Home » , » ΒΙΝΤΕΟ - ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ: Τα αισχρά υπονοούμενα του ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ σε ζωντανή εκπομπή

ΒΙΝΤΕΟ - ΠΙΟ ΧΥΔΑΙΟΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ: Τα αισχρά υπονοούμενα του ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΥ σε ζωντανή εκπομπή

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 | 5:46 μ.μ.

Πηγή: "Το χωνί"

Πιστεύαμε ότι είχαμε μάθει μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κατήφορος του Γιακουμάτου, του απίστευτου αυτού τύπου που έβαλε ο Σαμαράς υφυπουργό στην ανάπτυξη που... έρχεται. Κάναμε λάθος.
Έχει και πιο κάτω τελικά. Ο κύριος... υφυπουργός ξεπέρασε τον πιο αισχρό εαυτό του σήμερα το πρωί στο Mega όταν άφησε ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ βρώμικα υπονοούμενα για τον παρουσιαστή της εκπομπής, Γιώργο Οικονομέα!

Ο δημοσιογράφος του Mega ρώτησε τον υφυπουργό Ανάπτυξης αν παίρνει πίσω (αν ανασκευάζει δηλαδή) τη χθεσινή του δήλωση.

Τι απάντησε η... Γερασιμάρα: «Ό,τι είπα, είπα. Ούτε το μαζεύω, ούτε το παίρνω πίσω. Εσύ, άμα ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΙΣΩ είναι άλλο θέμα!»

«Δεν το πήγα σεξουαλικά, το πήγα πολιτικά» είπε λίγα μετά ο χοντράνθρωπος Γιακουμάτος.

«Δεν μου το έχουν ξαναπεί άλλη φορά, είσαστε χυδαίος», παρατήρησε ο Γιώργος Οικονομέας και μια ακόμη ΑΘΛΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΟΘΡΟΥ του εκλεκτού του Σαμαρά είχε ολοκληρωθεί. Μέχρι την επόμενη...

Λίγο μετά μίλησε και για πισινούς ο κύριος Γιακουμάτος. Πρωί. Σε ζωντανή μετάδοση. Δίδαξε πάλι ήθος η συγκυβέρνηση. ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΕΡΧΟΝΤΑΙ να ξεβρωμίσει ο τόπος...

Δείτε το βίντεο:
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
25 Νοεμβρίου 2014 στις 6:54 μ.μ.

"ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΕΡΧΟΝΤΑΙ να ξεβρωμίσει ο τόπος..." Λέει το κείμενο. Πως είστε τόσο σίγουροι ρε παιδιά? Νομίζετε ότι ΑΥΤΗ η συγκυβέρνηση θα φύγει έτσι εύκολα? Μακάρι να έχω άδικο αλλά νομίζω πως η δημοκρατία τους, ετοιμάζεται να μας εγκαταλείψει οριστικά και να ξαναέρθει Ο ΓΥΨΟΣ.

Ξέρετε, η Ουκρανία δεν είναι και τόσο μακριά...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger