Home » , » Oταν όλοι γνωρίζουν.....

Oταν όλοι γνωρίζουν.....

Από κοινωνικα απροσαρμοστος , Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014 | 3:23 π.μ.

Η περίοδος χάριτος και ανοχής προς το ΣΥΡΙΖΑ σαν κυβερνητική διαχειριστική επιλογή τέλειωσε ή πρέπει να τελειώσει όσον το δυνατό γρηγορότερα και από την μεριά του κόσμου αλλά και από την μεριά μιας μερίδας της Αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

Υπάρχουν χιλιάδες  επιχειρήματα σε μακροπολιτικό (ΕΕ,ΔΝΤ κα) αλλά και σε μικροπολιτικό επίπεδο (εργασιακά, παραγωγικά, οικονομικά, διοικητικά κτλ) που δείχνουν προς τα που πηγαίνει το καράβι. Αοκνα, σταθερά και γειωμένα όπως έχει ήδη γίνει θα συνεχιστεί σε θεωρητικό αλλά και σε αγωνιστικό επίπεδο η αντιπαράθεση με τη λογική της διαχείρισης.

Ναι όπως όλα δείχνουν από δω και πέρα θα έχουμε να αντιπαραχθούμε με μια διαχειριστική "αριστερή" κυβέρνηση που δεν θα κάνει μόνο όσα έγιναν στην Βραζιλία (καταστολή απεργιών, ξεσπίτωμα φτωχών οικογενειών, παρεμβάσεις στην δικαιοσύνη κτλ.), που με θέρμη χαιρετίζει έμμεσα ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Οι υποχρεώσεις της πιθανής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ είναι μεγαλύτερες και δυστυχώς προδιαγεγραμμένες έως ένα βαθμό. Αναδείξαμε τις προθέσεις τους (πληρωμή χρέους, μη κατάργηση ΤΑΙΠΕΔ κτλ), πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αντισταθούμε και στις πράξεις τους. Μεθοδικά, σταθερά και αγωνιστικά όπως αναλογεί σε μια Αντικαπιταλιστική Αριστερά της εποχής.

Αν η αριστερά πρέπει να απογαλακτιστεί από τον ακαδημαϊκό αυτοματισμό της προσομοίωσης με τον διωκόμενο όπως πολύ σωστά αναφέρει ο σ. Κ. Παπαδάκης στο τελευταίο άρθρο του, πρέπει να απογαλακτιστεί και από τον συμπλεγματικό αυτοματισμό της προσομοίωσης με την αριστερά της διαχειριστικής αντίληψης.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 4 σχόλια

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2014 στις 4:47 μ.μ.

Συμφωνώντας,προτείνω από την προσεχή Δευτέρα να προκηρύξουμε απεργία(ει δυνατόν διαρκείας),απέναντι στην επερχόμενη καταστολή των απεργιών που θα κάνει ο Σύριζα(και τα άλλα που περιγράφει με σιγουριά ο κοινωνικά απροσάρμοστος σύντροφος).
ΚΚΕδες αγκαλιά με αναρχικούς να ξηλώνουν τα πεζοδρόμια της πλατείας Κουμουνδούρου,την ώρα που Αντάρσυοι αγκαλιά με Σχέδιο Β,θα οργώνουν όλη τη χώρα για την προετοιμασία της εξέγερσης.
Καμία ανοχή στη μελλοντική κυβέρνηση του Σύριζα!Ως εδώ!!

Ανώνυμος
28 Οκτωβρίου 2014 στις 9:40 μ.μ.

"...στον καναπέ βαθιά βυθίζομαι από πορεία μόλις γύρισα, κάνε θεέ μου να κάνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ στους δρόμους να μην γύριζα."

Ανώνυμος
30 Οκτωβρίου 2014 στις 11:32 π.μ.

Ο χρόνος της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ έληξε. Αν ήθελε, θα μπορούσε να έχει κάνει πολλά κατά το διάστημα που κυβερνά τη χώρα. Δεν ήθελε όμως και η ανοχή μας εξαντλήθηκε. Από αύριο όλοι στους δρόμους ενάντια στην ξεπουλημένη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ μαζί με κατσαρόλες. Τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ δε θα μας πτοήσουν. Οι φυλακές του ΣΥΡΙΖΑ δε θα μας γονατίσουν. Να πέσει τώρα η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ο λαός πιο ώριμος από ποτέ να πάρει τώρα τα μέσα παραγωγής στα χέρια του μακριά από ΦΟΥΜΑΡΑ και ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ. Η χώρα μας μπορεί να ζήσει μόνη της και δεν έχει ανάγκη κανέναν. Δε συνομιλούμε με ΚΑΝΕΝΑ. Το διεθνές περιβάλλον είναι ευνοϊκό για το σκοπό αυτό. Η Βόρεια Κορέα και η Αλβανία του Χότζα, ας είναι ο οδηγός μας

οπορτουνιστικό απόβρασμα
31 Οκτωβρίου 2014 στις 1:48 π.μ.

Το άρθρο αυτό κατατάσσεται αυτοδίκαια στη νέα στήλη "σουρεαλιστικά". Και πώς να μην καταταχτεί εκεί όταν δηλώνει ότι έληξε η περίοδος χάριτος και ανοχής απέναντι σε μια μελλοντική κυβέρνηση; Ούτε ο ΠΑΝ δεν το έχει σκεφτεί αυτό

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger