Home » , » Δεν θα διωχτούν οι βασανιστές των συλληφθέντων για την υπόθεση Βελβεντού;

Δεν θα διωχτούν οι βασανιστές των συλληφθέντων για την υπόθεση Βελβεντού;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014 | 7:08 μ.μ.

 Ένα σοβαρό προβληματισμό, μια πτυχή που προκύπτει μετά την βαριά καταδικαστική ποινή
στα παιδιά που δικάστηκαν σήμερα για την υπόθεση Βελβεντού, αναδεικνύει με ανάρτησή της η ιστοσελίδα Βαθύ Κόκκινο.

Με τίτλο:  «Δεν θα διωχτούν οι βασανιστές των συλληφθέντων;» αναρωτιέτε:

Μεταξύ άλλων κατηγοριών, σε βάρος των έξι δικαζόμενων για την υπόθεση Βελβεντού, κατέπεσε στο δικαστήριο και αυτή της αντίστασης κατά της αρχής. Επρόκειτο για την κατηγορία με την οποία αιτιολογήθηκαν από την αστυνομία οι φωτογραφίες με τα τραύματα στο πρόσωπο των συλληφθέντων. Αντιστάθηκαν και υποχρεωθήκαμε να τους χτυπήσουμε, είπε τότε η ΕΛ.ΑΣ.

Είναι προφανές ότι μετά την απόφαση του δικαστηρίου θα έπρεπε να ασκηθεί δίωξη κατά των εμπλεκόμενων αστυνομικών για βασανιστήρια και πρόκληση σωματικής βλάβης. Κάποιοι θα έπρεπε να πάρουν την πρωτοβουλία, καθώς δεν φαίνεται να ασκείται αυτεπάγγελτη δίωξη από τη δικαιοσύνη. Ποιοί, όμως;

Είναι ένα ουσιαστικό θέμα, που θα το συζητήσουμε με συντρόφους νομικούς του μπλοκ μας αν μπορούμε να κάνουμε εμείς μια παρέμβαση σ' αυτή την κατεύθυνση, με δεδομένο -υποθέτουμε- τα παιδιά που έχουν βασανιστεί σαν αναρχικοί δεν θέλουν να έχουν καμιά σχέση με θεσμούς του αστικού κράτους.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
2 Οκτωβρίου 2014 στις 12:25 π.μ.

Καταλαβατε τι παιζει τωρα; Φυσικα και καταλαβαινετε!! Αντι να εχουμε μια αντιπολιτευση,ηθικη και ετοιμη να υποστηριξει ,τις ανθρωπιστικες της,εξαγγελιες,και τελος παντων το προγραμμα για εναν κοσμο πιο δικαιο,ειμαστε μονοι μας, απροστατευτοι,και ερμεα του καθε δημητρακη-μπαλουρδου,που περνει μια διαταγη,και νιωθει και περιπου ...παπας!! Καταλαβες Αλεξη μου,γιατι οχι ενα προγραμμα,δεκαδες να δημοσιευσεις,δεν προκειται να δεις ψηφο δικο μας,γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να γινεις πιστευτος!! Και μην σου πω οτι...δεν θα παω στις εκλογες,να ψηφισω,και η αιτια εισαι εσυ,και οι πιο πολλοι σαν και εσας!! Ναι ,δεν πιστευουμε πια στην αστικη δημοκρατια σας,οπως δεν περιμενουμε,το ελαχιστο απο τους πιο πολλους απο εσας!! Δοξα τον θεο....τα καταφερατε,και μας ανοιξατε τα στραβα μας!! Σε ηθελα Αλεξη,στο υπουργειο δικαιοσυνης στο τελος του Ιουνιου,να φερεις τον κοσμο τουμπα στην αντιδραση! Τ'ακους; Σε ηθελα,απεριφραστα να μιλησεις για αποδωση ευθυνων,για αυτα τα τερατα που ονομαζονται,"σωματα καταστολης",και μην σου πω τι το εχω το αγ.ορος ολοκληρο και καμια δεκαρια χιλιομετρα υφαλοκρηπιδα,οσο για τον παπα....δεν ειδες τον Νονο Νο 3 ; Ολα τα λεει ο "σινεμας"!! Εδω σας θελω Συριζεους!! Θα εχουμε τα ιδια δραματα,οπως στις προηγουμενες εκλογες: Δεν τολμουσαμε να βαλουμε ερωτημα,και να οι υψηλες επαναστατικες υποδειξεις!! Κατα τα αλλα....τουμπεκι,και για τους αναρχικους,και για τους μπαλουρδους,και για τους βασανισμους,και για τις στημενες δικες!! Βρε αντε απο εκει!! Ντροπη και αισχος!!! Θα λογαριαστουμε συντομα! Νομιζεις ειναι ολοι προβατα; Σκασιλα μου,αν τον φονια μου τον λενε Αντωνη,Αλεξη Βαγγελη,η, παρθενοπιπιτσα!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger