Home » , » Εξέγερση στο Μιζούρι - Οργή για δικαστική απόφαση (Βίντεο)

Εξέγερση στο Μιζούρι - Οργή για δικαστική απόφαση (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 | 6:54 μ.μ.

Είναι πρωτοφανείς για τα αμερικανικά δεδομένα οι εικόνες που μέσω τηλεοπτικών συνεργείων κάνουν τον γύρο του κόσμου, με αφορμή την δικαστική απόφαση να μην παραπεμφθεί σε δίκη ο μπάτσος που δολοφόνησε τον 18χρονο Αφροαμερικάνο Μάικλ Μπράουν.

Για «Εξέγερση στο Μιζούρι», μιας πόλης που έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κάνει λόγο το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

Δεκάδες αστυνομικά κτήρια και 12 κτίρια καίγονται ολοσχερώς, ενώ υπήρξε μπαράζ λεηλασιών σε σούπερ μάρκετ. Οι οργισμένοι διαδηλωτές με κεντρικό σύνθημα ¨Σταματήστε να δολοφονείτε μαύρους. Σταματήστε τις διακρίσεις» και «Χωρίς δικαιοσύνη δεν υπάρχει ειρήνη κατηγορούν τις κυβερνητικές αρχές για ρατσισμό καθώς και την βαρβαρότητα των μπάτσων που «μπορούν να σκοτώνουν τους μαύρους σαν τα σκυλιά», όπως ακούμε να λέει ένας διαδηλωτής.

Η κυβέρνηση επιστρατεύει την εθνοφρουρά γιατί φοβάται νέα επεισόδια σήμερα την νύχτα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

25 Νοεμβρίου 2014 στις 8:55 μ.μ.

Να πάει ο Τσίπρας στο Μιζουρι....

Και για να μην ξεχνιόμαστε… Κάποιοι εδώ στην Ελλάδα παρουσίαζαν τον Ομπάμα σαν αγγελούδι και τις ΗΠΑ σαν χώρα πρότυπο για την αντιμετώπιση της κρίσης. Θυμίζουμε ότι το Γενάρη του 2013, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στις ΗΠΑ, ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στο Ινστιτούτο Brookings είχε πει τα εξής:

«Ένα πράγμα που ως Έλληνας παρατηρώ περπατώντας στους δρόμους σας είναι ότι η Αμερική δεν βρίσκεται στην κατάσταση κατάθλιψης την οποία δυστυχώς η χώρα μου βιώνει σήμερα. Δεν είδα κλειστά καταστήματα, βλοσυρά πρόσωπα, σημάδια απελπισίας...».

Πάλι διάνα έπεσε… Θα του συστήναμε να πάει μία βόλτα και από το Φέργκιουσον να τα πει αυτά…

http://www.902.gr/eidisi/apopseis-sholia/56003/na-paei-o-tsipras-sto-mizoyri

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger