Home » , , » Επαναφορά της συνδικαλιστικής ζωής σε ημέρες χούντας. Με κατασκευασμένες κατηγορίες το Πειθαρχικό Συμβούλιο επέβαλε εξοντωτική ποινή στην αγωνίστρια δασκάλα Ελ. Παπαδοπούλου

Επαναφορά της συνδικαλιστικής ζωής σε ημέρες χούντας. Με κατασκευασμένες κατηγορίες το Πειθαρχικό Συμβούλιο επέβαλε εξοντωτική ποινή στην αγωνίστρια δασκάλα Ελ. Παπαδοπούλου

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 | 6:10 μ.μ.

Για την πειθαρχική δίωξη που αντιμετώπιζε η αγωνίστρια δασκάλα   Ελισάβετ Παπαδοπούλου είχαμε αναφερθεί σε περασμένη ανάρτησή μας παραθέτοντας ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» που ανάμεσα στα άλλα τόνιζε:

«Επαναφορά της συνδικαλιστικής ζωής σε ημέρες χούντας επιθυμεί η Διεύθυνση Εκπαίδευσης Λακωνίας με τη δίωξη που ασκεί σε βάρος της συναδέλφου Ελισάβετ Παπαδοπούλου, αιρετής του ΠΥΣΠΕ και πρόεδρο του Συλλόγου Μολάων Λακωνίας. Η συνάδελφος εγκαλείται  με βάση το "νέο" πειθαρχικό για "αναξιοπρεπή συμπεριφορά εντός ή εκτός υπηρεσίας" μια αναχρονιστική, ασαφή και γενικόλογη κατηγορία μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να βρεθεί κάτι να κατηγορηθεί! Διώκεται γιατί ως πρόεδρος και αιρετός, υπερασπίστηκε τα εργασιακά δικαιώματα των συναδέλφων, αποκάλυψε τις αυθαιρεσίες και τις παραβιάσεις της νομοθεσίας από τη διοίκηση καθώς και την άθλια πραγματικότητα των σχολικών μονάδων και της λειτουργίας τους (κενά, κλπ).

Είναι απολύτως ξεκάθαρο πως η δίωξή της έχει συνδικαλιστικό-πολιτικό και διοικητικό  χαρακτήρα».

Σήμερα μαθαίνουμε την κατάληξη αυτής της υπόθεσης. Το πειθαρχικό συμβούλιο έβγαλε καταδικαστική απόφαση για την Ελ. Παπαδοπούλου, με το να της επιβάλει 6 μήνες παρακράτηση μισθού, «για κατηγορίες που από τη μια είναι φανερά κατασκευασμένες και από την άλλη είναι αστείες, αποδεικνύουν περίτρανα ότι τα πειθαρχικά συμβούλια εκτελούν ποινές κατά παραγγελία!!!
Είναι σαφές ότι στο πρόσωπο της Ελ. Παπαδοπούλου επιδιώκεται η ποινικοποίηση της αγωνιστικής στάσης, η άρνηση υποταγής και η ανυπότακτη δράση υπεράσπισης δικαιωμάτων!», όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο σύλλογος εκπαιδευτικών Π.Ε «Ο Αριστοτέλης».

Δεν μπορούσαμε να αναμέναμε τίποτε άλλο από ένα διδακτορικό καθεστώς με κοινοβουλευτικό μανδύα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
22 Σεπτεμβρίου 2014 στις 11:14 μ.μ.

διδακτορικό ; καθεστώς

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger