Home » , » Η εξαχρείωση της αστικής πολιτικής ζωής δια στόματος Βούλτεψη (2 Βίντεο)

Η εξαχρείωση της αστικής πολιτικής ζωής δια στόματος Βούλτεψη (2 Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014 | 9:57 π.μ.

Η εξαχρείωση της αστικής πολιτικής ζωής θα έλεγε κανείς ότι έπιασε πάτο.
Γιατί αν μπορούσε να αποδώσει κανείς ότι χτες ο Σαμαράς με την συνέντευξη του στην εφημερίδα Realnews προσπαθούσε να βάλει κάποια προσχηματικά ηθικά διλλήματα, πασπαλισμένα με πολιτική αντίληψη στους βουλευτές της ΔΗΜΑΡ και των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν πρόεδρο της βουλής, σήμερα η κυβερνητική εκπρόσωπος προπαγάνδας προπαγάνδας, έθεσε το θέμα εντελώς χυδαία. (Οχι ότι δεν έχει βάση το σκεπτικό της, αλλά με τόσο πρόστυχη πολιτική γλώσσα δεν το είχαμε ξανακούσει δημόσια).

Να δούμε λοιπόν τι μας είπε λοιπόν η Σοφία Βούλτεψη (κάτι που δεν απέχει απ’ την πραγματικότητα, αλλά κανένας αστός πολιτικός που "σέβεται" ή τέλος πάντων κρατάει τα προσχήματα για την λειτουργία της "κοινοβουλευτικής δημοκρατίας" δεν θα έλεγε). Αν δεν ψηφίσουν πρόεδρο δημοκρατίας οι βουλευτές ΔΗΜΑΡ και ΑΝΕΛ που συμμετέχουν σ’ αυτή την βουλή και εξ αυτού προκηρυχθούν πρόωρες εκλογές, οι ίδιοι δεν θα ξαναδούν βουλευτικό αξίωμα και θα χάσουν τους παχυλούς μισθούς και τα προνόμια που απολαμβάνουν ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα εξακολουθούν να τα απολαμβάνουν για ενάμιση χρόνο ακόμα. Μιλάμε για ξευτίλα μεγατόνων.  

Αλλά η Σοφία έχει το ακαταλόγιστο. (Αρκεί να σκεφτεί κανένας ότι η ίδια είπε ότι αν πάμε σε εκλογές θα θεωρηθεί «πιστωτικό γεγονός» θα ακολουθήσουν καταστροφές κα συμφορές..)

Το να συγκεντρώσει η συγκυβέρνηση 180 βουλευτές και να αποφύγει τις πρόωρες εκλογές, προς το παρών, φαίνεται πολύ δύσκολο μέχρι αδύνατο. Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής και στέλεχος του κόμματος Μπαλτάκου, Βασίλης Καρπερνάρος τον οποίο Κυριακάτικες εφημερίδες τον παρουσίαζαν ότι θα συνταχτεί με τις κυβερνητικές επιλογές σήμερα δηλώνει σχεδόν ξεκάθαρα ότι δεν ψηφίζει για πρόεδρο δημοκρατίας τον Σ. Δήμα.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

15 Δεκεμβρίου 2014 στις 8:35 μ.μ.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ «ΑΤΥΧΗΜΑ» ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ
Ο εναγκαλισμός του ΣΥΡΙΖΑ με τα πράσινα σαπρόφυτα, αλλά και η από πολλούς χορογραφούμενη διαχειριστική θεσμική του συνύπαρξη με την όποια παραλλαγή της πράσινης συμμορίας...
του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/12/blog-post_312.html
Αποσκοπεί στον απόλυτο εξοβελισμό κάθε φωνής αντίστασης και πατριωτισμού στο εσωτερικό του, η οποία επιχειρεί κάποια προσχήματα έστω να μην αποκαθηλωθούν στο ρευστό και ευμετάβλητο μετεκλογικό σκηνικό.
Το ότι η χώρα βαδίζει ολοταχώς για εκλογές, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο. Ντόπιες και ξένες δημοσκοπήσεις, εγχώριες και εισαγόμενες πολιτικές αναλύσεις, αλλά και υπαγορευόμενες «νουθεσίες» για την επόμενη μέρα από τα ΜΜΕ της διαπλοκής, δεν αφήνουν πλέον την ελάχιστη επ αυτού αμφιβολία.
Πέντε χρόνια τώρα η χώρα αποδομείται με την τυπική συγκατάθεση μιας πλειοψηφίας ξεφτιλισμένων, που αν και αμελέτητοι ψηφίζουν «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ», αλλά είναι πρακτικά δύσκολο να εξασφαλιστεί ο απαιτούμενος αριθμός των ξεφωνημένων που θα συμμαχήσει μαζί της, για την ανάδειξη του νέου αχυρανθρώπου που θα επικυρώνει αναντίρρητα τα διατάγματα της Κατοχής.
Επομένως τα βλέμματα όλων έχουν στραφεί, στη διασφάλιση των προϋποθέσεων, έτσι ώστε η επόμενη μέρα να μην κλονίσει ουσιαστικά το κατοχικό καθεστώς, τις επιδιώξεις του και τους μηχανισμούς του. Επιδιώκουν οι αναλαμπές της επόμενης μέρας να περιοριστούν σε...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2014/12/blog-post_312.html

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger