Home » , » Ε παπάδες το ακούτε;

Ε παπάδες το ακούτε;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014 | 4:59 π.μ.

Γράφει ο mitsos175

Ε παπάδες το ακούτε; Η ΝΔ το δήθεν χριστιανικό κόμμα που καπηλεύεται τη θρησκεία ξέρετε τι γνώμη έχει για τους φασίστες του Ισλάμ; Την καλύτερη! Για ρωτήστε τους να δείτε. Τσιράκια των Αμερικάνων μια ζωή, εσχάτως δε των Γερμανών οι γαλάζιοι κηφήνες δεν έχουν δική τους γνώμη. Η γνώμη τους συμφωνεί πάντα με τη γνώμη του αφέντη.

Και κάνουν άθλια προπαγάνδα υπέρ του ISIS. Διαβάστε τα άθλια ψέματα τους και ξεράστε υπεύθυνα:
"...Οι ευνοημένες από τις ΗΠΑ ταξιαρχίες, όπως η κυρίως κοσμική Χρακάτ Χαζμ, η οποία έχει λάβει αντιαρματικούς πυραύλους TOW από την κυβέρνηση Ομπάμα, συμμετέχουν πλήρως στον αγώνα ενάντια του Άσαντ. Οι διοικητές των ομάδων εκφράζουν τη βαθιά τους απογοήτευση με την υπό αμερικανική ηγεσία συμμαχία που έχει επικεντρωθεί στις αεροπορικές επιδρομές στο Κομπάνι". "...Πολλοί αντάρτες της Συρίας είναι έξαλλοι με αυτό που θεωρούν ως μια κυνική απόφαση των ΗΠΑ να παρέμβει στη Συρία κατά του ISIS, αλλά όχι και του Άσαντ".

Ούτε μια καλή κουβέντα για τους ήρωες Κούρδους του Κομπάνι, τόσο λύσσαξαν τα γιουσουφάκια.

Λένε καταρχήν ένα μεγάλο ψέμα. Οι αντάρτες που μάχονται τον Άσαντ δεν είναι άλλοι από τους ισλαμιστές φανατικούς του ISIS. Κλαίνε μαζί με τους Αμερικανούς γιατί δεν βομβαρδίζουν τον Άσαντ! Γιατί δεν βοηθούν απροκάλυπτα τους εγκληματίες μισθοφόρους τους! Οι πληρωμένοι δήμιοι που κατέχουν ακόμα το Χαλέπι κι ευτυχώς μόνον αυτό, ΔΕΝ είναι καθόλου "μετριοπαθείς". Εκεί άρχισαν οι πρώτοι αποκεφαλισμοί, εκεί έριχναν μισοπεθαμένους αμάχους από τις ταράτσες των πολυκατοικιών εκεί έγιναν από δαύτους βιασμοί, βασανιστήρια ως και κανιβαλισμοί!

Με τα όπλα του Ομπάμα είναι εξοπλισμένοι οι δολοφόνοι του ISIS. Η Αμερική έκανε όλες κι όλες 22 εξόδους πολεμικών αεροσκαφών κατά του συμμάχου τους. Για να κατανοήσουμε το "μέγεθος" στη Λιβύη μόνο μια μέρα γίνονταν εκατοντάδες έξοδοι από τα δεκάδες μαχητικά. Όσο για το Ιρακ; Χιλιάδες την ημέρα. Ένα αεροσκάφος, αν ανεφοδιαστεί μπορεί να κάνει αρκετές εξόδους την ημέρα, είτε για αναχαίτιση, είτε για βομβαρδισμό.

Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει θέση στο θέμα και να μην κρύβεται πίσω από φασιστικά site που διαστρέφουν απίστευτα την πραγματικότητα. Ο Άσαντ νικά όπως είχαμε προβλέψει, διότι ο κόσμος της Συρίας και ειδικά οι μειονότητες τον προτιμούν από τους φανατικούς θρησκόληπτους. Οι Αμερικανοί έχασαν στη Συρία, ευτυχώς για όλους, ακόμα και για τους ίδιους. Αν οι ναζί του Ισλάμ έπαιρναν την εξουσία θα υπήρχε ένας διαρκής τρόμος για όλα τα κράτη, ένας παγκόσμιος εφιάλτης ανάλογος της ναζιστικής Γερμανίας. Άλλωστε και τον Χίτλερ οι Αμερικάνικες εταιρίες τον στήριξαν στην αρχή. Γιατί ήταν εναντίον των κομμουνιστών βεβαίως...

Τέλος ας το βουλώσουν και τα ακροδεξιά δεκανίκια οι χρυσές εφεδρείες των SS και του σαμαρά, που μπερδεύουν σκόπιμα τη βούρτσα με κάτι άλλο. Κανείς Αριστερός δεν θέλει το φανατισμό καμιάς θρησκείας. Άλλοι ως δούλοι υπακούουν σε τέτοιες εντολές και αδιαφορούν για τα εγκλήματα.

Οι Κούρδοι παρά τις απίστευτες δυσκολίες νικούν και γράφουν σελίδες δοξασμένης Ιστορίας. .
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger