Home » » Δεξιός δήμαρχος

Δεξιός δήμαρχος

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 | 6:56 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Πόσο αδέξιοι είναι αυτοί οι δεξιοί. Και τι κυνικά καθάρματα γίνονται προκειμένου να αποποιηθούν ευθύνες. Παράδειγμα δεξιού δημάρχου ο φτερωτός ληστής της Θεσσαλονίκης. Ρήμαξε το ταμείο του δήμου την ίδια ώρα που έβγαινε με στόμφο και έλεγε τις κουταμάρες.
Θες άλλο τεφαρίκι; Τομπούλογλου, στο τσακ δε βγήκε. Αλλά το χρήμα το ζήταγε κάτω από το τραπέζι.

"Καλά τώρα", θα πουν τα γίδια, "αυτοί είναι εξαιρέσεις". Είναι; Δεν νομίζω. Αλλά ας αφήσουμε τα σκάνδαλα κι ας πιάσουμε τις πολιτικές. Ψιψινάκης: Ο κλώνος του ΓΑΠ. Θριαμβευτής στις εκλογές, όπως ο Γιωργάκης, χρεοκόπησε το δήμο, όπως ακριβώς ο Γιωργάκης τη χώρα. Εντάξει, σίγουρα έφταιγαν και οι προηγούμενοι, αλλά μαζί κυβερνάνε και μαζί τα τρώνε τα δυο κόμματα. Όταν βαράει κανόνι ο δεξιός, σημαίνει μνημόνιο, σημαίνει ότι το μάρμαρο θα το πληρώσει ο συνήθης μαλάκας ο ψηφοφόρος.

Ο ψηφοφόρος ή πιο καλά το πρόβατο εκείνο, που ψηφίζει κάθε φορά ποιον χασάπη θέλει να τον τεμαχίσει. Κατά τα άλλα ο κυρίαρχος λαός (λέμε και κάνα αστείο να γελάσουμε), επιλέγει πάντα σοφά τα πιο άτιμα λαμόγια. Και γαμώ τα γούστα, Συγχαρητήρια! Όταν όμως βγάζεις αυτούς που σου φορτώνει το κάθε κόμμα των δοσίλογων, μην περιμένεις χαΐρι. Ότι ψηφίζεις παίρνεις, γιατί μετά την απομάκρυνση από την κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται. Όχι μόνο δεν αναγνωρίζεται αλλά πληρώνεται ακριβά. Την επόμενη φορά αγαπητό γίδι, που θα ψηφίσεις λύκους, μην αναρωτηθείς τι θα έχουν στο τραπέζι: Εσένα κυρίως πιάτο. Μπεεέ.

Σήμερα όμως θα πω για ένα άλλο δήμαρχο. Δεξιό, που τον ψηφίζουν συνέχεια και τον βγάζουν από την πρώτη Κυριακή. Σαν το Ζορρό - Ψωμιάδη ένα πράγμα. Ο δήμαρχος Περιστερίου θεωρείται από τα "γερά χαρτιά της δεξιάς". Εκλέγεται με ποσοστό ρεκόρ και θεωρείται "επιτυχημένος". Πολύ μεγάλη επιτυχία είχε και χθες. Έκανε το Περιστέρι Βενετία.
Κινδύνεψαν άνθρωποι, οχήματα παρασύρθηκαν, σπίτια πλημύρισαν κλπ αλλά ο δήμος έγινε νησί. Μην τρέχουν τώρα οι πολίτες του Λεκανοπεδίου σε Αιγαίο και Ιόνιο. Δίπλα τους είναι η θάλασσα. "Θάλασσα" τα έκανε, όμως για το ναυάγιο των υπηρεσιών του δήμου "φταίει η θάλασσα"! Έριξε λέει θάλασσα! Μη μου το λες! Κι ο σαμαράς που μιλάει με το θεό, δεν το πήρε πρέφα, να φτιάξει κιβωτό;

Αυτογκόλ έβαλες δήμαρχε. Τουλάχιστο μη μιλάς όταν έχεις "βρεγμένη" τη φωλιά σου. Ή πιο καλά τους ψηφοφόρους σου. Μούσκεμα τα έκανε για άλλη μια φορά ο κρατικός μηχανισμός. Όταν είναι για καταστολή όμως δουλεύει "ρολόι". Έκαστος στο είδος του. Να δεις που ο Θεός είναι ΣΥΡΙΖΑ και μόλις έφυγε ο σαμαράς να δει την αγάπη του την Μέρκελ για να τις γλείψει τα πόδια και να τον σκαμπιλίζει στα οπίσθια, του χάλασε τα σχέδια ο καιρός! Κριμααά.

Οι κακοτεχνίες ημετέρων εργολάβων δεν φταίνε, ούτε οι περικοπές, ή η απουσία αντιπλημμυρικών έργων, ούτε κι η αδιαφορία, η συνήθης ανικανότητα. Φταίει ο κακός μας ο καιρός. Μέχρι τις εκλογές άλλωστε θα έχουν στεγνώσει. Θα πάρουν λέει και "κάτι". Τι ακριβώς; Γιατί κάτι είναι και ο όρχις. Αυτό το κάτι; θα πάρουν λοιπόν ότι πήραν ως τώρα με αυτή την πολιτική. Το χαράτσι του φουσκωμένου ΕΝΦΙΑ, που θα αυξηθεί γιατί τα σπίτια έγιναν παραθαλάσσια. Στα υποβρύχια σπίτια θα βάλει έκτατη εισφορά ο Βενιζέλος σαν ειδικός, στις εισφορές, στα υποβρύχια, αλλά κυρίως στις συμφορές.

Τα έλεγε κι ο Μουσολίνι μέρες που είναι: Η βροχή και η κακοκαιρία έφταιγαν και σ' αυτόν. Κάθε φασίστας έχει άλυτο πρόβλημα με το χειμώνα. Είναι που οι δρόμοι και τα έργα τους είναι "καλοκαιρινά".

Τώρα θα βγούνε να απολύσουν και τους υπόλοιπους υπαλλήλους και να δώσουν τις υπηρεσίες σε βολεμένους κομματικούς επιχειρηματίες που όχι μόνο δεν θα κάνουν τίποτα, (τρις χειρότερα θα τα κάνουν), αλλά θα πληρώνουμε από πάνω τα "κερατιάτικα". Και βρεγμένος και "στεγνός" από λεφτά. Έτσι, για να υπάρχει ισορροπία με τους ανισόρροπους δεξιούς. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger