Home » , » Αλλάζουν τα στρατηγικά δεδομένα στην Μαύρη Θάλασσα. «Σκληρό» κι ακατάλληλο βίντεο με την εξόντωση του νεοναζιστικού Τάγματος Εθνοφυλακής «Aydar».

Αλλάζουν τα στρατηγικά δεδομένα στην Μαύρη Θάλασσα. «Σκληρό» κι ακατάλληλο βίντεο με την εξόντωση του νεοναζιστικού Τάγματος Εθνοφυλακής «Aydar».

Από askordoulakos , Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:12 μ.μ.

 «Μια χώρα τόσο μεγάλη, όσο η Γερμανία και εξαρτώμενη από το εξαγωγικό εμπόριο, πρέπει να είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει στρατιωτική βία, προκειμένου να υπερασπιστεί τα συμφέροντά της, όπως για παράδειγμα τους ελεύθερους δρόμους του εμπορίου.».

Χορστ Κέλερ, Πρόεδρος της Γερμανίας (Μάης 2010). __________________________________________________

Σε μια προσπάθεια διαρκούς ενημέρωσης των φίλων αναγνωστών μας, σχετικά με τις ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΕΣ εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο και την ένοπλη σύγκρουση των Λαικών Δυνάμεων κατά των νεοναζί εισβολέων, αντιγράφουμε από εδώ τις παρακάτω ειδήσεις:

 Ο ναζιστικός μισθοφορικός στρατός της Ουκρανίας, δείχνει ήδη ηττημένος! 

Η μάχη για την Μαριούπολη (την τελευταία μεγάλη πόλη που παραμένει υπό τον έλεγχο των Ουκρανών στις επαναστατημένες περιφέρειες Ντονέτσκ και Λουγκάνσκ), με το ισχυρό ελληνικό στοιχείο ήδη ξεκίνησε. Για την ακρίβεια ξεκίνησε ήδη η πολιορκία της και οι φάλαγγες των ρωσόφωνων έχουν κυκλώσει την πόλη με άρματα μάχης Τ-64 (αναφέρεται ένας αριθμός 50-70 αρμάτων), τροχοφόρα ΤΟΜΠ BTR-80 και στοιχεία πυροβολικού (αυτοκινούμενα πυροβόλα των 152 χλστ και ρουκετοβόλα των 122 χιλιοστών).
     
Ο ουκρανικός Στρατός δείχνει ήδη ηττημένος αν κρίνουμε από τα πλάνα του κυβερνητικού καναλιού Ukraine Today και αναζητούνται ήδη δικαιολογίες, όπως το ότι “ο ουκρανικός Στρατός είναι ελαφρά οπλισμένος”και δεν μπορεί να αντιμετωπίσει “τα ρωσικά τανκς”. Η πτώση της Μαριούπολης θα αλλάξει όλα τα δεδομένα στην Μαύρη Θάλασσα υπέρ της Ρωσίας: Θα κυριαρχήσει στην Θάλασσα του Αζόφ και θα απομείνει μόνο ένα λιμάνι στην Ουρανία, δυτικά της Κριμαίας, η Οδησσός. Ο ρωσικός Στόλος της Μαύρης Θάλασσας από απομονωμένος στην ανατολική πλευρά της Μ.Θάλασσας, πλέον θα ελέγχει σχεδόν ότι έλεγχε και το σοβιετικό Ναυτικό…

Επίσης οι Ρωσόφωνοι εξακολουθούν να προωθούνται στο Λουγκάνσκ. Δυνάμεις των επαναστατών κατέλαβαν την πόλη Νοβοσβιτλίβκα στην περιφέρεια του Λουγκάνσκ εκδιώκοντας τη νεοναζιστική πολιτοφυλακή του “Δεξιού Τομέα”.

 Η εξόντωση του νεοναζιστικού Τάγματος Εθνοφυλακής «Aydar» (σκληρό βίντεο). 

 Βίντεο με την εξόντωση του νεοναζιστικού Τάγματος Εθνοφυλακής «Aydar» που στελεχωνόταν από νεοναζιστές του Δεξιού Τομέα ανέβασαν οι δυνάμεις της Νέας Ρωσίας. Τo περιβόητο για διάπραξη εγκλημάτων πολέμου τάγμα της ουκρανικής Εθνοφρουράς "Aydar" το οποίο αποτελούνταν από νεοναζί του Δεξιού Τομέα καταστράφηκε ολοσχερώς. Οι άντρες του κατηγορούνταν για σωρεία εγκλημάτων πολέμου, και ο αρχηγός τους είχε επικηρυχθεί, καθώς υπό τις διαταγές του είχαν πεθάνει βασανιζόμενοι άντρες, γυναίκες και παιδιά, όπως και γέροντες. Το τάγμα "Aydar" δρούσε στην περιοχή του Ντόνμπας, και περικυκλώθηκε μαζί με άλλα τάγματα κατά την διάρκεια της απόλυτα επιτυχημένης και συντονισμένης αντεπίθεσης των Ρωσόφωνων, με τη συνδρομή του Εθελοντικού Σερβικού Τάγματος, ιδίως στον τομέα της καταστροφής και κατάληψης των φασιστικών αρμάτων μάχης .
     
Στο μεταξύ σκληρές μάχες διεξάγονται το αεροδρόμιο του Λουγκάνσγκ όπου μονάδα Ουκρανών αλεξιπτωτιστών συγκρούεται με τα άρματα μάχης των Ρωσόφωνων, όπως ανακοίνωσε Ουκρανός στρατιωτικός εκπρόσωπος. «Σήμερα συνεχίζονται οι μάχες ανάμεσα σε Ουκρανούς αλεξιπτωτιστές και μονάδα "ρωσικών αρμάτων μάχης" για την υπεράσπιση του αεροδρομίου του Λουχάνσκ», ανακοίνωσε ο Λεονίντ Ματιούχιν στη σελίδα του στο Facebook, ενώ δηλώσει ότι «Η αλήθεια είναι ότι αυτή η μονάδα των Ουκρανών αλεξιπτωτιστών είναι εντελώς αποκομμένη, δεν μπορεί να εφοδιαστεί, και δεν αναμένεται να αντέξει για πολύ».

Προειδοποιούμε τους αναγνώστες μας, ότι στα παρακάτω βίντεο οι εικόνες είναι ΛΙΑΝ ΣΚΛΗΡΕΣ, για όσους δεν αντέχουν (κάτι απόλυτα φυσιολογικό κι ανθρώπινο) τις πολεμικές σκηνές. 

 Και μην ξεχνάμε: Να κρατήσουμε ψηλά, το πνεύμα του Μετώπου!





Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:55 π.μ.

για μια χουφτα δολλάρια....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger