Home » , » Πλώρη για τον Σύριζα έβαλε η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή;

Πλώρη για τον Σύριζα έβαλε η βουλευτίνα των ΑΝΕΛ, Ραχήλ Μακρή;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014 | 4:09 μ.μ.

Νέες φουρτούνες στο κόμμα του Π. Καμμένου, αυτή την φορά με την βουλευτή Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, που απ’ ότι φαίνεται οι καλές της σχέσεις με την  Ζωή Κωνσταντοπούλου τις έχουν δημιουργήσει σκέψεις να αναζητήσει την πολιτική της επιβίωση στο κόμμα της Κουμουνδούρου.

Οι τελευταίες κινήσεις της βουλευτίνας των ΑΝΕΛ δημιουργούν την αίσθηση ότι συνειδητά επιδιώκει τα όργανα του κόμματος της να την διαγράψουν.
Χτες είχαμε μάθει –από το «Ποντίκι»- ότι η Ρ. Μακρή «άστραψε» και «βρόντηξε» από το γεγονός ότι ο Καμμένος όρισε υπεύθυνη στον Τομέα Πολιτισμού του κόμματος, τη Γεωργία Στεφανάκη. Η βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και Τομεάρχης Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού των ΑΝΕΛ, Σταυρούλα Ξουλίδου, έσπευσε να το ανακοινώσει και να της ευχηθεί «καλή επιτυχία» με ανάρτησή της στο twitter.

Ολο αυτό το σκηνικό έκανε την Ραχήλ Μακρή να τα πάρει στο κρανίο –ένας χαμός γίνεται με τις εσωκομματικές αντιπαραθέσεις στο κόμμα του Καμμένου- και από το κρεβάτι … του πόνου, όπου αναρρώνει από μικροεπέμβαση ανέβασε στο facebook το εξής φαρμακερό σχόλιο:

«Την αποκατέστησε την κρητικοπούλα. Αυτό το σπουδαίο στέλεχος για τις καλές υπηρεσίες που πρόσφερε στον αγώνα λασπολογίας μαζί με τους υπάνθρωπους. Τελικά ποιανού τσιράκι είμαι του μπόμπολα ή του Μελισσανίδη; Για να δούμε τι θα γράψετε απόψε στην ομάδα προβληματισμού σας με αρχηγό την βουλευτάρα. Πάντως θα γελάσουμε γιατί τώρα δεν μπορώ λόγω χειρουργείου. Να τις δω και τις δυο έξω από την Αμφίπολη μαζί με τον τρελό του Αιγίου, τον ξάδελφο γυμνοσαλιαγκα, την ομάδα της Χαλκιδικής, την όρκα, την ερωμένη αεροσυνοδό και τι στον κόσμο. Δεν θα κάνουν τις καρυάτιδες πάντως».

Μετά απ’ αυτό ήταν αναμενόμενη η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ που διαβάζουμε σήμερα: «Με απόφαση του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου, η βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή παραπέμπεται στην Επιτροπή Δεοντολογίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων για αντικομματική συμπεριφορά».

Εμείς πάντως κάπως αλλιώς θα χαρακτηρίζαμε την συμπεριφορά της Ραχήλ και όχι απλώς «αντικομματική», αλλά αυτό δεν έχει σημασία. 
Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε αν μια βουλευτίνα με τέτοιο ήθος και παιδεία υπάρχει περίπτωση να βρει ανοιχτές τις αγκαλιές του Σύριζα.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 12 σχόλια

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:46 μ.μ.

Το αθλιο παζαρι απο συριζα και Ν.Δ για την εξαγορα βουλευτων συνεχιζεται με στοχο ποιος θα γινει ΧΑΛΙΦΗΣ και ο λαος στην εξαθλιωση

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 6:47 μ.μ.

Το κόμμα των ΑΝΕΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν έρθει πια πολύ κοντά σε ουσιαστικά πολιτικά θέματα. Κάθε μετακίνηση λοιπόν είναι πολύ εύκολη. Μάλιστα πιο πιθανό είναι να μετακινηθούν προς το ΣΥΡΙΖΑ στελέχη των ΑΝΕΛ, παρά προς τη ΝΔ, κι ας προέρχονται κυρίως από εκεί. Αυτό γιατί έχουν πλέον "ιστορική κόντρα" με τη ΝΔ.
Παρόλα αυτά ο Καμμένος είναι "Καραμανλικός", ας το έχουνε αυτό υπόψη. Υπάρχει πράγματι προσπάθεια μέρους της κεντροδεξιάς (στελέχη ΝΔ και ΑΝΕΛ) για ξέπλυμα της εποχής που κυβέρνησε ο Καραμανλής. Ετοιμάζονται για τη μετά σαμαρά εποχή. "Ξεχνούν" ότι ο Καραμανλής έπαιξε τον πιο βρώμικο ρόλο. Εκτόξευσε το χρέος κι έστησε μια καλοφτιαγμένη παγίδα με την πολιτική του στους Έλληνες. Έπειτα, σα δειλός όπως ο θείος του, την κοπάνησε, για να μη φάει το ξύλο και το 'ρίξε στο ψαρονέφρι. Επίσης ψήφισε κάθε μνημονιακό νόμο και στηρίζει το σαμαρά, άσχετα με το τι λένε οι γαλάζιοι παπαγάλοι. Μάλιστα ο σαμαράς ξέρει πως δόθηκε γραμμή από τον ανεψιό για να γίνει από αλήτης και προδότης, όπως τον έλεγαν, αρχηγός.
Όπως ξαναείπα υπάρχει χοντρό παιχνίδι γύρω από την εκλογή του νέου προέδρου μιας μαριονέτας δηλαδή που θα κάνει (έστω αυτό το αστικό) σύνταγμα λαδόκολλα για σουβλάκι... mitsos175.

Ανώνυμος
26 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:56 μ.μ.

Γιατί ρε 5:46, είναι η πρώτη δεξιά που γίνεται επαναστάτρια;
Μια Κανέλλη την ξέρεις;;;

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 8:47 π.μ.

Ασχετα με το πως κρινει κανεις τους ΑΝΕΛ αλλα καποια πραγματα δεν βλαπτει να τα λεμε με τ ονομα τους γιατι ετσι μπορει να βοηθησουμε καποια ατομα να κανουν θετικα βηματα και να συνεισφερουν θετικοτερα προς το κοινο συμφερον Η Μακρη εδω και πολυ καιρο εχει τοποθετηθει σε πολλα ζητηματα οχι μονο απλα θετικα αλλα πολυ πιο αριστερα απο πολλους αριστερους και αυτο ειναι προς τιμην της
Αυτα που τωρα διαδραματιζονται στους κολπους των ΑΝΕΛ ειναι η κορυφη του παγοβουνου Το ξηλωμα της Μακρη εχει αρχισει ως φαινεται
πριν καιρο και οχι για τιποτε αλλο αλλα γιατι η Μακρη με την ολη πολιτικη της σταση εχει περασει περα απο τα εσκαμμενα των ΑΝΕΛ
οι οποιοι δεν ειναι τιποτε αλλο παρα ενα προσωρινο παρακλαδι της ΝΔ
melito

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:05 μ.μ.

5.46
Ολος ο Ελληνικός λαός την Μακρή είδε ανεβασμένη στα κάγκελα της ΕΡΤ και απο κάτω τα ΜΑΤ να κοπανάνε με τα γκλόμπς.
Δεν είδε ο λαός την Κανέλλη.Που σίγουρα εκείνη την ώρα θα ήταν στον Πρετεντέρη πρώτο τραπέζι πίστα.
Γλείφοντας ο ένας τον άλλο με τα ''Γιάννη μου''και ''Λιάνα μου''.
Ούτε και αρσενικό του ΚΚΕ θυμάμαι να ήταν τότε στην ΕΡΤ.
Μάλλον είχαν σύσκεψη για το πως θα βοηθήσουν την ΝΕΡΙΤ του Σαμαρά.
Αν η Μακρή την έκανε για Περισσό μεριά,ο ΠΑΝ δεν θα μιλούσε τώρα για εξαγορά βουλευτών και άθλια παζάρια.Θα μίλαγε για ιδεολογοπολιτική...ανωτερότητα του ΚΚΕ που κερδίζει τους δεξιούς.
Να δείς που θα την φώναζε με καμάρι και συντρόφισα!!

Ανώνυμος
27 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:56 μ.μ.

9.05 Το αθλιο παζαρι για την εξαγορα βουλευτων συνεχιζεται. αποκλειεται να ερχοτανε στο ΚΚΕ γιατι δεν υπαρχει αστικη κουταλα και καρεκλα. Θεατρικες παραστασεις μπροστα στις καμερες δεν παιζουμε για να γινουμε διαχειρηστες του καπιταλισμου. αγωνιζομαστε για την ανατροπη του και δεν συμμετεχουμε σε κυβερνησεις με τους καπιταλιστες στην εξουσια

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 1:16 π.μ.

@1056 Ξέρεις τα ποσά της εξαγοράς? Ενδιαφέρομαι γιατί ο μπατζανάκης της ξαδέλφης του περιπτερά που αγοράζω τσιγάρα γνωρίζει ένα βουλευτή που θέλει να εξαγοραστεί απο τους οπορτουνιστές.Με παρακάλεσε να μάθω πόσο πάει η τιμή στο παζάρι.
Αν με βοηθήσεις θα σου είμαι βαθιά υπόχρεως ρε ΠΑΝ.

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 7:58 μ.μ.

ΠΑΝ ποσα φραγκα πεσανε στο τραπεζι για να κανει συγκυβερνηση με το μητσοτακη το κκε το 1989; το θυμασαι; δεν ειχε αυτοδυναμια ο μητσοτακης τοτε!!! χαχαχαχαχα!!!

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 9:54 μ.μ.

την συγκυβέρνηση την εκανε ο ΣΥΝ και εσυ την αναζητείς ακομα και σήμερα με καθε τροπο..Εχεις πολυ πλακα ρε καλαμπουρντζη

Ανώνυμος
28 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:38 μ.μ.

Στον ΣΥΝ συμμετείχε και το ΚΚΕ ρε ΠΑΝ.
Μην το ξεχνάς.Το ΚΚΕ σαν το μεγαλύτερο κόμμα τοτε στην Αριστερά,είχε τον πρώτο λόγο και συνεπως την μεγαλύτερη ευθύνη.Το κουμάντο το είχε ο Χαρίλαος και οι άλλοι ακολουθούσαν.
Οχι πως οι άλλοι και ο Κύρκος ήταν αθώοι,σκατάδες ήταν.Αλλά αυτούς τους ξέραμε λίγο πολύ.
Η διαβόητη συγκυβέρνηση θα σας στοιχεώνει αιώνια.
Ηταν η αρχή του τέλους σας

Ανώνυμος
29 Σεπτεμβρίου 2014 στις 10:40 μ.μ.

χα χα. οι κκεδες προσπαθουν σαν τα παιδακια να κρυφτουν πισω απο το συν για το κκε και το 89!! στρατα στρατουλα χαριλαε!!

Ανώνυμος
30 Σεπτεμβρίου 2014 στις 5:08 μ.μ.

Καλά θα τρελαθούμε τελείως! Μια βουλευτίνα σούργελο από το ακροδεξιό μόρφωμα των ΑΝΕΛ ερωτοτροπεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τα ψηφοδέλτιά του. Ας το κοιτάξουν λίγο εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ, γιατι να ξέρουν ότι τέτοιες ενέργειες απομακρύνουν πολύ ανένταχτο κόσμο που ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ και που τελικά ήταν αυτός που έφερε το συριζα στο προσκήνιο. Οι ψήφοι του κάθε μικροαστού που ξύπνησε τώρα μετά το πατατράκ του ΕΝΦΙΑ είναι εντελώς προσωρινοί και μπορεί εύκολα να επιστρέψουν σε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger