Home » , » Κρίμα το μπόι σου...

Κρίμα το μπόι σου...

Από askordoulakos , Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014 | 9:55 μ.μ.

Εν αναμονή της πρότασης του αντεισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Πούλιου στο Δικαστικό Συμβούλιο, για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων, που αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2011, στη χθεσινή εκπομπή, «ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ» (η οποία ασχολείται πολύ καιρό με την υπόθεση, για τους δικούς της λόγους) παρουσιάστηκε η ένορκη κατάθεση του εθνικού μας ζουμπά (Αλέξη Κούγια), ο οποίος αυτο-τέθηκε επικεφαλής της εκστρατείας για την...εξυγίανση  επαγγελματικού μας ποδοσφαίρου.

Η ένορκη κατάθεση Κούγια (πριν 1 με 1 ½ χρόνο περίπου) στον Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κ. Κορέα.

«Οι πίνακες διαιτησίας είναι αποτέλεσμα παρανόμων συμπεριφορών παραγόντων και υπαλλήλων της ΕΠΟ και δεν έχουν σκοπό να αναδείξουν έντιμους και ικανούς διαιτητές, πρόθυμους να διευθύνουν με δίκαιο τρόπο ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις.

Το ποδόσφαιρο διοικείται από εγκληματική οργάνωση που επιλέγει στους πίνακες -ως επί το πλείστον-διαιτητές αδίστακτους, οι οποίοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της
οργάνωσης και των παραγόντων, ιδιοκτητών και προέδρων των ομάδων. Με αυτό τον τρόπο τελείται το αδίκημα της απάτης σε βάρος του ελληνικού δημοσίου που επιχορηγεί την ΕΠΟ, σε βάρος του ΟΠΑΠ που διοργανώνει το νόμιμο στοίχημα, σε βάρος των εντίμων διαιτητών, σε βάρος των ποδοσφαιριστών και σε βάρος των ιδιοκτητών των ΠΑΕ. Από τη δράση της εγκληματικής οργάνωσης ζημιώθηκα ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαϊκής περίπου 7.000.000 ευρώ. Επίσης τα μέλη της οργάνωσης τελούν το αδίκημα της εκβίασης σε βάρος διαιτητών, παραγόντων, προέδρων ενώσεων και ιδιοκτητών ΠΑΕ. Την εγκληματική οργάνωση αποτελούν οι Σαρρής, Παπακωνσταντίνου, Παπανικολάου, Κουρίδης, Σταθόπουλος, Υφαντής, Προύντζος, Δούρος και Μπριάκος. Προστάτης των ανωτέρων προσώπων είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος διοικεί ουσιαστικά την ΕΠΟ, την ΚΕΔ και τις επιτροπές της ομοσπονδίας. Ο Μαρινάκης είναι υπέυθυνος για τη μη άνοδο της Παναχαϊκής στη Super Lague καθώς και για την επιλογή Σαρρή στη θέση του προέδρου της ΕΠΟ.

Η κυριαρχία του Μαρινάκη στην ΕΠΟ και γενικά στο ελληνικό ποδόσφαιρο αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι το σύνολο των ταλαντούχων ποδοσφαιριστών μεταγράφεται με ιδιαίτερη ευκολία στον Ολυμπιακό, και χωρίς μάλιστα να αναφέρονται χρηματικά ποσά. Για τον ίδιο λόγο παραμένουν στην ανώτερη κατηγορία ομάδες όπως ο Πανιώνιος και η Βέροια. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ελέγχει μέσω του υπαλλήλου του Γιάννη Μώραλη τη Super League αναγκάζοντας τους ιδιοκτήτες των ομάδων να τον υποστηρίζουν προκειμένου να βοηθηθούν από τον Ολυμπιακό. Ο έλεγχος των άλλων ΠΑΕ από τον Ολυμπιακό πραγματώνεται και μέσω του δανεισμού ποδοσφαιριστών ιδιοκτησίας του σε άλλες ομάδες, οι οποίες εκλιπαρούν λόγω της οικονομικής τους αδυναμίας να τους παραχωρηθεί ως δανεικός κάποιος παίκτης του Ολυμπιακού. Όλα αυτά είναι προσωπικές μου διαπιστώσεις και εκτιμήσεις, καθώς και πληροφορίες που κατόρθωσα να συλλέξω, προσεγγίζοντας ως φίλος την ηγετική ομάδα της ΕΠΟ και δηλώνοντάς τους ...υποταγή».

Ο καιρός πέρασε όμως, τα πράγματα μάλλον...άλλαξαν, οι ανάγκες...μεγάλωσαν, ο Κούγιας είναι αυτός, που είναι και να σήμερα η απάντηση του κακόμοιρου μοντελοπνίχτη, του ανθρώπου που –όσο άλλος κανείς-ενσαρκώνει τη συνέπεια, τη σοβαρότητα και την πνευματική καλλιέργεια...

Και η σημερινή...ανακοίνωση-μνημείο του Κούγια!

«Στην χθεσινή εκπομπή ΔΙΚΗ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ο παρουσιαστής της εκπομπής Κυριάκος Θωμαίδης διαπράττοντας σοβαρό ποινικό αδίκημα δημοσιοποίησε εντελώς επιλεκτικά μικρή περικοπή της αποτελούμενης από 39 σελίδες καταθέσεως μου ενώπιον του Αντιεισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών κ. Κορέα.

Η συγκεκριμένη κατάθεση έχει δοθεί από εμέ στα πλαίσια της έρευνας των Εισαγγελέα κ.κ. Λακαφώση και Κορέα για παράνομες συμπεριφορές διοικούντων και υπαλλήλων της Ε.Π.Ο. και προσώπων που σχετίζονται με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Την συγκεκριμένη κατάθεση ουδέποτε έχω λάβει στην κατοχή μου παρά το ότι η Π.Α.Ε. Παναχαϊκή είναι μηνύτρια και πολιτικώς ενάγουσα σε αυτή την υπόθεση και διερωτώμαι ποιός την παράδωσε στον συγκεκριμένο παρουσιαστή αφού αντίγραφα της δικογραφίας έχουν μόνο όσοι έχουν κληθεί να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι.

Καταγγέλλω την συμπεριφορά του συγκεκριμένου παρουσιαστή και του τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος τον φιλοξενεί τόσο για την δημοσιοποίηση της καταθέσεως αλλά κυρίως για τον χρόνο που επέλεξαν να το κάνουν δηλαδή λίγες ημέρες μόνο πριν από το παιχνίδι του κυπέλλου μεταξύ των ποδοσφαιρικών ομάδων της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή και της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός και η μόνη λογική εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι η προσπάθεια να δημιουργηθεί έκρυθμη ατμόσφαιρα στον αγωνιστικό χώρο και τις κερκίδες.

Προσωπικά ως πρόεδρος και ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. Παναχαϊκή θέλω να δηλώσω ότι ο αγώνας με την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα είναι μία γιορτή του ποδοσφαίρου και σε απόδειξη αυτής της πεποιθήσεως μου δηλώνω ότι πριν από τον αγώνα θα βραβεύσω προσωπικώς την τεράστια ποδοσφαιρική προσωπικότητα του προπονητή του Ολυμπιακού Michel τόσο για τα όσα προσέφερε στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ως αρχηγός της REAL Μαδρίτης και της Εθνικής Ισπανίας όσο και για αυτά που προσφέρει καθημερινά στους Έλληνες φιλάθλους τόσο ως προπονητής του Ολυμπιακού με την εξαιρετική παρουσία της ομάδας του Ολυμπιακού στο Champions League αλλά για τα όσα διδάσκει με την εξαιρετική από απόψεως αγωγής συμπεριφορά του στα Ελληνικά γήπεδα.

Δηλώνω κατηγορηματικά ότι θα φιλοξενήσουμε τους προπονητές, τους ποδοσφαιριστές, την διοίκηση του Ολυμπιακού και τους οπαδούς του με τον ιδανικότερο τρόπο και είμαι βέβαιος ότι αυτή η συμπεριφορά μας θα τύχει της ίδιας αποδοχής και από τους οπαδούς του Ολυμπιακού τους οποίους θέλουμε να έρθουν στο ωραιότερο στάδιο της Πελοποννήσου στο Δημοτικό Παμπελοποννησιακό στάδιο Πατρών διαφημίζοντας όλοι μαζί το υγιές ποδόσφαιρο».


Υπήρχε κάποιος πιο άξιος για την υπεράσπιση του Κορκονέα;

askordoulakos
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
17 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:01 μ.μ.


Δεν καταλαβαινω τι σχεση εχει το παραπανω και χρησιμοποιουνται τα κακως κειμενα του Κουγια
για να υποστηριχτει ουσιαστικα ο Μαρινακης..
Ειναι ενα υπουλο κειμενο.

Ο Μαρινακης εχει εκπροσωπο της ομαδας του τον Μιχαλολια της χρυσης αυγης.
Υπαρχουνε στοιχεια και κασετες για τα κακως κειμενα του Μαρινακη στους αγωνιστικους χωρους..
Mια μερα μετα την απολογια Μαρινακη πεταγεται το παραπανω κειμενο.
Κανονικα θα επρεπε να βγει.


Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger