Home » , » Μας την έπεσαν οι Εξωγήινοι

Μας την έπεσαν οι Εξωγήινοι

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 | 1:06 π.μ.

Γράφει ο mitsos175.

"Το Curiosity βρήκε "ίχνη ζωής" στον "κόκκινο πλανήτη". Το διαστημικό όχημα που βρίσκεται στον Άρη, ανίχνευσε ίχνη μεθανίου τα οποία θα μπορούσαν να προέρχονται από εξωγήινους οργανισμούς, όπως αναφέρουν τα διεθνή media...
Οι επιστήμονες αδυνατούν μέχρι τώρα να εξηγήσουν το λόγο που προκαλεί την παραγωγή μεθανίου...

" Ορίστε, ακόμα δεν βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ και βρήκαμε εξωγήινους! Θα πεις μικρόβια. Δεν έχει σημασία, μικρόβια είναι τώρα πριν τις εκλογές. Μετά όμως θα γίνουν τα "πράσινα ανθρωπάκια" που θα ανέβουν στα UFO και θα μας επιτεθούν. Γελάς; Κι όμως όσο πιθανό είναι να γίνει αυτό που λέω, άλλο τόσο είναι κι οι καταστροφές που αναγγέλλει η κυβέρνηση, αν χάσει την ευκαιρία να μας κλέβει το μισθό και τη σύνταξη.
Που, πάω στοίχημα, ότι αν κάποτε υπήρχε ζωή στον Άρη, θα είχε καταστραφεί μετά από την εφαρμογή ενός μνημονίου.

Καλύτερα να μας την πέσουν εξωγήινα όντα παρά γερμανοί τοκογλύφοι. Οι δανειστές δεν θα σε "φάνε" απλά, θα σε χρεώσουν και το λογαριασμό του γεύματος από πάνω! Βλέπουν στη Νέα Διάλυση (ΝΔ) ότι ο φόβος δεν τους βγαίνει. Ούτε τα ψέματα των δημοσκοπήσεων. Τα παλιά κόλπα τα έμαθε ο κόσμος. Κι από ότι φαίνεται οι δοσίλογοι μείνανε από ιδέες. Μόνο να ανέβουν σε διαστημόπλοιο να φύγουν όσο το δυνατό γρηγορότερα τους μένει για να γλυτώσουν. Αλλά θα τους δεχθούν αλλού; Αυτό είναι το πρόβλημα.

 Αν επιβεβαιωθεί πάντως η ύπαρξη ζωής σε άλλους πλανήτες, θα σπάσουμε πολύ πλάκα με τις θρησκείες. Γιατί οι "θεούσες" ορκίζονταν ότι δεν υπάρχει ζωή αλλού. Καλά, το ίδιο λένε κι οι δανειστές: Εκτός μνημονίου δεν υπάρχουν λεφτά. Δήθεν. Γιατί όμως πιστεύω, ότι μόνο εκτός μνημονίου θα δούμε "άσπρη μέρα"; Κι εκτός Ευρώ.

Πάλι καλά γιατί στο Μεσαίωνα όσους αμφισβητούσαν το καθεστώς, τους έκαιγαν αφού πρώτα τους βασάνιζαν. Σήμερα έχουν τα κανάλια αντί της Ιεράς Εξέτασης. Ειλικρινά δεν ξέρω ποιό είναι χειρότερο: Ο Αντ1 ή το παλούκωμα...

Τώρα που είπα "θεούσες". Πάντα οι βλαμμένοι φανατικοί της θρησκείας είχαν προηγούμενα με την επιστήμη και τη μάθηση. Θρήσκοι έκαιγαν τα βιβλία και φωτεινά πνεύματα το Μεσαίωνα, θρήσκοι ηλίθιοι μπαίνουν σήμερα σε σχολεία και σφάζουν ή απαγάγουν μαθητές και μαθήτριες.
Παιδιά, που είχαν την ίδια θρησκεία μ' αυτούς, αλλά έκαναν "αμαρτία" επειδή ήθελαν να μάθουν γράμματα. Τι τα θέλουν τα γράμματα, τα φώτα της επιστήμης; Μια χαρά είναι στο σκοτάδι, για να πιστεύουν τα καθάρματα του ιερατείου και τους διεφθαρμένους άρχοντες που στηρίζουν.
Γιατί αν βρεθεί μια άλλης μορφής νοήμονα ζωή, άντε να εξηγήσεις μετά το "κατ' εικόνα". Άντε να διδάξεις τη σαρία σε άλλους κόσμους πραγματικά εξελιγμένους.

Πάντως εμείς ήμασταν σίγουροι ότι υπάρχουν εξωγήινοι. Τους ψηφίσαμε κιόλας. Είναι μαζεμένοι στη βουλή. Η μεγαλύτερη βάση UFO στο γαλαξία. Θα βγάλουν και τα ασπόνδυλα ώστε να ψηφίσουν τον πρόεδρο - φυτό.
Πότε φεύγει το επόμενο διαστημόπλοιο για Ανδρομέδα; Να φύγω μακριά από όλους τους "κανίβαλους" για να σωθώ. Βρε χίλιες φορές καλύτερα ο ΕΤ από το ΓΑΠ. mitsos175.
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
17 Δεκεμβρίου 2014 στις 10:44 π.μ.

ΣΥΡΙΖΑ: Μερεμέτια της τελευταίας στιγμής
«Μαλλιά κουβάρια» έκανε τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ η Β. Σχοιναράκη!-

Παραίτηση του γραμματέα και έκτακτη συνεδρίαση της ΝΕ


Με το που πάτησε το πόδι της σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ η άλλοτε νομάρχης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, αλλά και σύμβουλος του τότε πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, Βαγγελιώ Σχοιναράκη, έγινε… «σεισμός». Η παρουσία της στην εκδήλωση με τον Α. Τσίπρα, το περασμένο Σάββατο (ΔΕΙΤΕ: Τι γύρευε η Β. Σχοιναράκη στη συνδιάσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ;), προκαλεί ήδη πολλές αντιδράσεις στο εσωτερικό του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ. Ο γραμματέας της ΝΕ Ηρακλείου, Γιάννης Παυλιδάκης, παρά το γεγονός ότι νωρίτερα με δήλωσή του στο Candianews διέψευσε ότι υπάρχει παραίτηση (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι έχει υποβάλλει παραίτηση προς το γραφείο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, που όμως είναι «κομματικά αναρμόδιο», ενώ έχει πράξει το ίδιο προς τη ΝΕ, η οποία θα συνεδριάσει για το θέμα αυτό την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στη συνεδρίαση έχει κληθεί ο γραμματέας της ΚΕ, Δημήτρης Βίτσας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις αν η πρόσκληση προς την κ. Σχοιναράκη έγινε από την Αθήνα, καθώς από τους οργανωτές, δηλαδή την τοπική οργάνωση, δεν υπήρξε τέτοια πρόσκληση.

Κατά τις ίδιες επίσης πληροφορίες, εφόσον επιβεβαιωθεί ότι η κ. Σχοιναράκη κλήθηκε έστω και προφορικά από την Αθήνα, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλες παραιτήσεις μελών της ΝΕ, εκτός του γραμματέα.

Ανώνυμος
18 Δεκεμβρίου 2014 στις 1:20 π.μ.

Ρε μην τους λέτε δανειστές ρε γαμώτο... δεν είναι δανειστές...

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger