Home » , » Εσκασε ράσο και ο "πνευματικός πατέρας" του Ρουσόπουλου

Εσκασε ράσο και ο "πνευματικός πατέρας" του Ρουσόπουλου

Από giorgis , Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 | 10:26 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Το είδαμε κι αυτό. Μετά τον εξαφανισμένο Ρουσόπουλο
να σκάει ράσο και ο «πνευματικός πατέρας» του. Ο «άγιος» Εφραίμ. Αυτός ο καλόγερος που αφού σκαπούλαρε με ψιλοταλαιπωρία μια δικαστική περιπέτεια που είχε με τις «άγιες κομπίνες» του τώρα μας βομβαρδίζει με τα «θεόπνευστα» κηρύγματα του.
Αλλωστε αυτός ο ρασοφόρος δεν είναι τυχαίο άτομο. Τόσα θαύματα έχουν γίνει με την μεσολάβηση του που χρειάστηκε να εκδώσει ένα ολόκληρο βιβλίο για να τα περιγράψει. Όπως αναφέρει στο σύγγραμμά του ο Εφραίμ καρκινοπαθείς γιατρευόταν οριστικά, στείρες γυναίκες έμειναν έγκυες αρκεί ο «άγιος» ηγούμενος να τους έδινε την ευχή του και να φορούσαν το πιο πολύτιμο εμπόρευμα που έχει το μοναστήρι του. Την «Αγία Ζώνη».

Από την ιστοσελίδα, λοιπόν «Αγειρήτικο Βήμα» (Παρένθεση: Ποτέ δεν κατάλαβα πώς βρέθηκε να αρθρογραφεί εκεί ο δημοσιογράφος Γιάννης Κανελλάκης) μαθαίνουμε ότι «Στον Ι.Ν. Αγίας Σκέπης Πτολεμαϊδας βρέθηκε και ομίλησε στο πολυπληθές εκκλησίασμα ο ηγούμενος της Μονής Βατοπαιδίου Αγίου Όρους Αρχιμανδρίτης Εφραίμ. Μίλησε αναλυτικά για την παρουσία των δαιμόνων στη ζωή μας. 
Επίσης μιλώντας στην τοπική Σύναξη των Νέων μίλησε για τα διαζύγια και άλλα κοινωνικά ζητήματα που αποδεικνύουν πόσο απομακρυσμένος από το Θεό είναι ο άνθρωπος».

Μάστα. Μήπως γίνεται να μου πει ο «άγιος» Εφραίμ πώς εγώ ο «απομακρυσμένος» θα «πλησιάσω» τον ύψιστο για να μπορώ να κάνω τόσο επιτυχημένες μπίζνες όπως αυτός, ή έστω πώς θα αποκτήσω τόση περιουσία όπως το "πνευματικό παιδί" του;


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger