύ η μία διατύπωση από την άλλη...

ΥΓ: Αλήθεια γιατί ένα ζευγάρι ετερόφυλων ηλικιωμένων (65+) δεν έχει "δικαίωμα" να υιοθετήσει παιδί; Εδώ δεν υποκρύπτεται ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ κατά των ετερόφυλων ηλικιωμένων ζευγαριών;
(Ας ενημερώσει κάποιος την Κίνηση ότι δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, αλλά ίσοι. Εγώ π.χ., ως άντρας -ανεξαρτήτως σεξουαλικού προσανατολισμού-, δεν μπορώ να αποτελέσω το αντικείμενο του οιδιπόδειου συμπλέγματος ενός αγοριού. Μια γυναίκα -ετεροφυλόφιλη ή ομοφυλόφιλη- μπορεί να επιτελέσει αυτόν το ρόλο γιατί δεν είναι ίδια με εμένα.)

Ανώνυμος
31 Αυγούστου 2014 στις 10:05 μ.μ.

Ρε παιδιά καθίστε και σκεφτείτε το κι απ' την μεριά του παιδιού. Εγώ σας βάζω το πιο απλό. Το κάζο που θα τρώει το παιδάκι στο σχολείο. Θα το ρωτάνε όλα τα άλλα παιδιά γιατί έχει μαμά και μαμά ή μπαμπά και μπαμπά. Και τα παιδιά είναι πολύ σκληρά. Οπως κι οι γονείς που συνηθίζουν να μιλάνε μπροστά στα παιδιά τους κι αυτά μετά τα μεταφέρουν στο σχολείο. Εδώ απο μονογονεϊκή οικογένεια είναι ένα παιδι και πάλι τις ενοχλητικές ερωτήσεις δεν τις γλιτώνει. Θέλετε να προχωρήσουμε και στην παραπέρα ζωή του; Κι όποιοι μας φέρνουν για παραδειγμα την Ευρώπη . Γιατί οι οικογένειες στην Ευρώπη είναι καλύτερες; Απο που φαίνεται αυτό;

Ανώνυμος
1 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:41 μ.μ.

@1 Σεπτεμβρίου 2014 - 3:25 μ.μ.

Στην αρχή ο Γιάννης μας τα παρουσιάζει όλα όμορφα. Ζούνε στην εκπληκτικά προοδευτική Καλλιφόρνια όπου όλοι σχεδόν τους αποδέχονται και στρέιτ γονείς τους δίνουν συγχαρητήρια και στο σχολείο όλα καλά στο ιδιωτικο σχολείο μάλιστα τους παρακαλούσαν να γραψουν τα παιδιά κ.λ.π. κ.λ.π.

Και ξαφνικά;;;;; Τι λεει το άρθρο;;;; Το παρακάτω.

Ο Γιάννης και ο Φρέντι δεν κρύβουν τους φόβους τους για το μέλλον («Στα παιδιά έχουμε βέβαια εξηγήσει τα πράγματα, δεν ξέρουμε όμως πώς θα αντιδράσουν όταν μεγαλώσουν και συνειδητοποιήσουν τη δομή της οικογένειάς μας» ή «Πώς τα θωρακίζεις απέναντι στον αρνητισμό εκείνων που επιμένουν στην άρνησή τους να καταλάβουν;» κ.ο.κ.).

Τελικά στην εκπληκτικά προοδευτική Καλιφόρνια τους δέχονται ή δεν τους δέχονται;;;; Και γιατί μια μεγαλούπολη της Αμερικής να γίνει το πρότυπό μας;;;; ΄Εχουμε ως πρότυπο την αμερικάνικη οικογένεια; Γιατί; Τι το καλό έχει;; Ερώτηση κάνω.

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:49 π.μ.

Σε επιστολη του στον Μαρξ ο Ενγελς
στις 22 Ιουνίου 1869 ειρωνευεται τους γκει και φαινεται να τους θεωρει
ανωμαλους.

Ο Ενγκελς εγραψε επισης το βιβλιο η καταγωγη της οικογενειας οπου μαλλον πηρε η συντακτρια/ης του αρθρου πραγματα που αφορουν την οικογενεια και οπως βλεπετε ο συγγραφεας τους καθολου δεν ητανε υπερ της ομοφυλοφιλιας.

Βρειτε την επιστολη του Ενγκελς στον Μαρξ στις 22 Ιουνιου του 1969.
Ο Τσε Γκεβαρα επισης ητανε κατα της ομοφυλοφιλιας.

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:18 π.μ.

@2 Σεπτεμβρίου 2014 - 12:49 π.μ.
Κι οι γκέυ έχουν το δικαίωμα να ζήσουν τη σεξουαλική τους ζωή όπως τη θέλουν εκείνοι. Φτανει να μην την επιβάλλουν σε αλλους με τα χρήματα. Αλλά έχουν κάνει μια επιλογή -δικαίωμά τους- δε θια την επιβάλλουν και στους άλλους. Και κυρίως σε μικρά παιδιά. Θα ζήσουν με την επιλογή τους. Σε λιγο θα λέμε και για δικαιώματα των παιδεραστών. Στην Ολλανδία και στο Βέλγιο -για τους λάτρεις των ευρωπαΪκών οικογενειών- έχει ξεκινήσει αυτό. Εκεί θα φτάσουμε;;;

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:19 π.μ.

Η οργάνωση "Απελάστε τον Ρατσισμο" έχει υπ' όψιν της ποιες είναι οι θέσεις του Σύριζα και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ για το θέμα της υιοθέτησης παιδιών απ' τα ομόφυλα ζευγράρια;;;

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:41 μ.μ.

Διαστροφή επίσης χαρακτηρίζει την ομοφυλοφιλία ο Λένιν, σε μια δημοσιευμένη συνομιλία του με την Κλάρα Τσέτκιν, το 1920.

ΚΚΕδοφρένεια
2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:14 μ.μ.

Ε, αφού τόπε και ο Λένιν....... έτσι θα 'ναι!

Διότι είναι σίγουρο ότι η επιστήμη και η γνώση τελείωσαν το 1920.

Επίσης, δεν υπάρχει ατομική ενέργεια, ηλεκτρ. υπολογιστές, internet, κλπ, διότι αν ο Λένιν είχε ερωτηθεί για αυτά το 1920 θα έλεγε ότι πρόκειται για μπούρδες και φαντασίες.......

Ανώνυμος
2 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:26 μ.μ.

@
2 Σεπτεμβρίου 2014 - 9:14 μ.μ
Δε μας λες τις θέσεις του σύριζα για την υιοθεσία απ' τα ομόφυλα ζευγάρια;;; Κι άσ' τον τον Λένιν στην ησυχία του. ΄Οταν δεν σας συμφέρει δεν λέτε για τον Λένιν.

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:08 π.μ.

Το οτι το ατομο που εγραψε το αρθρο πηρε κομματια του Ενγκελς ο οποιος ητανε κατα της ομοφυλοφιλιας και εναντιωνοτανε απο αλλη σκοπια στην οικογενεια και χρησιμοποιησε το κειμενο του για να προκρινει την ομοφυλοφιλια δεν σας απασχολει;

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:35 π.μ.

Ξαναρωτάω γιατί απάντηση δεν πήρα. Η οργάνωση "Απελάστε τον Ρατσισμο" έχει υπ' όψιν της ποιες είναι οι θέσεις του Σύριζα και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ για το θέμα της υιοθέτησης παιδιών απ' τα ομόφυλα ζευγράρια;;;

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:35 π.μ.

Το οτι το 1920 η ομοφυλοφιλια υπαρχει ηδη αιωνες πριν ως φαινομενο ενω τα οσα αλλα αναφερεις δεν υπηρχαν καν ειναι μια λεπτομερια.... Απορω τι αλλη μπουρδα θα σκεφτειτε....

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 3:48 μ.μ.

Το είπε και ο Λένιν,το είπε και ο Στάλιν,το είπε και ο Χότζα,το λένε και τα δώδεκα Ευαγγέλια όταν τα διαβάζει η Λιάνα στην περιφορά του Επιτάφιου.Επίσης το λέει ο Αμβρόσιος των Καλαβρύτων,ο Ανθιμος και όλη η ιεραρχία της εκκλησίας,που στις ιδιωτικές τους μαζώξεις προσφωνούνται μεταξύ τους με τα ''χαιδευτικά τους'',όπως Ντόροθυ,Ζωζώ και Κάθριν.Α! το λένε και τα χρυσάβγουλα. Γιατί όχι και ο Κουτσούμπας του ΚΚΕ? Καλύτεροι ρατσιστές δηλαδή είναι αυτοί απο το κώμα?
Υπάρχει καλύτερος παιδοψυχολόγος απο το ΚΚΕ? Μην λέμε ότι θέμε τώρα!.
Ο Λένιν,πρίν ένα αιώνα και βάλε,θα ήταν καλύτερα να μην ασχολείται,με επιστημονικά-ψυχολογικά και παιδοψυχολογικά θέματα που είχε παντελή άγνοια,για να παίρνουν τα λόγια του τοις μετρητοίς οι σημερινοί απολιθωμένοι θαυμαστές του.Το σοφότερο θα ήταν να ασχοληθεί με το κατασκευασμά του,που και με δική του ευθύνη,είχε την πορεία και την κατάληξη που είχε.
Ακου το είπε ο Λένιν!!.Πως λέμε δηλαδή το είπε ο Πάπας και το Βατικανό!.

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:49 μ.μ.

Ξαναρωτάω γιατί απάντηση δεν πήρα. Η οργάνωση "Απελάστε τον Ρατσισμο" έχει υπ' όψιν της ποιες είναι οι θέσεις του Σύριζα και της ΑΝΤΑΡΣΥΑΣ για το θέμα της υιοθέτησης παιδιών απ' τα ομόφυλα ζευγράρια;;;

ΚΚΕ με τρέλλααααα.......
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:39 μ.μ.

Έχεις δίκιο 11:35!
Άλλωστε ο Λένιν έμεινε γνωστός στην Ιστορία για τις γνώσεις του στην Κλινική Ψυχολογία, την Ψυχιατρική και κυρίως τις βαθιές του γνώσεις στο θέμα της Ομοφυλοφιλίας.
Αν δεν έχει ο Λένιν άποψη για τους Ομοφυλόφιλους, ποιός θα 'χει;;;;;


Φαντάσου δηλαδή πλάκα ο Λένιν να είχε καταγράψει και τις απόψεις του για τη μαγειρική!

Τι Βέβες Αλεξιάδου, τι Σκαρμούτσοι, τι Λαζάρου, τι Αργυρές Βαρβαρήγου, τι Τσελεμεντέδες.........
Απαξ και διαφωνούσαν με τις συνταγές του Λένιν, όλοι αυτοί "προδότες", "χαφιέδες" και "οπορτούνια" θα ήταν!!!!!!

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:26 μ.μ.

Ρε σύντροφοι του ΚΚΕ,επειδή έχω σοβαρό πρόβλημα με αιμορροΐδες, μήπως μπορείτε να μου πείτε τι ακριβώς είχε πει για αυτές ο Λενιν;
Σκέφτηκα να πάω να ρωτήσω έναν φαρμακοποιό, αλλά άμα πέσω σε φαρμακοποιό Οπορτουνιστή τι θα απογίνω;

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:28 μ.μ.

@3 Σεπτεμβρίου 2014 - 3:48 μ.μ
Πού 'σαι;;; Μήπως το λένε κι οι μοναχοί του Αγιου ΄Ορους;;; Ξέρεις αυτοί οι Ζαπατίστας σύμφωνα με τον Τσίπρα;;; Αλήθεια ο Τσίπρας τι γνώμη έχει για τις υιοθεσίες παιδιών απ' τα ομοφυλα ζευγάρια;;;

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:35 μ.μ.

9:26 μ.μ
Χα χα !!! αιμορροΐδες;;; Πόσων χρόνων είσαι ρε φίλε;;; Κοίτα στην ηλικία που είσαι γιατί δεν περιμένεις λίγο ακόμη να πας να βρεις τον Λένιν να τον ρωτήσεις. Χα χα χα ρε έχετε πλάκα εσείς εδώ μέσα.

Ανώνυμος
4 Σεπτεμβρίου 2014 στις 2:00 π.μ.

Μιας και καποιος οπαδος της ομοφυλοφιλιας ειρωνευτηκε περι αιμορροιδων να του πουμε οτι οι αιμορροιδες σχετιζονται με την ομοφυλοφιλια.
Καταλαβαινεις φανταζομαι.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger