Home » , » Η ΟΝΝΕΔ είναι Ξεφτίλα: Βίντεο τους ειρωνεύεται του δημοσίους υπαλλήλους.

Η ΟΝΝΕΔ είναι Ξεφτίλα: Βίντεο τους ειρωνεύεται του δημοσίους υπαλλήλους.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015 | 9:35 μ.μ.

Είναι ξεφτίλες.
Η ΟΝΝΕΔ είναι η νεολαία της ΝΔ και είναι ξεφτίλες.
Γιατί δεν είναι δυνατόν να κυβερνάς αυτόν τον τόπο 30 χρόνια...
Να είσαι το κόμμα της μίζας, της SIEΜENS, του Βατοπεδίου, της Διαπλοκής και της Διαφθοράς.
Το κομματικό ρουσφέτι και το βόλεμα των ημετέρων να αποτελεί το βασικό ψηφοθηρικό όπλο σου όλα αυτά τα χρόνια. Στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, στο πανεπιστήμιο, στο Δήμο, στον Στρατό, παντού!

Μόλις χθες δημοσίευμα κατάγγειλε:
"Όπως σε κάθε προεκλογική περίοδο τα γραφεία μεταθέσεων κληρωτών και στελεχών δουλεύουν υπερωρίες! Η “μετάθεση-βύσμα” είναι το τελευταίο ,ανέξοδο “κοινωνικό αίτημα” που μπορούν να “πουλήσουν” οι υποψήφιοι βουλευτές . Ήταν λοιπόν αναμενόμενο ότι σ΄ αυτή την προεκλογική περίοδο θα είχε μεγάλη …πέραση.

Μόνο χθες μαθαίνουμε, έφθασαν στο ΓΕΣ 500 “αιτήματα” που αφορούσαν και μόνιμα στελέχη και στρατεύσιμους! Κάθε κυβερνητικός βουλευτής αλλά ακόμη και βουλευτές και πολιτευτές από άλλα κόμματα που έχουν βρει “άκρη” πολιορκούν το ΥΠΕΘΑ ! Το οποίο έχει υπουργό ο οποίος εκτίθεται στην Β΄ Αθηνών και όσο να ΄ναι θα έχει κι αυτός τις δικές του υποχρεώσεις.

Δύσκολο να αντισταθούν οι πολιτευτές και οι βουλευτές στον …πειρασμό της υπόσχεσης για “βυσματική μετάθεση”. Και είναι αδύνατον να μην έχει ο καθένας τους δεκάδες “κοινωνικά αιτήματα”. Ακόμη και πριν από την οικονομική κρίση οι ευνοϊκές μεταθέσεις ήταν από τα πιο δημοφιλή αιτήματα των ψηφοφόρων. Πόσο μάλλον τώρα που το οικονομικό κόστος της θητείας ενός νέου γίνεται δυσβάσταχτο βάρος για τον οικογενειακό προϋπολογισμό".

Αυτή είναι η ΟΝΝΕΔ των Ζαγορίτη και των άλλων γαλάζιων παιδιών. Σπυράκη ακούς;
Με αρχηγούς τους Σαμαρά και Καραμανλή που εξαγόρασαν τη θητεία και λούφαραν συστηματικά.
Ενώ φυσικά στις κρίσεις των στρατιωτικών γίνεται το έλα να δεις... Ας ρωτήσουν τον πρώην ΑΓΕΣ Ζιαζιά για τον ΥΕΘΑ της ΝΔ Π.Παναγιωτόπουλο!


Έρχεται λοιπόν σήμερα με ειρωνική διάθεση η ΟΝΝΕΔ και σχολιάζει τους δημόσιους υπαλλήλους, στο νέο σποτ της, όπου ο Βασιλάκης – δημόσιος υπάλληλος που αντιτίθεται στην αξιολόγηση που η ΝΔ μέσω του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προωθήσει, πίνει το φραπέ του, δεν σηκώνει τα τηλέφωνα, έχει κολλήσει στους τοίχους αφίσες της συνδικαλιστικής του παράταξης και είναι κυριολεκτικά... κολλημένος στην καρέκλα του.

Για να δικαιολογήσουν τις χιλιάδες απολύσεις και την κατάργηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων, να ξεπουλήσουν τα πάντα στους τραπεζίτες-εφοπλιστές-εργολάβους, να μας ρίξουν την ευθύνη για την Χρεωκοπία, τη φτώχεια και τα τεράστια κοινωνικά αδιέξοδα που προκάλεσαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Ενώ διορίζουν όπου μπορούν προεκλογικά, βολεύοντας τους δικούς τους και καβατζώνοντας ψήφους.
Και ονομάζουν Αξιοκρατία να κατάγεσαι από τη Μεσσηνία για να διοριστείς στο Μουσείο Ακρόπολης!
Αυτές είναι οι μεταρρυθμίσεις των Σαμαρά-Βενιζέλου-Μητσοτάκη.

ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ-ΛΑΟΣ

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ
ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437
Μοιράσου το :

+ σχόλια + 2 σχόλια

Ανώνυμος
21 Ιανουαρίου 2015 στις 11:28 μ.μ.

Μίλησε η ΠΟΡΝΕΔ των άεργων κρατικοδίαιτων αντικρατιστών!!!

Ανώνυμος
22 Ιανουαρίου 2015 στις 12:35 μ.μ.

Φεύγουν οι λίστες από τους βουλευτές,
φεύγουνε λίστες με τα πρόβατα
για ρουσφέτια και για αρπάχτρες.
Μπορεί η ΝΔ να έμεινε μισή αλλά το χούι δεν άλλαξε. Το γαλάζιο γίδι θέλει πριν το αρμέξουν να βοσκήσει. Αν κι είναι έτοιμοι ορισμένοι κηφήνες να μπουν στα ελικόπτερα, τάζουν πάνω στην απελπισία τους λαγούς με πετραχήλια. Οι υποσχέσεις πάνε σύννεφο.
Αλλά γιατί μας κάνει εντύπωση; Κάθε φορά τα ίδια έκαναν. Κι όταν τα ζώα αποβλακώνονταν και τους ψήφιζαν, έρχονταν η ώρα της σφαγής.
Λίστες με μέλη της ΟΝΝΕΔ φεύγουν από τα γραφεία βουλευτών της ΝΔ προς οργανισμούς, υπηρεσίες κλπ. Διάφορα τα αιτήματα που πρέπει να εξυπηρετηθούν, από κάποιους που θεωρούν τσιφλίκι τους το δημόσιο και που έδειξαν σε όλους καθαρά τις προθέσεις τους με το μαύρο στην ΕΡΤ και την αντικατάστασή της από την αμιγώς κομματική και πολυδάπανη ΥΕΝΝΕΔ. ΝΕΡΙΤ, ξεχνάω το νέο της όνομα.
Πρώτα διορίζουν για ψήφο, έπειτα βρίζουν όσους παρακαλούσαν πριν, καθόσον ξέρουν ότι αυτούς που η ΝΔ διόρισε, δεν διορίστηκαν επειδή έχουν τα τυπικά προσόντα. Είχαν όμως άλλα χαρτιά που άξιζαν περισσότερο από πτυχία, γλώσσες κλπ. Να πούμε ένα παράδειγμα, που αφορά την αδερφή του Κούλη, ο οποίος "κόπτεται" για αξιοκρατία. Με πιστοποιητικό από την τοπική της ΝΔ στο Καρπενήσι (ή την ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας) διοριζόσουν όπου ήθελες: Αστυνομία, δημόσιες υπηρεσίες, έβγαζες συντάξεις, αν είχες κάποιον να υπηρετήσει στα σύνορα πήγαινε για καντηλανάφτης στο Λυκαβηττό κι άλλα παρόμοια. Άλλο ένα παράδειγμα, το χωριό του Σαμαρά: Όλοι οι συγγενείς και φίλοι του έχουν πιστοποιητικό γέννησης που δείχνει την έφεση τους στα μουσεία της πρωτεύουσας. Είναι το DNA.
Στο DNA της λοιπόν έχει η δεξιά το ρουσφέτι. Πως αλλιώς θα έμπαινε βουλή; Από την καταστροφή που προκάλεσε; Άλλωστε η διχαστική αντίληψη των "δικών μας" και των αντιπάλων φαίνεται και μετά τον εμφύλιο όπου έπρεπε να έχεις πιστοποιητικά κοινωνικών φρονημάτων για να βρεις δουλειά. Αν ήσουν Αριστερός όχι μόνο δε σε έπαιρναν πουθενά, αλλά σε έδιωχναν κιόλας.
Η διαφορά της σημερινής ΝΔ με την παλιά, είναι ότι έπεσαν οι μάσκες. Σήμερα οι τοκογλύφοι είναι ανυπόμονοι, θέλουν ακόμα περισσότερο αίμα και οι θυσίες θα απαιτήσουν αρκετούς από τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της γαλάζιας συμμορίας. Η ισχύς της ΝΔ πάντοτε προέρχονταν από τους κεφαλαιούχους και το παρακράτος. Αλλά υπήρχε παλιά μια μερίδα που μπορούσαν να τους κοροϊδέψουν. Τώρα πια δεν τους χρειάζονται, τα ΜΜΕ, τα κεφάλαια, τους αρκούν. Γι αυτό το προκλητικό video της ΟΝΝΕΔ για τους δημοσίους υπαλλήλους, που είναι άλλοθι για κομματικές διώξεις "αλά ΕΡΤ", γι αυτό οι αισχρότητες του Άδωνη, πως τάχα "είναι καλός ο πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας", ή οι προκλήσεις της Βούλτεψη και των υπολοίπων.
Το ζήτημα είναι ότι αυτοί που ψηφίστηκαν αρκετές φορές παραμένουν ίδιοι. Κάποτε θα βλέπαμε το πραγματικά αποκρουστικό διεφθαρμένο τους πρόσωπο. Οπότε ας προσέχουμε λίγο τις πολιτικές, την ιδεολογία, την εντιμότητα, τη συνέπεια, πριν πάμε στην κάλπη. Γιατί όταν ψηφίζεις τον γαλάζιο κανίβαλο, μάντεψε τι θα έχει για δείπνο. Γίδι βραστό; Ίσως... mitsos175.

Δημοσίευση σχολίου

 
Copyright © ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ
Powered by Blogger