Home » » Εκδήλωση τιμής στο Σουργκούτ, για το Νίκο Ζαχαριάδη, παρουσία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ

Εκδήλωση τιμής στο Σουργκούτ, για το Νίκο Ζαχαριάδη, παρουσία αντιπροσωπείας του ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2014 | 7:19 μ.μ.

Πηγή: 902

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Σουργκούτ της Ρωσικής Ομοσπονδίας, εκδήλωση προς τιμήν του Νίκου Ζαχαριάδη, πρώην ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, από τη Διεύθυνση Δασών της πόλης.

Στην εκδήλωση συμμετείχε, μετά από πρόσκληση των τοπικών αρχών, αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, με επικεφαλής την Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Κόμματος, και τους Ελισαίο Βαγενά, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνο του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της ΚΕ και Θανάση Λεκάτη, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του «Ριζοσπάστη».

Η Αλέκα Παπαρήγα μίλησε στην εκδήλωση, ενώ έγιναν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής τιμητικής πλακέτας, στο κτίριο του Δασαρχείου, όπου ήταν διευθυντής ο Νίκος Ζαχαριάδης στο διάστημα 1962-1964.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από τρία χρόνια η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη του ΚΚΕ για το Δοκίμιο Ιστορίας του Κόμματος (Β' τόμος, 1949 - 1968) αποκατέστησε στο Κόμμα τον Νίκο Ζαχαριάδη, ηγέτη και Γενικό Γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, την περίοδο 1931 - 1956.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 9 σχόλια

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:25 μ.μ.

Το θαυμάσιο στη φωτό απο το μνημόσυνο του πατερούλη είναι πως ξεχειλείζει απο νιάτα.
Εκτός απο την κνίτισα αριστερά στη φωτό,οι υπόλοιποι είχαν έρθει απο τα ΚΑΠΗ της Μοσχας.
Επίσης εκτός απο την Παπαριξ που χαμογελά χαζοχαρούμενα οι υπόλοιποι δεν μπορείς να πείς πως βρίσκονται μες στην τρελλή χαρά.
Ξυλοκόποι των δασών είναι οι άνθρωποι.Τι να σουκάνουν κι αυτοί οι έρμοι?

Ανώνυμος
8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:21 μ.μ.

καταλαβαινω την πικρα σου για την αποκατασταση του σ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ αλλα ετσι ειναι η ζωη. δεν καταφερατε να διαλυσετε το ΚΚΕ το 1991 πεταξαμε εξω την οπορτουνιστικη χολερα και συνεχιζουμε στα βηματα των ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ

Χολέρα
10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:58 π.μ.

8 Σεπτεμβρίου 2014 - 10:21 μ.μ.

καταλαβαινω την πικρα σου για την αποκατασταση του σ. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ αλλα ετσι ειναι η ζωη. δεν καταφερατε να διαλυσετε το ΚΚΕ το 1991 πεταξαμε εξω την οπορτουνιστικη χολερα και συνεχιζουμε στα βηματα των ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ
-------------------

Με 3,5% "σύντροφε" ούτε πιτσαρία δε θα χτίσεις.

Ανώνυμος
10 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:30 μ.μ.

@ Χολέρα;;;;; Καλά εσύ ό,τι πεις. Για να αποκαλείς έτσι τον εαυτό σου κάτι θα ξέρεις. Δεν ήξερα όμως οτι η χολέρα σε κάνει και ονειροπαρμένο.... το 3.5% πού το είδες;;; Εκεί που είδες και το 20% της χρυσής αυγής;;;;

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:31 π.μ.

5.58 4.5 % το 2012 πληρονωντας τις αυταπατες που ειχανε καλλιεργηθει μεσα στο ΚΚΕ πριν το 1991 και για δεκαετιες και το μαη 6.1%. τεραστια σημασια εχει οτι αντεξαμε και δεν γιναμε σαν τα μουτρα σας και να ειμαστε σημερα διαχειρηστες του καπιταλισμου δηλαδη οπορτουνιστικη χολερα.

Χολέρα
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 4:14 π.μ.

Ρώτα τον Ανδρουλάκη το Μίμη ρε,εμείς είμαστε του Α/Α χώρου...3,5% και κατεβαίνει...

Ανώνυμος
11 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:35 μ.μ.

''3.5 και κατεβαίνει''
Και αυτά σε μη εκλογική περίοδο.Γιατί όταν μπούμε σε εκλογικούς χρόνους και το πολιτικό κλίμα πολωθεί,το 3,5 άνετα γίνεται 2% και χαμηλότερο.
Σε αυτό βοηθάει και η στάση του ΚΚΕ που εκτός όλων των άλλων προδοτικών,κάνει ότι μπορεί να αποδείξει πως η ψήφος στο ΚΚΕ είναι χαμένη ψήφος.
Οταν ζητάει απο τον λαό να το ψηφίσει για αντιπολίτευση και μόνο,λογικά ο λαός θα το έχει στην αντιπολίτευση αιωνίως και τουμπανίως.
Εκτός και το στείλει εκτός βουλής,οπότε θα μείνει...με την αντιπολίτευση στο χέρι.

Ανώνυμος
12 Σεπτεμβρίου 2014 στις 12:06 π.μ.

Ανώνυμε 5.35, άσε τους αριθμούς και τις προβλέψεις και πές μας εσείς με το 27% και βάλε, το πρόγραμμά σας ποιό είναι? Αυτό που λέτε στις ευρωπαικές λέσχες Μπίλντεμπεργ στις Ιταλίες, στα BROOKINGS και στα ΤΕΧΑΣ, στο βαθύ κράτος των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ SCIS? H αυτά που λέτε στα σαλόνια και τα ευαγή ιδρύματα του ΣΕΒ και του Ελληνοαμερικάνου Συνδέσμου? Η μήπως αυτά που λέτε στις κολεγιές σας και τις προτάσεις σας προς τον Γιούγκερ για πρόεδρο της Κομισιόν? Η μήπως στις συναντήσεις σας με τον Φούχτελ, αυτόν που τώρα δήθεν καταγγέλλετε, νομίζοντας ότι έχουμε μνήμη αμοιβάδας και από λίγους μήνες ευχαριστούσατε για την σύσταση της Ελληνογερμανικής συνεργασίας? Ποιοί προδίδουν και κοροιδεύουν ασύστολο τον λαό? Πασοκο και αυριανοθρεμμένοι? Που έχετε και το θράσος τα μέγιστο να κουνάτε δάκτυλο? Μανώλης

Ανώνυμος
13 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:45 μ.μ.

@11 Σεπτεμβρίου 2014 - 5:35 μ.μ.
Πρόσεξε γιατί για τη δημοσκόπηση που γράφεις ισχύει ότι και το κόμμα σου κατέβηκε. Πάνε τα μεγαλεία κι οι δόξες. Δε θα την πάρετε την πόλη έτσι ρεεεεεεεεεεεεεε!!!! Αφού πιστεύεις ακόμη τις δημοσκοπήσεις πες στον Πανά να σας φτιάξει μια στα μέτρα σας.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger