Home » , » Τρία βιντεάκια με τον ΓΑΠ

Τρία βιντεάκια με τον ΓΑΠ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015 | 3:06 μ.μ.

Είναι τουλάχιστον χάσιμο χρόνου να προσπαθήσεις να σχολιάσεις σοβαρά τα όσα είπε ο ΓΑΠ αναγγέλλοντας την λειτουργία του πολιτικού μορφώματος του.
Πώς να τοποθετηθείς απέναντι σε ένα τύπο που λες και προήλθε από παρθενογένεση ανακάλυψε ξαφνικά τον «αφανισμό των αξιών μας» και σήμερα με τον πολιτικό σχηματισμό που ίδρυσε στέκεται απέναντι στο «κομματικό κατεστημένο» επιδιώκοντας «μια επανάσταση του αυτονόητου»;

Αστειότητες μας φαίνονται και τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που δημοσιεύεται σήμερα και παρουσιάζει το κόμμα του ΓΑΠ να λαμβάνει στις εκλογές ποσοστό πάνω από 6%. Η δικιά μας η εκτίμηση είναι ότι αν συγκεντρώσει πάνω από 3% και αποκτήσει κοινοβουλευτική αντιπροσώπευση θα πρέπει να το θεωρήσουν και επιτυχία οι επιτελείς του.

Το ωραίο θα είναι πάντως η εκλογική παρουσία που θα έχει το  «Κίνημα- Δημοκρατών Σοσιαλιστών» να στερήσει από το ΠΑΣΟΚ να περάσει το κατώφλι της βουλής με ότι αυτό σημαίνει για τον Βενιζέλο. (Ενδεχόμενο που δεν πρέπει να το αποκλείουμε καθόλου). Απ’ αυτό τον φόβο πηγάζει και η οργισμένη αντίδραση του Βενιζέλου που μας είπε σήμερα ότι: «Ο Γιώργος Παπανδρέου θα αντιμετωπιστεί όπως του αρμόζει, ιστορικά, ηθικά, εθνικά και παραταξιακά. Έλεος!».

Εχουμε να δούμε πολύ ωραίες σκηνές στην προεκλογική περίοδο.

Τρία βιντεάκια με τον ΓΑΠ


Μοιράσου το :

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger