Home » , » Ν. Μαζιώτης: Τη λύση δεν την δίνουν οι εκλογές αλλά ο ένοπλος λαός

Ν. Μαζιώτης: Τη λύση δεν την δίνουν οι εκλογές αλλά ο ένοπλος λαός

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014 | 7:50 μ.μ.

Με μακροσκελέστατο κείμενο του που δημοσιεύεται στο  indymedia ο Νίκος Μαζιώτης από τις Φυλακές Διαβατών όπου κρατείται κάνει αναφορά στην πολιτική επικαιρότητα εστιαζόμενος στο θέμα των πρόωρων εκλογών.

Δηλώνει οπαδός της ένοπλης πάλης και σύμφωνα με τον ίδιο το δίλημμα των καιρών δεν είναι μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ, νεοφιλελευθερισμός ή σοσιαλδημοκρατία αλλά καπιταλισμός ή επανάσταση.

«Την λύση δεν θα την δώσουν οι εκλογές για το αστικό κοινοβούλιο, αλλά η ένοπλη Κοινωνική Επανάσταση που θα καταστρέψει τον καπιταλισμό και το κράτος που εκμεταλλεύονται και δολοφονούν τους λαούς, που καταστρέφουν τη φύση, ευθύνονται για τους πολέμους και τις γενοκτονίες και ευθύνονται για τις κρίσεις, όπως τη σημερινή που ζούμε. Επανάσταση χωρίς προσφυγή των λαών στα όπλα δεν γίνεται», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, όπως υπογράφει το κείμενο του θεωρεί ότι τα χειρότερα δεν τα έχουμε δει ακόμα. Και συμπληρώνει: «Τα προγράμματα διάσωσης τελειώνουν, όταν οι λαοί έχουν ξεζουμιστεί και έχουν φτάσει στο έσχατο σημείο εξαθλίωσης, όταν τα πάντα έχουν ξεπουληθεί στα κοράκια της υπερεθνικής οικονομικής ελίτ, όταν ένα σημαντικό κομμάτι του πληθυσμού που θεωρείται γάγγραινα για το σύστημα έχει εκκαθαριστεί».   
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 1 σχόλια

Ανώνυμος
13 Δεκεμβρίου 2014 στις 12:10 μ.μ.

Με το "ένοπλος" εντάξει, αλλά με το "λαός" δεν ασχολείται καθόλου ο Μαζιώτης οπότε δεν νομίζω ότι έχει να πει και πολλά.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger