Home » » Η Λιάνα Κανέλλη για την αντιμετώπιση που είχε απ' τον πρώην υφυπουργό Γ. Στύλιο (Ηχητικό)

Η Λιάνα Κανέλλη για την αντιμετώπιση που είχε απ' τον πρώην υφυπουργό Γ. Στύλιο (Ηχητικό)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 | 5:46 μ.μ.

Παρουσιάζοντας την εκπομπή ρης σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό Real fm η Λιάνα Κανέλλη ανταποκρίθηκε στο αίτημα ακροατών της να σχολιάσει την αντίδραση του πρώην  υφυπουργού Παιδείας Γεωργίου Στύλιου, που είχε αποδέκτη την ίδια.

Η συνεργαζόμενη με το ΚΚΕ βουλευτής έκανε μια γενικότερη τοποθέτηση διαβάζοντας το κείμενο της που θα δημοσιευτεί στον Κυριακάτικο Ριζοσπάστη.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 7 σχόλια

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2014 στις 7:27 μ.μ.

Οι ''οπορτουνιστές''έβγαλαν αμέσως σκληρές ανακοινώσεις καταδίκης του Στύλιου και της Ν.Δ. για την φασιστική επίθεση στην Κανέλλη.
Μήπως θυμάται ρε παιδιά κανένας αν έχει κάνει το ίδιο και το ΚΚΕ στις δεκάδες φασιστικές και σεξιστικές επιθέσεις που δέχτηκε η Κωνσταντοπούλου απο τα πρωτοπαλλήκαρα Νεράτζη Μαρκογιαννάκη και ΣΙΑ;
Αν έχει ψελλίσει κάποιος απο το ΚΚΕ έστω και διαμαρτυρία για ότι έχουν σούρει τα φασισταριά σε αυτήν την γυναίκα;

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2014 στις 9:58 μ.μ.

Και ουτε προκειται να βγαλουμε ποτε τετοια ανακοινωση που θα χρησιμοποιηθει στην θεατρικη παρασταση για εναλλαγη αστικων κυβερνησεων ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ. Οσο για τον φασισμο με αυτον τελειωνεις μονο με ανατροπη του καπιταλισμου ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ

Ανώνυμος
7 Νοεμβρίου 2014 στις 11:00 μ.μ.

- Οι οπορτουνιστές έλεγαν τα ίδια με το Στύλιο πριν ελάχιστες μέρες με αφορμή τη συνέντευξη της Κανέλλη σε εφημερίδα. Επειδή όμως τυχαίνει ο Στύλιος να είναι μέσο για επίθεση στον έτερο "διεκδικητή του θρόνου", έβγαλαν ανακοίνωση.

Ο Τσίπρας μάλιστα -για όποιον θυμάται- το μειδίαμά του για τη φασιστική επίθεση και το αισχρό σχόλιο περί αυτής το έκανε ντοκυμανταίρ αυτοπροβολής... Και τότε η Δούρου (για την οποία δέχτηκε την επίθεση η Κανέλλη) δε βγήκε να αδειάσει τη συμπεριφορά του προέδρου της. Άλλωστε "δεν ήθελε να θυμάται το περιστατικό"...

- Όταν η Κωνσταντοπούλου στην προεκλογική περίοδο του 2012 έδινε μόνη της 10λεπτη αβανταδόρικη συνέντευξη στο ΣΤΑΡ (επειδή ήταν η κόρη του φίλου της δυναστείας Βαρδινογιάννη) δεν τη θυμάμαι να χρειαζόταν υπεράσπιση...
Παρόλ'αυτά, τη σεξιστική στοχοποίησή της πάμπολοι υποστηρικτές του ΚΚΕ την καταδικάσαμε και την καταδικάζουμε..

ΥΓ: Γιατί άραγε το ΒΚ δεν ανέβασε αυτό το ποστ με τη γνωστή φωτό με το Μπαλτάκο; Προς τι η υποκρισία;

ΥΓ2; Επειδή το ξεβράκωμα των υπουργών του Σαμαρά είναι δευτερεύον, καλό θα ήταν να ποσταριστεί η ερώτηση της Κανέλλη για τον υποσιτισμό των παιδιών και η απάντηση που έλαβε (για να πάει η μπάλα στην εξέδρα...). Αυτό είναι το κύριο θέμα και αυτό θα έπρεπε να μας απασχολεί.

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2014 στις 8:43 π.μ.

Πάτρα: Δήλωση του Κώστα Πελετίδη για τα Νατοϊκά πλοία στο λιμάνι

Κοινή άσκηση του Πολεμικού Ναυτικού με μονάδες του ΝΑΤΟ διεξάγεται από τις 6 έως τις 17 Νοέμβρη στην ευρύτερη περιοχή Ιονίου και Πατραϊκού.

Ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης σε δήλωση που έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο, την Παρασκευή 7 Νοέμβρη για τα Νατοϊκά πλοία στο Λιμάνι της Πάτρας ανέφερε:

«Έκανα τηλεφωνική παρέμβαση στη Ναυτική Διοίκηση Ιονίου, ζητώντας να απομακρυνθούν τώρα τα Νατοϊκά πολεμικά σκάφη που ελλιμενίζονται στη Πάτρα. Αυτός ο στόλος βρίσκεται εδώ στα πλαίσια κοινής άσκησης που διοργανώνεται από το Πολεμικό Ναυτικό με μονάδες του ΝΑΤΟ, από τις 6 έως τις 17 Νοέμβρη και διεξάγεται στην ευρύτερη περιοχή Ιονίου και Πατραϊκού.


Ενώνουμε τη φωνή μας με το αντιιμπεριαλιστικό - φιλειρηνικό Κίνημα και απαιτούμε την αποδέσμευση της χώρα μας από το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Οι νέες προκλητικές παραβιάσεις της Τουρκίας των ελληνικών χωρικών υδάτων, αλλά και η ωμή παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κύπρου και οι εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, με φόντο τους ανταγωνισμούς για τους υδρογονάνθρακες, επιβεβαιώνουν ότι οι λεγόμενες ισχυρές συμμαχίες της χώρας με το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, δεν αποτελούν εγγύηση για τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας μας».

902.gr

I praxi epiveveoni ta logia kai tiw prothesis - kai tou kke, kai tis antarCIA, kai toy siPIZZA. Xoris thn praxi ta logia ine ftero ston anemo.
Me sygxorite gia tin latiniki grafi, edo pou ime den exo elliniko pliktrologio.
Pros blog: dimosievste tin idisi gia ton Peletidi, giati gia mas edo ine poly simantiki kai mas voithai.

Anonymos Eponymos

8 Νοεμβρίου 2014 στις 10:33 π.μ.

Ένα πιάτο φαί για καθε παιδί, ηταν η ταμπακέρα και το εξαφανισατε ΑνταρσυοΣυριζοπουλα
Γιατι ούτε η βρωμερη σοσιαλδημοκρατια θα το δώσει.

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2014 στις 4:25 μ.μ.

9.58
πολιτικα ηλιθιε επιλεκτικα βγαζετε ανακοινωσεις για δημοκρατικα δικαιωματα; μονο στα μελη σας; ου να χαθεις

Ανώνυμος
8 Νοεμβρίου 2014 στις 6:41 μ.μ.

Προς: 8 Νοεμβρίου 2014 - 4:25 μ.μ.

Όπως βλέπεις αγαπητέ μου συμπαραστεκόμαστε σε κάθε εργαζόμενο, που δέχεται την επίθεση εργοδοσίας, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Όπως επίσης συμπαραστεκόμαστε και στις καθαρίστριες, που τις πούλησε η γαϊΔΟΥΡΟΥ παρέα και πάλη με ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.
Τέλος όταν ούρλιαζε η εν λόγο γαϊΔΟΥΡΟΥ και πάλη, ότι θα μας ταράξει στη νομιμότητα, εννοούσε μήπως τη νομιμότητα που αναφέρεται παρακάτω στο άρθρο του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ;

Ευτυχώς και σας δόθηκε η ευκαιρία να μας δείξετε τι σημαίνει "αριστερή διακυβέρνηση", για να ξέρει ο κόσμος τι θα ψηφίσει την επόμενη φορά, αγαπητά μου συριζόπουλα.

ΛΑΡΙΣΑ - Αγωγή κατά των σχολικών φυλάκων από τη δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ

Αγωγή κατά της δικαστικής απόφασης, με την οποία οι 41 σχολικοί φύλακες πέτυχαν να παραμείνουν στη δουλειά τους και να αμείβονται, θα ασκήσει η νέα δημοτική αρχή της Λάρισας που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ, (εξελέγη με τη συνεργασία των παρατάξεων του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ). Κατά τη χτεσινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Λαρισαίων, όπου συζητήθηκε, εκτός ημερήσιας διάταξης, το θέμα, σύσσωμη η δημοτική πλειοψηφία, αλλά και οι εκπρόσωποι όλων των άλλων παρατάξεων που εκπροσωπούνται στην αρμόδια επιτροπή -Καραλαριώτου (ΝΔ), Τζανακούλη (ΝΔ), Νασιώκα (Ανεξ. ΠΑΣΟΚ)- ψήφισαν υπέρ της άσκησης αγωγής εναντίον της πρωτόδικης θετικής απόφασης του δικαστηρίου για τους εργαζόμενους. Για να δικαιολογήσει τη στάση της, η δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε τη «νομιμότητα» και το «γράμμα του νόμου»! Και να σημειωθεί ότι μόλις πριν μερικές εβδομάδες, διοργάνωνε «φιέστες» συμπαράστασης στους σχολικούς φύλακες που τελείωνε η διαθεσιμότητά τους!!
Ο εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» καταψήφισε την απόφαση για την αγωγή, σημειώνοντας ότι «η νομοθεσία είναι σε αντιλαϊκή κατεύθυνση και υπηρετεί την κυρίαρχη πολιτική. Η στάση κάθε πολιτικής δύναμης κρίνεται από την αντιστοιχία λόγων και έργων. Η πραγματικότητα επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά την αναντιστοιχία λόγων και έργων της νέας δημοτικής αρχής, η οποία δεν είναι διατεθειμένη να συγκρουστεί μ' αυτή την αντεργατική πολιτική και στην πράξη αποδεικνύεται ο πιο πιστός εφαρμοστής της».
Σε ανακοίνωσή της, η «Λαϊκή Συσπείρωση» υπογραμμίζει: «Συνεχίζουμε έμπρακτα και όχι στα λόγια στο πλευρό των σχολικών φυλάκων, αλλά και όλων των εργαζόμενων που παλεύουν για το δικαίωμά τους στη μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα. Οι εργαζόμενοι, αναλογιζόμενοι τη στάση όλων των δυνάμεων, ας βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
7 Νοέμβρη 2014, σελ.: 20

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger