Home » , » Α. Τσίπρας: «Δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε ένα κράτος που κάνει το λιοντάρι στον 20χρονο απεργό πείνας που κινδυνεύει η ζωή του αλλά σκύβει το κεφάλι του στην τρόικα και στους δανειστές», (Βίντεο)

Α. Τσίπρας: «Δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε ένα κράτος που κάνει το λιοντάρι στον 20χρονο απεργό πείνας που κινδυνεύει η ζωή του αλλά σκύβει το κεφάλι του στην τρόικα και στους δανειστές», (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 | 12:14 π.μ.

Εντονη κριτική στην κυβέρνηση άσκησε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά την συζήτηση στην βουλή του προϋπολογισμού. Ο Α. Τσίπρας κατέληξε την ομιλία του καλώντας την κυβέρνηση να παραιτηθεί και να προκηρύξει άμεσα εκλογές αν κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού δεν συγκεντρώσει 180 ψήφους όσους απαιτούνται για την εκλογή του νέου προέδρου της Δημοκρατίας.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον αγώνα του αναρχικού Νίκου Ρωμανού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πρωθυπουργού. «Δεν πρόκειται να συναινέσουμε σε  ένα κράτος που κάνει το λιοντάρι στον 20χρονο απεργό πείνας  που κινδυνεύει η ζωή του αλλά σκύβει το κεφάλι του στην τρόικα και στους  δανειστές», είπε π αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης  για να συγκεντρώσει τα πυρά του Σαμαρά ότι »ύμνησε έναν απεργό πείνας» καταδικασμένο σε ληστεία,

Κατά τ’  άλλα ο Α, Τσίπρας έκανε λόγο ότι  ο προϋπολογισμός του 2015 αποτελεί φωτογραφία του Μνημονίο  τονίζοντας ότι στην Ελλάδα παίχτηκε το μεγαλύτερο κόλπο αναδιανομής του πλούτου προς όφελος των ισχυρών.

«Όποιος ψηφίσει πρόεδρο, υπερψηφίζει συνειδητά την κυβέρνηση Σαμαρά και τα σκληρά προαπαιτούμενα. Κανείς δεν δικαιούται να κάνει ιστορικές επιλογές ερήμην του ελληνικού λαού. Δεν θα δεσμεύσετε την επόμενη κυβέρνηση με τετελεσμένα και αποφάσεις που θα μας δένουν τα χέρια», τόνισε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης..

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 5 σχόλια

8 Δεκεμβρίου 2014 στις 3:55 π.μ.

Ο μέγας υπνοτιστης.
Ο άνθρωπος που με την σοσιαλδημοκρατια του, αφόπλισε ενα 27% του Λαου και το οδηγεί άβουλο στη σφαγή.

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2014 στις 11:59 π.μ.

Αλεξη,κρυβε λογια ,και μην λες πολλα!! Εμεις,κραταμε αυτα που λες!! Ετσι,για να μην πεσουμε απο τα συννεφα!!Σκεψου,μην και χρειαστει να την πεσεις απο ταρατσες,που λεει και ο Καραιβαζ!! Και αυτα ειναι ,απο τα δυσκολα κολπα!! Ασε , και...βλεπουμε!!!

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:53 μ.μ.

Το μέγας υπνωτιστής είναι μια χαρά...το μέγας βλάκας να φοβόμαστε.

Ανώνυμος
8 Δεκεμβρίου 2014 στις 4:16 μ.μ.

Και το ΚΚΕ πού είναι για να οπλίσει το Λαό που τον αφοπλίζει ο Τσίπρας, Αντωνάκη;

Ανώνυμος
9 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:58 π.μ.

3.55
Το ΚΚΕ οπλίζει τον Σαμαρά και η Κανέλλη εξοπλίζει τον Μπαλτάκο.
Εχεις χάσει όμως επισόδεια με τους υπνωτιστές που έμπλεξες.Δεν μιλάμε πιά για 27%.Τώρα μιλάμε για 35% και αυτοδυναμία.
Και για να έχουμε καλό ρώτημα ρε λέβέντη.Οταν ο Τσίπρας είχε 4%,πάλι αυτός υπνώτιζε τον λαό?
Τότε που το κώμα είχε 10%,γιατί δεν φρόντιζε να ξευπνωτίσει τον λαό;
το γάρ πολύ της θλίψεως Αντωνιαχχχχ

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger