Home » , » Ξανά δημοτικές εκλογές στην Καισαριανή μεταξύ των υποψηφίων του Σύριζα και του ΚΚΕ

Ξανά δημοτικές εκλογές στην Καισαριανή μεταξύ των υποψηφίων του Σύριζα και του ΚΚΕ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014 | 8:10 μ.μ.

Ενδιαφέρουσα η εξέλιξη που προέκυψε στον δήμο Καισαριανής μετά την απόφαση του εκλογοδικείου στην οποία είχε προσφύγει η δημοτική παράταξη που υποστηριζόταν απ’ το ΚΚΕ με επικεφαλής τον Ηλία Σταμέλο.

Συγκεκριμένα στον πρώτο γύρο είχε επικρατήσει η παράταξη του πρώην δημάρχου Αντώνη Καμπάκα με μόλις έναν ψήφο διαφορά, δίνοντας μάχη στον δεύτερο γύρο με τον υποψήφιο που υποστηριζόταν απ’ τον Σύριζα, τον Γ. Κοντόσταυλο.
 Η παράταξη του ΚΚΕ προσέφυγε στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο της Αθήνας που λειτουργεί σαν εκλογοδικείο  υποστηρίζοντας ότι κακώς  ακυρώθηκαν εννέα ψηφοδέλτια της, κάτι που έγινε δεκτό. 

Μετά απ’ αυτή την εξέλιξη σε χρόνο που δεν έχει γίνει γνωστός θα επαναληφθεί ο 2ος γύρος των εκλογών μεταξύ των υποψηφίων που υποστηρίζονται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 14 σχόλια

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2014 στις 9:24 μ.μ.

Επιτέλους η Καισιαριανή ξαναγίνεται κόκκινη!

Ανώνυμος
6 Οκτωβρίου 2014 στις 10:49 μ.μ.

Δεν είναι σίγουρο αν θα επαναληφθούν οι εκλογές.Ο Καλικράτης προβλέπει πως μπορεί η τρίτη παράταξη να περάσει δεύτερη και χωρίς εκλογές και να κερδίσει ένα επιπλέον δημοτικό σύμβουλο.
Αν υπερισχύσει ο Καλικράτης επαναληπτικές εκλογές δεν θα υπάρξουν.
Και αν ακόμα όμως επαναληφθούν,πάλι δεν είναι σίγουρο πως θα κερδίσει το δήμο το ΚΚΕ.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου η παράταξη του ΚΚΕ υπολείπεται κατά πολύ της παράταξης που κέρδισε τον Δήμο.
Γιαυτό ας μην βιάζονται να πανηγυρίσουν οι ΚΚΕδες γιατί θα ξανασπάσουν τα μούτρα τους και θα μείνουν με την χαρά στο χέρι.

7 Οκτωβρίου 2014 στις 12:16 π.μ.

@ 10.49

-πού το προβλέπει αυτό ο Καλλικράτης, βρε κατά φαντασίαν νομικέ;;;
Η απόφαση του εκλογοδικείου ακυρώνει τον β΄ γύρο, ως μη γενόμενο.

-και ασχέτως του τί θα γίνει στις επαναληπτικές, διάβασε παρακάτω τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου,
για να δείς, εάν η παράταξη του ΚΚΕ "υπολείπεται κατά πολύ της παράταξης που κέρδισε τον Δήμο",
όπως ανόητα ( μόνο; ) γράφεις :

-Κοντόσταυλος ( Συριζα ) : 26,26% 3.249 ψήφοι
-Καμπακας ( Πασοκ ) : 22,36% 2.767 ψήφοι
-Σταμέλος ( ΚΚΕ ) : 22,36% 2.766 ψήφοι

Αλλά είπαμε, το αντι-ΚΚΕ γράσσο εκτός από τα μάτια, έχει διαλύσει και τον εγκέφαλό σας...

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2014 στις 7:24 π.μ.

το 26,26% δεν είναι κοντα στο 22,36% εκτος και αν εκει στο ΚΚΕ εσεις οι kolokotronioi αποφασίσατε ότι εκτός απο τον Γάιδαρου που πετάει το 1+1=5.

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2014 στις 9:36 π.μ.

Ναι, το 22 με το 26 έχουν 4% διαφορά. Δεν ήξερα Κολοκοτρώνη ότι περίμενες από 15% και πάνω για να το θεωρήσεις επαρκές. Αλλά εγώ θέλω να ξαναγίνουν, έτσι από περιέργεια αν θα κρατήσετε το 4 ή θα το διευρύνετε.

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2014 στις 9:51 π.μ.

@6/10 10:49
Θα γίνει.....δε θα γίνει ο 2ος γύρος!!! για καλό και για κακό "ας σπάσει τα μούτρα του το ΚΚΕ". Ετσι για την ενότητα της αριστεράς ρε παιδί μου....Οπως στην Ικαρία στην Κύμη κι αλλού!!! Ισα το κορμί ρε πολιτικά ερμαφρόδυτοι, που απ' τη μιά "κόπτεστε" για την ενότητα της αριστεράς.....λέμε τώρα.... κι απ' την άλλη να σπάσει τα μούτρα του το ΚΚΕ!!!! Τόση "αριστερή" εμπάθεια;;

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2014 στις 4:23 μ.μ.

το αντι-ΚΚΕ γράσσο; ετσι θελουμε κκεδες να μην τον παρετε τον δημο. τι προβλημα εχετε; στο κατω κατω διαχειριση του καπιταλισμου δεν θελετε οπως λετε. αρα δεν σας χρειαζεται οπως δεν σας χρειαζετα και μια κυβερνηση, σιωπη λοιπον. διαχειριση πουθενα λοιπον

7 Οκτωβρίου 2014 στις 4:34 μ.μ.

Άλλο το "δεν είναι κοντά", άλλο το "είναι επαρκές" και άλλο το "υπολείπεται κατά πολύ".

Η απάντησή μου ήταν στο "υπολείπεται κατά πολύ" του 10.49

Εάν εσείς νομίζετε, πως το 22 από το 26, υπολείπεται κατά πολύ, να χαίρεστε τους δασκάλους σας.

Κι αν δεν μπορέσατε στο σχολείο να μάθετε Γλώσσα και Αριθμητική,

είναι και κάτι άλλα καλόπαιδα, εκεί στα άκρα δεξιά όπως κοιτάτε, με αυτά τα ίδια χαραχτηριστικά.


Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2014 στις 7:43 μ.μ.

Δεν ε'ιδα μέχρι τώρα κάποιον από τους δεκάδες δημάρχους του Συριζα/Πασοκ/Ανταρσυα να κάνουν όσα ένας Κομμουνιστής Πελετίδης σε 30 ημέρες. Γι αυτό στον επαναληπτικό γύρο στην κόκκινη Καισαριανή πολύς κόσμος θα το ξανασκεφτεί.
Το καλοκαίρι επισκέφτηκα την Ικαρία μετά από 10 χρόνια και είδα την ηθική της δια-κυβέρνησης του Αριστερο-δημάρχου των ΣυριζοΠασοκοΑνταρσυών!!!!! Παραλίες γεμάτες beach-bar και ξαπλώστρες επί πληρωμή......αριστερή επιχειρηματικότητα.
Jim

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2014 στις 8:41 μ.μ.

@ 07/10 4:24
"Ετσι θέλουμε ΚΚΕδες να μην τον πάρετε το δήμο".
Τι να πρωτοθαυμάσει κανείς σ' αυτόν ογκόλιθο της πολιτικής σκέψης!! "Ετσι θέλουμε".....Πολιτική βλακεία, αμετροέπεια, σοσιαλδημοκρατική λογική; Γιατί ενότητα της αριστεράς κατα την προσφιλή σας ορολογία δεν το λές. Ολα αυτά μαζί και ταυτοχρόνως απλά επιβεβαιώνουν ότι το ποσοστό του Σύριζα δεν προήλθε απο λοβοτομή αλλά από μεταλλαγμένους Πασόκους. Κι όποιος το αμφισβητεί ας ξαναδιαβάσει τη θεωρία της χαμένης ψήφου, ας ξεφυλλίσει την ιστορία για τη δημοκρατία της Βαιμάρης και το ρόλο της σοσιαλδημοκρατίας στην άνοδο του Χίτλερ και άλλα τινά σοσιαλδημοκρατιλίκια. "Ετσι θέλουμε"....

Ανώνυμος
7 Οκτωβρίου 2014 στις 11:01 μ.μ.

Κατ αρχάς ανώνυμε 4.23,ποιός σε ρώτησε για το τί θέλετε και ποιός υπολογίζει τί θέλετε? Μήπως νομίζεις ότι είσαστε κάτι περισσότερο από ένα πελώριο τίποτα? Πρασινοφρουροί είστε, που πάτε να βρείτε στέγη στην "αριστερά" και μετά στην άκρα δεξιά. Ομως δυστυχώς για εσάς και θα το διαπιστώσετε στην πορεία, υπάρχει το ΚΚΕ, υπάρχουν οι ΚΚΕδες, που θέλετε δεν θέλετε (χέ......... η φοράδα μας στ αλώνι για το αν θέλετε ή δεν θέλετε), θα είναι πάντα εκεί που πρέπει να είναι για να σας χαλάει στην "αριστερή" σούπα και το "αριστερό" δούλεμα που ρίχνετε στον κόσμο. Μανώλης

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2014 στις 7:43 μ.μ.

Μανωλακη τι να τον κανετε το δημο στον καπιταλισμο; διαχειρισουλα θελετε να κανετε με το κκε ενω ειμαστε εντος ΕΕ και Νατο; ετσι δε λετε;εκτος και αν ειστε πολιτικα αγραμματοι στο τι λετε. ειναι διαχειριση ή οχι; αν οχι να μου του εξηγησεις. αλλιως τα παραμυθακια τελος. στους κνιτες πεστα

Ανώνυμος
8 Οκτωβρίου 2014 στις 11:41 μ.μ.

10.02
αυτα τα ωραια που λες γιατι δεν μπορει σε ανωτερο επιπεδο να τα πρωωθησει μια κυβερνηση της αριστερας; μην προσπαθησεις να απαντησεις με υπερφυσικο τροπο κκεδακι

Ανώνυμος
9 Οκτωβρίου 2014 στις 2:41 π.μ.

"...αυτα τα ωραια που λες γιατι δεν μπορει σε ανωτερο επιπεδο να τα πρωωθησει μια κυβερνηση της αριστερας; μην προσπαθησεις να απαντησεις με υπερφυσικο τροπο κκεδακι..."

Γιατι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορει να τα πρωωθησει σε κατωτερο επιπεδο ??? (oπου υπαρχει ΣΥΡΙΖΑιος Δημαρχος).....μην προσπαθησεις να απαντησεις με υπερφυσικο τροπο συριζακι....

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger