Home » , » Αναζητείται επειγόντως ψυχίατρος για ΠΑΣΟΚους (Βίντεο)

Αναζητείται επειγόντως ψυχίατρος για ΠΑΣΟΚους (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014 | 3:33 μ.μ.

Παραλίγο να φάει ξύλο, χτες ο Ευάγγελος Βενιζέλος από «μεταφερόμενους από την Καστοριά, Λαμία, Βόλο, Ρόδο, Ναύπλιο και σχεδόν απ’ όλοι την Ελλάδα»  εξαγριωμένους οπαδούς του  ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ν. Χασαπόπουλου  στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Mega. (Δεν μίλησε για ξύλο φυσικά αλλά ότι αποφεύχθηκαν χειρότερα έκτροπα).

 «Τα ούφο, οι κομματικοί χούλιγκαν και πολιτικά ανεγκέφαλοι» -σύμφωνα με το γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ Παναγιώτη Ρήγα, «παπανδρεϊκοί» οπαδοί, χαρακτήριζαν «προδότη» τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, χειρονομούσαν άσεμνα εναντίον του, τον αποδοκίμαζαν, ενώ ξέσπασαν σε ενθουσιώδεις επευφημίες όταν ο Γ. Παπανδρέου, έκανε λόγο ότι «αναζητά ο κόσμος μας μια νέα αρχή αναγέννηση του κινήματος μας» μπλα μπλα ... κάτι που θεωρήθηκε από την σημερινή ηγετική ομάδα του ΠΑΣΟΚ σαν προαναγγελία σχηματισμού νέου πολιτικού φορέα.

Τώρα τι να σχολιάσεις; Ότι –αν πιστέψουμε το τηλεοπτικό ρεπορτάζ- τα προσκείμενα τον Γ. Παπανδρέου στελέχη έκαναν μια πανελλαδική κινητοποίηση και το μόνο που κατόρθωσαν είναι να μαζέψουν κάποιες δεκάδες άτομα;
Το ότι ο τηλεοπτικός φακός «συλλαμβάνει»  τον πρώην πρωθυπουργό με μειδίαμα ικανοποίησης όταν οι οπαδοί του βρίζουν χυδαία τον Βενιζέλο, ενώ δεν αισθάνθηκε την ανάγκη να πει μια λέξη καταδίκης τους;

Ναι ο Βενιζέλος τώρα έπρεπε να κάνει παρέα στον Τσοχατζόπουλο ένα ενδεχόμενο που πραγματικά το φοβάται  (Δείτε αυτές τις δυο αναρτήσεις. Εδώ και εδώ).

 Από κει και πέρα όμως μόνο διαταραγμένη προσωπικότητα μπορεί να είναι κάποιος όταν αποθεώνει έναν από τους πρωταγωνιστές που έριξαν βορά σε ντόπια και ξένα αρπακτικά εργαζόμενο λαό και χώρα.

Και στην τελική δεν έχει άδικο –σύμφωνα με το σκεπτικό του ο Βασίλης Δεληγκάρης, σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνία του ΠΑΣΟΚ, που έγραψε στην επίσημη ιστοσελίδα του κινήματος (μια ανάρτηση που αποσύρθηκε μετά τις αντιδράσεις) στο  facebook ότι:

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες-τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!) μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη στην συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χτες να έρθει για να διώξει την Δεξιά!... Ενας ψυχίατρος υπηρεσίας».

Αύριο πάντως που θα έχουμε το οριστικό μνημόσυνο του ΠΑΣΟΚ, σαράντα χρόνια μετά την γέννηση του, θα έχουμε καινούργια επεισόδια, αφού υποθέτουμε ότι ο Βενιζέλος δεν θα αφήσει αναπάντητη την χλαπάτσα που έφαγε από τους συντρόφους του.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
3 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:04 μ.μ.

Δηλαδή ρε βαθύ κόκκινο σας εξυπηρετεί να οικειοποιήστε την ανεξάρτητη δημοσιογραφία των νταβατζήδων;
Βγείτε έξω στο λαό και κάντε σφυγμομέτρηση, για τον βενιζέλο και τι γνώμη έχει ο λαός της δημοκρατικής παράταξης γι΄αυτόν και τι για τον ΓΑΠ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger