Home » » Παραπολιτική ανάρτηση που έχει λόγο ύπαρξης

Παραπολιτική ανάρτηση που έχει λόγο ύπαρξης

Από giorgis , Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014 | 4:13 π.μ.

Του Γ. Γ.

Παραπολιτική η παρακάτω ανάρτηση –πράγμα που δεν το συνηθίζουμε- αλλά έχει λόγο ύπαρξης.

Χτυπήματα εμείς κάτω απ’ την ζώνη δεν κάνουμε ακόμα και σ’ αυτόν τον δημοσιοκάφρο που μαζί του απ το παρελθόν –σαν μπλοκ εννοούμε- έχουμε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ο τύπος που έχει νταλαβέρια με ΚΥΠατήδες, εκτελεί πληρωμένα συμβόλαια, έχει διαπομπεύσει δεκάδες συμπολίτες μας, είναι ο ορισμός της πιο άθλιας δημοσιογραφίας, τούτον τον καιρό περνάει χοντρά λούκια.
Και το καζίκι του ήρθε από κει που δεν το φανταζόταν. Από το πιο αγαπημένο του πρόσωπο με το οποίο τώρα έχει προβλήματα. Αυτή «σφύριζε» σε άλλον δημοσιογράφο τα «άπλυτα» του «τηλεοπτικού αστέρα».
Αυτός που το τελευταίο διάστημα έχει εξαφανιστεί απ’ την δημοσιογραφική πιάτσα, εκλιπαρεί, απειλεί, αυτογελοιοποιείται, σε συνάδελφο του να μην βγάλει στην φόρα τα όσα του έχει αποκαλύψει η πρώην αγαπημένη του.

Δεν μας ενδιαφέρει η εξέλιξη της ιστορίας. Αυτό που θέλουμε πάντως να πούμε στον «επώνυμο μεγαλοδημοσιογράφο» είναι να μην διανοηθεί να υλοποιήσει τις απειλές του
Δεν είναι ο μόνος που έχει την τεχνογνωσία και ηχογραφεί τηλεφωνικές και ιδιωτικές συνομιλίες .. και ο νοών νοήτο.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:14 π.μ.

Aυτο δεν ειναι τιμιο....

Ποιον εννοειται ???

Ανώνυμος
25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:39 π.μ.

Εμ ναι βρε ΓΓ, αλλά με αυτό το δημοσίευμα είναι σα να κάθεσαι μπροστά μας με ένα ταψί μιλφέιγ που σκοπεύεις ν' αδειάσεις, χωρίς να μας δίνεις ούτε μια μπουκίτσα...

25 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:30 μ.μ.

Υπήρξαν αρκετά σχόλια που όχι απλώς κατάλαβαν σε ποιο τύπο αναφερόμουν στην ανάρτηση, αλλά μου έδωσαν και πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες γ΄αυτή την υπόθεση.

Επαναλαμβάνω όμως ότι όσο αποκρουστικός και να σου είναι κάποιος, όταν τον βλέπεις πεσμένο κάτω και πιθανόν να αντιμετωπίζει παράλληλα ψυχικές διαταραχές, δεν τον χτυπάς.

Χαίρομαι που το μπλοκ μας έχει πληροφορημένους και με αντίληψη αναγνώστες :)

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:21 μ.μ.

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος έχει κάθε δικαίωμα να ζητά από τα μέσα ενημέρωσης να σεβαστούν την προσωπική του ζωή με αφορμή φήμες και δημοσιεύματα που ήθελαν να υπάρχουν προβλήματα στο γάμο του με την Κιμ Κίλιαν και μιλούσαν για ρήξη. Τον ίδιο σεβασμό, βεβαίως, που ο ίδιος δεν έδειξε με μια σειρά ρεπορτάζ κλειδαρότρυπας τα οποία ουδόλως αφορούσαν το δημόσιο συμφέρον…

«Όχι, δεν χώρισα, λοιπόν, ακόμη! Απλώς, υπάρχει ένα σοβαρό θέμα που δεν αφορά κανέναν άλλο, εκτός από εμένα, την Κιμ και την οικογένειά μου», ανάφερε ο δημοσιογράφος στο περιοδικό «Ciao».

http://www.koutipandoras.gr/article/123492/o-makis-zita-na-sevastoyn-tin-prosopiki-toy-zoi-ayti-poy-den-sevastike-gia-toys

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger