Home » , » Την "Σκοπιά" των Ιεχωβάδων απαγγέλει η Ασημακοπούλου; (Βίντεο)

Την "Σκοπιά" των Ιεχωβάδων απαγγέλει η Ασημακοπούλου; (Βίντεο)

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 | 10:47 μ.μ.

Απίθανη τοποθέτηση της βαφτισιμιάς του Κοκού. Πραγματικά σε αφήνουν άναυδο οι ισχυρισμοί της Αννας-Μισέλ Ασημακοπουλου, εκπροσώπου τύπου της Ν.Δ με τους οποίους προσπάθησε να υπερασπιστεί την πολιτική της συγκυβέρνησης.

Παρακολουθήστε το βίντεο που παραθέτουμε και πιστεύουμε ότι θα συμφωνήσετε με τις εκτιμήσεις μας.
Και το λέμε αυτό γιατί όταν ο δημοσιογράφος Γιώργος Βλάχος της διατύπωσε την ερώτηση «πως προστατεύεται η χώρα» όταν επιβάλλονται στον λαό της τόσα δεινά –τα περιέγραψε- από την εφαρμοζόμενη κυβερνητική πολιτική εισέπραξε την απάντηση «προστατεύεται η χώρα από τα χειρότερα»!!!  Πρόσθεσε δε ότι η  κυβέρνηση προσφέρει «ελπίδες» στον λαό για αναστροφή της σημερινής κατάστασης,

Είτε την «Σκοπιά» των Ιεχωβάδων διαβάζαμε είπε την Ασημακοπούλου ακούγαμε ένα και το αυτό.

Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2014 στις 2:07 π.μ.

Δεν γνωριζω φυσικα ,ποια θα ειναι η συνεχεια,με τις ψηφοφοριες,φυσικα και ευχομαι να ξεκουμπιστουν,μα....μια χαρα την εχω αποψε!! Και οχι τιποτα αλλο,για ολες αυτες τις "κυριες" της κυβερνησης,με το υφος,και με το τουπε τους,.....διαολε,αντε τα κουβαδακια και σ'αλλη παραλια!!! Ημαρτον πια!!
Δεν μας φτανει η φτωχια μας,και η κακομοιρια μας,...μα να'χεις ,ποτε την Βουλτεψη και ποτε την Αννα "ταδε", να σου λενε οτι ειναι..."απαραιτητες"...ξερω 'γω.....μια αναγουλα,...την εχεις βρε αδερφε!!!!

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger