Home » , » Δ. Κουτσούμπας: Αποπροσανατολιστική η αντιπαράθεση κυβέρνησης-Σύριζα

Δ. Κουτσούμπας: Αποπροσανατολιστική η αντιπαράθεση κυβέρνησης-Σύριζα

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 | 4:56 μ.μ.

Σε προσπάθεια αποπροσανατολισμού του κόσμου, εκτιμάει ο Δημήτρης Κουτσούμπας ότι οφείλεται η έντονη αντιπαράθεση που υπάρχει μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τα κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση, όπως και ο Σύριζα , «έχουν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα και ανταγωνίζονται ψηφοθηρικά προς το λαό για ψίχουλα ελεημοσύνης».

Η δήλωση του γ.γ. της Κ.Ε του ΚΚΕ:

 «Η κοκορομαχία κυβέρνησης, ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, και ΣΥΡΙΖΑ αρχίζει να ξεπερνά κάθε όριο αποπροσανατολισμού, θυμίζοντας τους αλήστου μνήμης καβγάδες παλιά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, σε μια περίοδο που πρέπει να δυναμώσουν οι αγώνες και η οργάνωση του λαού.

Συνειδητά συντηρούν, οι μεν την τρομοκρατία οι δε την σκανδαλολογία, για να κρύψουν ότι και οι δύο πρωτοστατούν σε πολιτικά παιχνίδια και αλισβερίσια, έχουν ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας με ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα και ανταγωνίζονται ψηφοθηρικά προς το λαό για ψίχουλα ελεημοσύνης.

Τσακώνονται για το ποιος θα γίνει ο εκλεκτός που θα διαχειριστεί τα μνημόνια της ΕΕ και του κεφαλαίου, που θα συνεχίσει το δρόμο που γεννά τη σήψη και οδηγεί το λαό σε μεγαλύτερη χρεοκοπία.

λαός χρειάζεται να παρέμβει αποφασιστικά στις εξελίξεις, με ισχυρό κίνημα και λαϊκή συμμαχία, με δυνατό ΚΚΕ για να πάρουμε ανάσες, για να ανατρέψουμε τη σημερινή βαρβαρότητα και όσους την υπηρετούν».

Για κλίμα πόλωσης που επικρατεί στο πολιτικό σκηνικό κάνει λόγο το ρεπορτάζ του Alpha

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 11 σχόλια

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2014 στις 5:52 μ.μ.

Αν δεν δλητηρίαζε τις σχέσεις του κόσμου μέσα στην Ελληνική αριστερά σε εποχή που υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη για ειλικρινείς σχέσεις, ούτε που θα άξιζε ν' ασχοληθεί κανείς με το σημερινό ΚΚΕ.

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2014 στις 7:55 μ.μ.

συμφωνω ρε φίλε. επικινδυνοι πια πολυ για τους εγαζομενους

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2014 στις 8:10 μ.μ.

5.52 ασε το παραμυθακι περι δεξιας αριστερας δεν τσιμπαμε. ταξικη ενοτητα για αλλαγη ταξης στην εξουσια χρειαζεται. οσο για την δηθεν ταχα μου αριστερα σου την ζησαμε με την ΕΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ χορτασαμε δεν χρειαζεται κατι αλλο

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2014 στις 9:27 μ.μ.

7.55 επικινδυνοι για τους εργαζομενους ειναι αυτοι που του λενε οτι ο καπιταλισμος θα γινει ανθρωπινος

Ανώνυμος
16 Οκτωβρίου 2014 στις 10:20 μ.μ.

5.52
Που πάς σύντροφε; Δεν τσιμπάει ο ΠΑΝ.
Πως γράφεις χωρίς να πάρεις την άδεια απο τον μεγάλο διανοητή ΠΑΝ;.
Δεν γλυτώνει κανείς απο τον ΠΑΝ.Ολα τα παρακολουθεί και επεμβαίνει να συντρίψει όποιον κάνει κριτική.

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2014 στις 6:02 π.μ.

69 υγιείς επιχειρηματίες, βιομήχανοι, αλαφούζοι, μαρινάκηδες και δε συμμαζεύεται
συνιστούν:
ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΥΡΕΣ ΤΟΥ
Αυτοί ξερουν .... τα συμφέροντά τους.

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2014 στις 9:53 π.μ.

Τι θελουν τα νεοΠΑΣΟΚολαμογια της Κουμουνδουρου?

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2014 στις 1:31 μ.μ.

Επικυνδινοι ειναι οι λακεδες που ξερογλειφονται να γινουν υπουργοι του ΣΕΒ...

ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΣ
17 Οκτωβρίου 2014 στις 2:06 μ.μ.

Που πας συν/φε ! Δεν τσιμπαει ο ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ.Πως γραφεις χωρις να παρεις αδεια απο τον νεοΠΑΣΟΚΟ διαχειριστη που ολα τα ξερει για την ρυθμιση του καπιταλισμου.Δεν θα γλυτωσει κανεις απο τον νεοκαρεκλακια. Ολα θα τα παρακολουθει και θα επεμβαινει να συντριψει το εργατικο κινημα οπως και οι προκατοχοι του που πλεον ειναι μαζι στο ιδιο καραβι.

Ανώνυμος
17 Οκτωβρίου 2014 στις 10:12 μ.μ.

Ενω εσεις κ. Κουτσουμπα μου,δεν βοηθατε στον αποπροσανατολισμο ,με την πολεμικη σταση σας,απεναντι στον Συριζα!! Εσας ειναι παντα και παντου,επαναστατικη η δραση σας,και..........και μη χειροτερα!! Να, αυτα ειναι που σας καθιστουν υποπτους !! Και μην τολμησει κανεις να με με πει Συριζεα γιατι .....δεν ειμαι!! Σταχτη και μπουρμπερη πια με την αριστερα μας!! Φαγαμε τα νιατα μας ,διαολε!! Και ποιο το αποτελεσμα; Δυο ''αναπαραστατες" της επαναστασης!! Ο ενας υπαρχει,γιατι υπαρχει ο αλλος!! Δυο τα κακα λοιπον!! Και οταν διαβαζω σχολια,με το σκεπτικο,το μη χειρον ,βελτιστο........εκει ειναι που θελω να βαλω φωτια!! Αυτο ειναι το τιμημενο ΚΚΕ;; Αυτο ειναι ,οτι εμεινε απο τοσους αγωνες; Αυτο ειναι το καλυτερο που μπορει να μας δωσει; Για'αυτο υπαρχει; Για να αναλωνεται στην υπαρξη του Συριζα; Περιμενω τον Κουτσουμπα να μου ανοιξει τα ματια;
Να κανει τον σταυρο του ο κ.Κουτσουμπας,που υπαρχουν και αυτοι,και εχει κατι να λεει,γιατι διαφορετικα........."ολοι αγωνα διαρκειας,στους χωρους εργασιας"!!!!!!!!!! Τι να σε κανω αητε μου;;;

Ανώνυμος
18 Οκτωβρίου 2014 στις 6:48 π.μ.

10.12 Το ΚΚΕ παλευει για την ανατροπη του καπιταλισμου και την ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΛΑ ΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ με τα μεσα παραγωγης στους εργατες. ο συριζα παλευει μαζι με τους υγιεις επιχειρηματιες για την σωτηρια του καπιταλισμου απο την κριση του οπως εκανε παντα ο οπορτουνισμος. αρα λοιπον πολυ σωστα αντιμετωπιζουμε για εχθρο τον συριζα που τα ιζει αυταπατες και φουμαρα τον λαο. οποιος θελει να παλεψουμε ενωμενοι καλοδεχουμενος στο ΠΑΜΕ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger