Home » , , » Κυβίστηση Λιάτσου επιπέδου Τράγκα, συνέπεια της αλλαγής αφεντικού του.

Κυβίστηση Λιάτσου επιπέδου Τράγκα, συνέπεια της αλλαγής αφεντικού του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 31 Αυγούστου 2014 | 8:42 π.μ.

Αν έχει κάποιο νόημα αυτή η ανάρτηση είναι για να υπογραμμίσουμε το ποιόν του ανθρώπου που η συγκυβέρνηση Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ είχε επιλέξει για  Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης της δημόσιας (της κρατικής καλύτερα). Του Αιμίλιου Λιάτσου.

Πιθανόν να θυμάστε ότι αυτός ήταν όχι απλώς ευθυγραμμισμένος με την κυβερνητική πολιτική  αλλά παρουσιαζόταν «βασιλικότερος του βασιλέως» φτάνοντας στο σημείο να διακόψει τη συνεργασία της ΕΤ με τους δημοσιογράφους-παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινή Ενημέρωση» Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

Σήμερα που άλλαξε αφεντικό –έγινε υπάλληλος  των Κουρήδων αναλαμβάνοντας την κυριακάτικη εφημερίδα Kontra news και καθημερινή πολιτική εκπομπή στο kontra channel- έκανε και αυτός μια κυβίστηση επιπέδου Τράγκα, αλλά στην αντίθετη κατεύθυνση. Αυτός από σφόδρα μνημονικό παπαγαλάκι σήμερα παρουσιάζεται βέρος αντιμνημονικός. 

Η πλάκα πόντος είναι ότι για να αποδείξει πόσο καλός υπάλληλος είναι στον νέο του εργοδότη και υπηρετεί την γραμμή που έχει το νέο του αφεντικό –για τους δικούς του λόγους φυσικά- δεν διστάζει να παρουσιάζει εγκεφαλικά του κατασκευάσματα και να μας τα σερβίρει, «με απόλυτο αίσθημα ευθύνης» όπως γράφει σαν «αποκλειστικές» ειδήσεις.

Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε κάτι άλλο παρά μόνο την προτροπή μας να διαβάσετε την ανάρτηση
«Αιμίλιος Λιάτσος: Οταν από τυχάρπαστος δημοσιογραφίσκος και αποτυχημένος εκδότης γίνεσαι "κάποιος" ...»

Υ.Γ. Δεν ξέρουμε αν το συγκεκριμένο άρθρο φέρει υπογραφή συντάκτη, όμως η ευθύνη δημοσίευσης του  ανήκει στον Αιμ. Λιάτσος αφού η ολοσέλιδη διαφήμιση της kontranews που υπάρχει σε πολλές Κυριακάτικες εφημερίδες τον φέρει διευθυντή της φυλλάδας του Κουρή.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger