Home » , » Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 | 10:23 μ.μ.

Γράφει ο mitsos175.

Δεν είχα καμία αμφιβολία ότι το ρητό θα βγει για ακόμα μια φορά σωστό. Ο γνωστός από τις σεξουαλικές του επιδόσεις Πέτρος Τατσόπουλος ή "Τσατσόπουλος" σύμφωνα με τους νεοδημοκράτες, προτίθεται να κολυμπήσει στο ποτάμι.
Σιγανό ποταμάκι ο Πέτρος, θα ψηφίσει τη νέα γλάστρα, αφού αυτή είναι η γραμμή του καινούριου του κόμματος, δικαιώνοντας όλους τους σατυρικούς καλλιτέχνες (;).
Πιθανόν μετά το πήδημα της μισής Αθήνας να δοκιμάσει και τις ακροβατικές του ικανότητες. Και ιδού το νέο νούμερο: Θα στηρίζει με το ένα πόδι το σαμαρά κάνοντας ταυτόχρονα πεταλούδα στα κρύα απόνερα του ποταμού.

Από το πήδημα της μισής Αθήνας στο πήδημα στη μεριά της συμπολίτευσης. Εδώ που τα λέμε οι αθλητές του στίβου κάνουν πολύ μακρύτερα άλματα. Όλοι περιμέναμε πότε θα το τολμήσει. Και γιατί να μην το κάνει; Τι θα τον εμποδίσει; Η τσίπα που δεν έχει; Το φιλότιμο που είναι άγνωστη λέξη στους βουλευτές; Ή μήπως το ήθος του; Κι αυτό εξαφανισμένο από χρόνια.

Ταιριάζουν, πρέπει να παραδεχθούμε, ο Πέτρος με το Σταύρο. Μαζί θα τους πηδήξουν όλους - εκτός φυσικά από τους "χορηγούς" του κόμματος. Δουλεύουν κι οι δυο τον κόσμο, αγωνίζονται κι οι δυο για να γεμίσουν την κοιλιά τους, ώστε να ζεσταίνουν με τις πορδές τους τη βουλευτική καρέκλα, φιλώντας ταυτόχρονα τα πόδια εργολάβων. Δύσκολη δουλειά και κουραστική τόσες ώρες σκυμμένος...

Στο ΣΥΡΙΖΑ πάλι κάνουν πάρτι μια που όχι μόνο γλύτωσαν από αυτόν, αλλά δεν πρόκειται και να ξαναγυρίσει (τουλάχιστο μέχρι τις εκλογές). Υπήρχε μια ανησυχία, μια αγωνία στους οπαδούς της αξιωματικής αντιπολίτευσης καθώς έβλεπαν κάθε καρυδιάς καθίκι να χτυπάει την πόρτα του Αλέξη και να απαιτεί "συνεργασία" δηλαδή συνέχιση του τζάμπα φαγητού εις υγεία του κορόιδου, του έλληνα ψηφοφόρου.
Αυτό ήταν το τάμα που έκανε στο Άγιο Όρος ο Αλέξης: Να απαλλαγεί από τους καραγκιόζηδες που ταλανίζουν το κόμμα του και ει δυνατόν να πάνε στα αντίπαλα κόμματα, ώστε να τα καταστρέψουν. Ρε μπας και υπάρχει Θεός στ' αλήθεια; Θεός πάντως του χρήματος υπάρχει κι είναι πανταχού παρών και τους πάντες πληρών(ει).

Χαρά όμως που θα κάνουν κι οι γαλάζιοι γιατί θα ψηφίσει τον πρόεδρο τους ο Τατσόπουλος! Τέτοιο "γλέντι" είχαν να κάνουν από τότε που ο Πάγκαλος είπε ότι το ρίχνει δαγκωτό στη ΝΔ. Ακούω ήδη τα χτυπήματα που κάνει ο εναπομείνας νεοδημοκράτης στη γειτονιά, χτυπώντας το ξεροκέφαλο του στον τοίχο. Ξέρεις τι είναι κοροϊδεύεις το ΣΥΡΙΖΑ για τον Τατσόπουλο κι αυτός να βουτά στη συγκυβέρνηση (και το ψητό); Χάνουν ένα βασικό επιχείρημα κατά του Τσίπρα σ' αυτή την κρίσιμη περίοδο...

Να τον χαίρεστε γαλάζια παλιοτόμαρα και ποταμίσια δεκανίκια. Τέτοιοι που είστε, τέτοιοι σας αξίζουν. 
Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger