Home » , » Κάτι δεν πάει καλά με το καινούριο τρομοσίριαλ

Κάτι δεν πάει καλά με το καινούριο τρομοσίριαλ

Από giorgis , Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014 | 9:54 μ.μ.

Του Γ. Γ.

Κάτι δεν πάει καλά με το καινούριο τρομοσίριαλ που ήταν πρώτο θέμα στα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων. Πρώτη φορά στα χρονικά δίνεται στην δημοσιότητα  φωτογραφία από το Δελτίο της Αστυνομικής του Ταυτότητας φερόμενου απ’ την ασφάλεια «τρομοκράτη». Καθόλου πειστική η αναφορά δημοσιογράφου του Σκάι ότι το άτομο που έχει συλληφθεί δεν αφήνει τους μπάτσους να τον φωτογραφήσουν, αφού  «γελάει, φτύνει και βρίζει τους αστυνομικούς στα Ιταλικά ενώ βγάζει έξω την γλώσσα του ή κλείνει τα μάτια».
Σιγά μην δεν είχαν τον τρόπο οι μπάτσοι να φωτογραφήσουν κάποιον που έπεσε στα χέρια τους. (Υπάρχει και το ενδεχόμενο οι μπάτσοι να έχουν κάνει "μαύρο" στο ξύλο και γ' αυτό να μην δίνουν στην δημοσιότητα φώτο του)

Οσο γ’ αυτό που διοχετεύει η «αντιτρομοκρατική» στα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της, δηλαδή ότι «Φαίνεται να ήταν προετοιμασμένος για το ενδεχόμενο σύλληψής του. Εφαρμόζει πιστά το εγχειρίδιο του Αντάρτικου Πόλεων του Κάρλος Μαριγκέλα και τις αναφορές του για τη στάση του αντάρτη πόλης όταν πέσει στα χέρια των αρχών», αναιρείται από το γεγονός ότι κατά την σύλληψη του είχε μαζί του αυτά που παρουσιάζει η αστυνομία σαν σχεδιαγράμματα και σημειώσεις για σχεδιαζόμενες τρομοκρατικές ενέργειες.

Δεν θέλουμε να κάνουμε καμιά εκτίμηση γ’ αυτές τις εξελίξεις αλλά βλέπουν το φως της δημοσιότητας πράγματα που δημιουργούν προβληματισμούς.
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger